Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Napsat příspěvek
v. koutenska
včera v 23:36
Ahojky holky mam na vas velkou prosbu s pritem se snazime o miminko ale mame jeden velkej problem
on je po operaci kolene je to sice nekolik let ale pri vetsi zatezi ho zacne bolet no a k veci chtela by jsem
vas poprosit o radu nebo jestli mate zkusenosti ale nevim jake polohy by mohl delat ja se rychle unavim
tak ze na konicka byt nemuzu mate nejaka rady nebo typi jsem uz na dne diky
No tak co já vím, a dost to momentálně řeším
tak je celkem možné, že to ve skutečnosti nebyla klasická MS. Znám dost holek, co to tak měly a těhotné byly. Náhodou zkušenosti se svojí bazální teplotou nemáš? Jestli se ti nedrží zvýšená - někde nad 37. Ale to nemám zas tak nastudované, abych k tomu mohla dávat rady. Ale je to prý velmi dobrý příznak. Jinak kolik dní jsi od ovu? Myslím, že je snadno možné, že testy ještě nejsou pozitivní. Jakou jsi měla citlivost testů?
@Anonymka20 Jaké jsi měla testy?
Jediné kdo ti to řekne s určitostí je lékař.. My tu věšteckou kouli nemáme ![]()
Můžeš být těhotná a nebo taky můžeš mít jen zánět v prsou a tím můžou bolet a něco z nich vytékat ![]()
Byla ms normální? jsou i ženy co mají ms normální třeba pár měsíců a přesto těhotné jsou… ale je to hodně ojedinělé ![]()
@v.koutenska i na koníčka můžeš otěhotnět, i ze zadu, ze předu i na stojáka ![]()
Tak teď jsem mimo v jedné diskusi píšeš že jsi otěhotněla a ta diskuse je z 8.7 tak nějak nechápu tuto ![]()
@K-Black nebuď vzpurná. vytáhni věšteckou kouli a koukej věštit!
@Anonymka20 jestli dítě chceš tak počkej na gynekologa. tím, že půjdeš na krev nic neuspíšíš.
@werunkaw123 píše:
Tak teď jsem mimo v jedné diskusi píšeš že jsi otěhotněla a ta diskuse je z 8.7 tak nějak nechápu tuto
ale v roce 2010
a ještě zahnula a nevěděla s kým to má ![]()
@K-Black jééééjej tak to se moooooc omlouvám
![]()
Mě to přišlo celé takové popletené
![]()
@werunkaw123 píše:
@K-Black jééééjej tak to se moooooc omlouvám![]()
![]()
Mě to přišlo celé takové popletené
![]()
neomlouvej se, ono to je celé takové popletené
![]()
@K-Black píše:
ale v roce 2010a ještě zahnula a nevěděla s kým to má
veřejná bezpečnost pátrá a informuje ![]()
Dobry večer:-) Muj gynekolog ma dovču, tak se chci zeptat…Par dni po konci MS me zacala bolet hodne prsa…okolo bradavek se mi udelal tmavy prouzdk, a ted mi zacalo tect nejspis mlezivo, pri zmacknuti prsu.Je to tak tyden, a testy zatim negativni.Muzu byt tehotna? Cetla jsem o falesnem tehotenstvi, ale to bych si to udajne musela moc prat a vsugerovat si to…dekuju za nazory