Příznaky těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6027
15.8.13 20:10

@K-Black a s kým to tedy měla? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
15.8.13 20:10

@Anonymka20 kup si testy pro začátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
15.8.13 20:12
@vendulaaa píše:
@K-Black a s kým to tedy měla? :mrgreen:

no to nevím, koukni na profil, třeba to pochopíš ty, pak mi to písni ;) :lol:

• Citovat
  • Upravit
6027
15.8.13 20:18

@K-Black já myslím, že to záleží na tom, čí je toto druhé potencionální dítě. Vsázím na oficiálního přítele v obou případech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.8.13 20:33

A já vsázím na interupce na slunci. Nebo že by erekce? Ty diskuse dneska, to je zase mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.13 20:36

Berete nejake vitaminy ktere podporujou tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
15.8.13 20:37
@KPKristy píše:
A já vsázím na interupce na slunci. Nebo že by erekce? Ty diskuse dneska, to je zase mazec…
:palec: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
7967
15.8.13 20:41
@K-Black píše:
ale v roce 2010 ;) a ještě zahnula a nevěděla s kým to má :roll:

to je teda přehled :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
15.8.13 20:49
@sylviasek píše:
to je teda přehled :pankac:

nn, otevřený profil ;)

• Citovat
  • Upravit
7967
15.8.13 21:09
@K-Black píše:
nn, otevřený profil ;)

už jsem se lekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
15.8.13 21:35

@Anonymka20 Tehotensky test by ti asi dal lepsi odpoved nez my tady.
@v.koutenska A to jste to do ted nedelali? 8o. Leda rucni prace a inseminaci provest na konovi, kdyz to jinak neumite. Ted mi napada, jestli ten konicek neni modry :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.13 22:49

Modry? ono tam bylo velmi komplikaci a ted partnej podstoupil zakrok s prirozenim
tak ze se da rict ze ted zacnem si snad uzivat ale to koleno me stve vzdy ho zacne bolet
v ne pravou chvily no a jelikoz on je nenasytny a nema dost tak nevi kdy prestat a vadi mi ze on
si uziva a ja musim vsechnu praci delat za nej kdyz jsem na konicku proto jsem se ptala na nejaky
rady nebo triky jak by jsem ho mohla i ja utahat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.13 22:51

@ivonnet

Modry? ono tam bylo velmi komplikaci a ted partnej podstoupil zakrok s prirozenim
tak ze se da rict ze ted zacnem si snad uzivat ale to koleno me stve vzdy ho zacne bolet
v ne pravou chvily no a jelikoz on je nenasytny a nema dost tak nevi kdy prestat a vadi mi ze on
si uziva a ja musim vsechnu praci delat za nej kdyz jsem na konicku proto jsem se ptala na nejaky
rady nebo triky jak by jsem ho mohla i ja utahat 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.18 21:21

Zdravím asi před měsícem jsme dával příspěvek na téma nepravidelna menstruace a zároveň na otehotneni. Před měsícem a půl jsme měli teď už s ex přítelkyni nechraneny sex a trošku jsem nestihl. 2 hodiny po si vzala pilulku po a následně po 4 dnech dostala ms teď mi tvrdí že ji bolí prsa a v podbřišku jsou to příznaky? Menzes prý měla 4 dny a prvni dostala teprve v prosinci.

• Citovat
  • Upravit
14376
21.8.18 21:34
@Anonymní píše:
Zdravím asi před měsícem jsme dával příspěvek na téma nepravidelna menstruace a zároveň na otehotneni. Před měsícem a půl jsme měli teď už s ex přítelkyni nechraneny sex a trošku jsem nestihl. 2 hodiny po si vzala pilulku po a následně po 4 dnech dostala ms teď mi tvrdí že ji bolí prsa a v podbřišku jsou to příznaky? Menzes prý měla 4 dny a prvni dostala teprve v prosinci.

Jo,jsou to příznaky ,ale i přicházející menstruace. 1.at si udělá test,2. Pokud má menstruaci teprve od prosince,tak může být úplně nepravidelná i její délka a příznaky každý měsíc jiné 3. ve vašem věku se spoléhat na přerušovaný sex je cesta k rodičovství. Koukejte se začít pořádně chránit. Kondomy stojí pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí