Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem 37 tt, první těhotenství cs, na poslední kontrole doktor měřil jizvu a 2,5 mm, řekl že něco ať dojdu na kontrolu. Já si do té doby tak nějak myslela ze to, ze mě občas jizva pálí teď v těhotenství je normální. Dnes chvíli pálila celkem dost ale přešlo to, občas tak nějak zabolí ale vždy to přejde, zajímalo by mě jen jestli to nějak řešit? Nechci zbytečně něco řešit pokud to je běžný ale nechci zas nic zanedbat.
Příspěvek upraven 26.07.20 v 21:14
@PavianJ píše:
Ahoj, jsem 37 tt, první těhotenství cs, na poslední kontrole doktor měřil jizvu a 25 mm, řekl že něco ať dojdu na kontrolu. Já si do té doby tak nějak myslela ze to, ze mě občas jizva pálí teď v těhotenství je normální. Dnes chvíli pálila celkem dost ale přešlo to, občas tak nějak zabolí ale vždy to přejde, zajímalo by mě jen jestli to nějak řešit? Nechci zbytečně něco řešit pokud to je běžný ale nechci zas nic zanedbat.
No 25 mm je dost. Ale!!! Mě se pokaždé ptali, zda li mě jizva nebolí. Určitě to nahlas doktorovi. Není to sranda. Možná te rodit přirozeně ani nenechají. Mě se u porodu ptali pořád, zda necítím jizvu. ![]()
@mamina89 je to dost? Mě právě trošku vyděsilo, že říkal, že je to hraniční síla jizvy. Raději bych rodila samozřejmě přirozeně ale hlavně chci aby vše proběhlo v pořádku.
@PavianJ bolest jizvy musíš vždy hlásit. Jinak u mě to byla vždy únava takže jsem si šla odpočinout…
@PavianJ píše:
@mamina89 já jsem se sekla mělo to být 2,5 mm
Jasně, ani jsem si nevšimla. Mám pocit, že mě říkali méně, že je hraniční. Každopádně určitě to nahlas! ![]()