38+2 cítím pohyby jinde

Anonymní
20.9.24 07:52

38+2 cítím pohyby jinde

Ahoj, jsem 38+2 a necelý týden cítím pohyby jinde, dá se říct že od pupku dolů k pipině :oops: vždycky jsem pohyby cítila na pravém boku, pod žebry. Hlavičkou dolů je cca od 28 týdne.
Myslíte, že by se malý mohl přetočit nebo prostě jen nějak klesá dolů a klesne k bříško? Na gynekologii jdu v pondělí

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10923
20.9.24 08:07
@Anonymní píše: Více

To ti nikdo nerekne, samozrejme je mozny, ze se mohl pretocit, stava se. Me se dite taky otocilo takhle pozde. Skytku nemiva? Js urcuju polozeni podle skytky, malá skyta ted kazdej den, tak vidim kde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.24 08:09
@DandátkoP píše: Více

Jde me spíš o to, jestli to znamená něco špatného. Jsem prvorodička tak nevim jestli mam jet nebo počkat do pondělí. Škytavku občas má a kdyz ji mel naposled tak jsem cítila dole, ale to ještě kopal do žeber :D

• Citovat
  • Upravit
35741
20.9.24 08:20

Věř mi, že pokud by se přetočilo, tak by si to cítila. Mě se dcera přetočila v 36 týdnu, v noci až mě to vzbudilo, byl to fakt velký pohyb. Možná se jen natočilo trošku jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.9.24 08:22
@JancaS84 píše: Více

Tak to bych netvrdila, mě se dcera přetočila někdy mezi 37tt a 38tt a neměla jsem o tom nejmenší tušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
20.9.24 08:33
@unuděná píše: Více

Asi tak, taky jsem nic necitila a byl to 39. týden. Ted jsem 35. tyden, dite se tam bohuzel toci stale a nevim o tom. Tyden zpet jsem byla na ultrazvuku, na zacatku byla hlavou dolu, po minute pretocena nahoru, necitila jsem nic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí