Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
To ti nikdo nerekne, samozrejme je mozny, ze se mohl pretocit, stava se. Me se dite taky otocilo takhle pozde. Skytku nemiva? Js urcuju polozeni podle skytky, malá skyta ted kazdej den, tak vidim kde ![]()
@DandátkoP píše: Více
Jde me spíš o to, jestli to znamená něco špatného. Jsem prvorodička tak nevim jestli mam jet nebo počkat do pondělí. Škytavku občas má a kdyz ji mel naposled tak jsem cítila dole, ale to ještě kopal do žeber ![]()
Věř mi, že pokud by se přetočilo, tak by si to cítila. Mě se dcera přetočila v 36 týdnu, v noci až mě to vzbudilo, byl to fakt velký pohyb. Možná se jen natočilo trošku jinak.
@JancaS84 píše: Více
Tak to bych netvrdila, mě se dcera přetočila někdy mezi 37tt a 38tt a neměla jsem o tom nejmenší tušení.
@unuděná píše: Více
Asi tak, taky jsem nic necitila a byl to 39. týden. Ted jsem 35. tyden, dite se tam bohuzel toci stale a nevim o tom. Tyden zpet jsem byla na ultrazvuku, na zacatku byla hlavou dolu, po minute pretocena nahoru, necitila jsem nic. ![]()
Ahoj, jsem 38+2 a necelý týden cítím pohyby jinde, dá se říct že od pupku dolů k pipině
vždycky jsem pohyby cítila na pravém boku, pod žebry. Hlavičkou dolů je cca od 28 týdne.
Myslíte, že by se malý mohl přetočit nebo prostě jen nějak klesá dolů a klesne k bříško? Na gynekologii jdu v pondělí