Mladší těhotenství 7+2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.9.24 13:58

Mladší těhotenství 7+2

Ahoj, měla bych být podle MS 7+2tt, odpovídá to i ovulaci. Měla jsem ji přesně 14. den cyklu (poznám to), mám cykly 26-28 dní. Test pozitivní 28. den cyklu. Ale dnes kontrola a velikost odpovídá 6+2 podle doktora. Srdeční akce byla vidět, ale i tak mám strach, už jsem měla jedno ZT, i když to bylo později a v tomhle týdnu ještě velikost perfektně odpovídala. Vím že mi to nikdo nevyvěští, ale měl to někdo podobně s dobrým koncem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.9.24 14:50

Mě se lišil o týden zhruba. Byla jsem přesvědčena, že se objednávám v 8 TT ale podle Dr bylo mladší. Nejspíš o víc jak 7 dní. :srdce: akce vidět nebyla. Za dalších 14 dní už bylo vidět všechno. Ale já nemám pravidelnou ms a ovulace mi nikdy nevyšla ani podle testu nebo mikroskopu :nevim: :nevim:. Čert to vem.
Konec? :think: menší plod, slabší průtoky, vysoký tlak ale vše bez větších problémů. Mimino mělo pod 3 kila při narození.

• Citovat
  • Upravit
11786
19.9.24 14:58

Taky to mohl blbě změřit. je potřeba si uvědomit že embrio má v tuhle chvíli tak 2mm a stačí aby doktor tuknul o půl milimetru vedle a už to je i týden jinak.. nemá cenu se tím v tuhle chvíli trápit. Mě taky na prvním utz u obou dětí tvrdil doktor že to bude tak o týden mladší, u syna ještě i o víc…a opak byl pravdou…na 1.scr kde je měření nejpřesnější a mel by se podle něj určovat termín porodu) dcera přesně odpovídala dle data MS a syn byl dokonce o týden starší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
19.9.24 19:16
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

ano obě moje těhotenství první trimestr byly o týden opožděné. Obě dopadly dobře, obě jsou holky a obě to nakonec dohnaly :-) :palec: Držím pěsti. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.24 21:30
@Vladusxx píše: Více

No to ne. Na přelomu sedmého a osmého týdne má embryo skoro centimetr. A v osmém týdnu roste o milimetr denně. Takto na začátku se lékař může splést v rámci dnů, ale né o týden.

• Citovat
  • Upravit
33
26.9.24 22:40

Zdravím, prosím 1dr řekl 5+4 a teď po týdnu jiný doktor 5+6( doktor predtim ma dovolenou) mám se bát 😞 😞nebo můžou mít jiný přístroj, v dubnu jsem potratula, tak se strašně bojím. Děkuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí