7. týden bez srdíčka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.9.24 17:36

7 týden bez srdíčka

Ahoj holky dneska jsem byla u doktora podle něho jsem v 7 týdnu podle ms 8+6. Ale nebylo srdíčko, řekl mi ať se připravim na nejhorší. :,( A mám přijít v pondělí a když nic nebude tak mě čeká revize. Má někdo podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.9.24 19:49

Bohužel mám podobnou zkušenost, špatnou :(. Váček pořád trochu rostl, HCG se zvyšovalo, ale srdíčko nikde. U mě se nakonec rozjel samovolný potrat den před plánovanou revizí.

• Citovat
  • Upravit
35505
18.9.24 20:22

Naděje umírá poslední, ale obávám se že to nebude prosperující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.24 20:42

A dneska cely den zvracim. To jsem po cele těhotenství nezvracela. Si říkám ze mimi se ozývá ať nemám strach. Jsem z toho špatná :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18537
18.9.24 20:50
@Veroniiikaaa30 píše: Více

Já blila ikdyz už byli embryo dávno mrtve. Měsíc jsem ho měla v sobě a nevěděla, ze je po vsem. Pokud mas byt 9tt a embryo odpovídá 7 a je bez srdicka tak je to ZT. Jde jen o to kdy to tělo vzdá a zjisti samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9272
19.9.24 06:30

To je mi líto, ale nevypadá to vůbec dobře. Zřejmě zamlklé těhotenství. Já měla těhotenské příznaky ještě pár dní po revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.24 07:16

@kavenka můžeš mi napsat do chatu něco o revizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
19.9.24 07:25

@Veroniiikaaa30 měla jsem revizi ve 13 TT, ráno jsem nastoupila na lačno, nabrali mi krev, udělali kontrolní sono zda opravdu není srdeční akce, potom mi napíchli kanylu, ofacovala nohy, přišel anesteziolog, dal mi pár otázek typu - alergie, jestli jsem někdy měla narkózu, jestli nemám zubní náhradu, pak mi kouknul do krku zda jsem ok a šel. Přišla sestra, odvedla mě do předsálí, tam jsem se svlékla do naha a dali mi ten jejich plast, lehla jsem na lehátko, nohy do takových jakoby bot a pak mi dali na čumák masku a měla jsem počítat od deseti dolů, dopočítala jsem do šesti, pak jsem se probudila až na pokoji, domu jsem šla až druhý den pro velkou krevní ztrátu, potom klasický šestinedeli a na kontrolu na gyndu jsem šla po 4 týdnech od zakroku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.24 07:28

A zubní náhrada vadí? Já dva zuby nemám svoje a mám korunky. A děkuji za odpověď. Mě je hrozné zase od rána brecim už mě bolí hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
19.9.24 12:41
@Veroniiikaaa30 píše: Více

Vadí nasazovací zuby, mohla bys je při uspávání vdechnout. Hodně sil :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.24 12:42

@Liška32 aha tak to já nemám nasazovaci. Ano děkuji doufám ze v pondělí tam nakonec to srdíčko bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí