Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj všem. Chtěla bych se zeptat. Jsem ve 38tt a dnes odpoledne me začali stipat oči nic hrozného pak jsem se namalovala byli jsme na karnevalu a po návratu domu zase stipani oči podrazdene sem se odmalovala a poradto není ono. Trochu mi teče vodova ryma smrkala sem tak 5× za dnešek. A trochu me bolí jakoby za krkem spodek hlavy. Dala sem paralen. Myslíte ze prehanim? Mam jit za týden rodit. Bojím se ať něco nechytne mala atd. Nebo mi nic není a tak sem nervózní ať jsou doma všichni zdraví když budu v porodnici. Dekuji za reakce
@vendelinecek už je velká, neboj, ty děti jsou v děloze dost chráněné. Já mám termín zítra, před týdnem jsem brala antibiotika na angínu a vše OK
Paralen Ti neuškodí. POkud nemáš horečku tak nevyšiluj a buď v klidu ![]()
@Lizzi diky moc. Ja sem prave ted už moooc nervózní ještě zprávy samé chřipky a nemoci tak si to asi vnucuju sama a ty oči mam asi z únavy neviim ![]()
@vendelinecek hlavně v klidu, i kdybys nemocná byla, tak běž hned k lékaři ![]()
@Lizzi a cekas první nebo druhé? A jak se cítíš před porodem? Klidně pis do SZ
Já bych Paralen asi bez horečky a nějakých typických chřipkových schvácenosti nebrala, ale asi jim neuškodíš myslím, že miminko je v bezpečí pokud nemáš horečku.
Ať vše dobře dopadne
@luciekal jj horečku zatím nee. Ted sem byla na WC a trochu me přešla zima. Nosem dycham normálně akorát oči stipou. No a mala v břiše diskotéka
ja se asi taknstresuju porod se blíží. A dnes u nás byla teta úplně zasoplena seděla na chodbě místo v obýváku tak hoďku a pak sme vetrali jinak ji nic nebylo. Tak si to možná vnucuju tu nemoc
Ahoj holky, jsem na tom úplně stejně, ráno jsem byla na interně kvůli plánovanému císaři a teď tu umírám na kašel a přitom ráno mi nic nebylo, ach jo, do prčic
@vendelinecek Ve 38tt jsem měla chřipku, že jsemměla problém doplazit se na WC, jen jsem se modlila, aby nezačal porod… Malá naprosto v pohodě. Lehni do postele, vylež chorobu a „pak už jen ty radosti
“
@Conulka
To chce zustat lezet a na kasel si dat jitrocelovy sirup, mne hodne pomohl. Bude to dobre, hlavne neplasit ![]()
Děkuji moc
ležím co to dá a hledám info o lécích, spíš mě děsí co jsem kde chytla za moribundus - při nádechu mě bolí klíční kosti a chce se mi kašlat, takže je to spíš dráždivý a jitrocel je na vykašlávání ale už jsem našla že Sinecod sirup je ok, takže ráno manžel jde do lékárny a Céčko, bože sekci mám za týden, jsem zvědavá jak budu kašlat s jizvou ![]()
Ja už vás všechny poslechla a jdu spat. Lezim v posteli od 19.30 vedle me malá
Nebudu si nic namlouvat a je mi fajn. Vnímám jen kopance od mimiska v brisku ![]()
Dekuji vám všem za uklidneni. Ráno pisnu jak mi je ok
@vendelinecek druhý chlapeček, dva roky od sebe, bude veselo
už si potřebuju jít do té porodnice vyloženě odpočinout!
Co ty? podle profilovky taky ne prvňátko? ![]()