Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, hledám různé informace, kde zajít na 3D nebo 4D ultrazvuk v Ostravě, zatím jsem našla jen pár a nemohu se rozhodnout, pomohly by osobní zkušenosti. Popřípadě i ceníky atd. Moc díky za rady ![]()
3D a 4D ultrazvuk mají v Gynetu, a berou na ně i cizí pacientky (tzn. nemusíš být u nich zaregistrovaná), cenu bohužel nevím zdá se mi že do 1000,–Kč a můžeš to mít i na CD i fotky ti udělají
. Však mrkni na jejich stránky. Klinika Zábřeh.
Já jsem byla taky v Genetu ve Výškovicích. Měla jsem platit okolo 800korun a platila jsem jen polovinu protože se nepodařil natočit celý ten záznam malý nespolupracoval ![]()
V Silesii v Porubě mají taky nový přístroj od vánoc, v ceníku mají napsané 900 Kč a když zvolíš pana doktora Kurase, tak nemůžeš udělat chybu, protože je prostě úžasný, nesmírně pečlivý a jemný (obě těhotenství u něho si nemůžu vynachválit).
Diky za rady;)
@danger007 Ten jsem brala v úvahu, ale nikde neměli ceník, a já to chtěla porovnat
@kacenka841, @Annci A jak to tam probíhá? Dělají to 4D video v reálném čase, nebo jak u 3D, že fotí za sebou fotky, a pak to pospojují do videa, a na kolik minut, má ten záznam být.
@SSophia Uf, to ti bohužel nepovím, nikdy jsem neměla potřebu si ho nechat udělat. Vím, že ho dělají, ale jakým způsobem
Zkus si zavolat na recepci, tam by ti to řekli.
@SSophia já si myslím, že to dělají v reálném čase, nám ho natáčel a malý se normálně hýbal, zastail to akorát když ho chtěl změřit. A na kolik minut to si už bohužel nepamatuju…
Ahoj,
Chtěla bych si zajít na 3D/4D ultrazvuk do Gynet v Ostravě. Byl někdo, popřípadě zkušenost a aktuální cena? ![]()
Ja jdu 6.4. na 4D do Gynetu (chodim k nim od zacatku těhotenství).. zkusenost teda s 4D zatim nemám, ale Gynet je úžasný, jsou vstricni, hodni jak lékaři tak sestřičky a vybaveni mají skvělé 😊 a říkali mi že to bude stat kolem 1000,– 😊
Ja byla v Gynetu v Zábřehu, cena něco přes 1000 Kč, trvalo to asi 20 minut. Dovnitř pustili přítele i mamku. Celé to mám natočené na flashce, kterou mi dali a udelali mi i sérii fotek. ![]()