3D kino s prckem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
3D kino s prckem
Ahojky, prosim nebyl nekdo s cca 3 letym prckem na 3D filmu?
Premyslim vzit naseho na Kungfu panda, jednicku ma rad ale nevim jestli 3D zvladne napoprve ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já bych měla strach, aby si nechal ty brejle, ale ve3 letech už by si to asi mohl nechat vysvětlit, že je nesmí sundávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no, ono to není nic příjemného, mě se z 3D motala hlava. Jinak když se kouká bez brýlí , tak je to podivně rozmazané
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Memu synovi jsou 4 a uz parkrat byl na 3D v kine. Je z toho nadseny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
byl jsem se skoro 4letým na medvídkovi Pú, a nejvíc ho bavil popcorn a houpání sedačky. S brýlemi na 3D si to nedovedu představit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, však se říká, že na 3D obraz mozek není stavěnej, přibude spousta očních vad a neurologických potíží..
Já tomu věřím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
prosim vynechat moozne eventualni nasledky
- stejne asi jako u Mw trouby..
![]()
za zkusenosti dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
beruska2× píše:
prosim vynechat moozne eventualni nasledky- stejne asi jako u Mw trouby..
![]()
![]()
![]()
za zkusenosti dekuji
Manžel si pohrával s myšlenkou malýho na nějakou 3D pohádku vzít, ale pak jsme v dinoparku ve vyškově zkusili dát malýmu ty brejle a prostě je nechtěl. Tam to byla otázka 10 minut, takže to tolik nevadilo… Ale náš malej je o dost mladší… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kate02 píše:beruska2× píše:Manžel si pohrával s myšlenkou malýho na nějakou 3D pohádku vzít, ale pak jsme v dinoparku ve vyškově zkusili dát malýmu ty brejle a prostě je nechtěl. Tam to byla otázka 10 minut, takže to tolik nevadilo… Ale náš malej je o dost mladší…
prosim vynechat moozne eventualni nasledky- stejne asi jako u Mw trouby..
![]()
![]()
![]()
za zkusenosti dekuji
no nas prave treba slunecni bryle v pohode, pohadku ma rad, a u nas ji jinak nez ve 3D nedavaji.. tak proto
zkoumam…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prave Pu davaji tady taky ale to naseho nebavi - je to ne nej malo akcni
![]()
Martina T píše:
dalimil píše:
byl jsem se skoro 4letým na medvídkovi Pú, a nejvíc ho bavil popcorn a houpání sedačky. S brýlemi na 3D si to nedovedu představit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martina T píše:
a byle si nechal hned v pohode? nebal se?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono hlavně taky hodně kin má jen dospělé brýle, takže v lepším případě je dítěti celý film budeš držet, protože mu budou padat… Můj syn (necelé tři roky) se třeba 3D filmu v dinoparku bál, jak tam ty mrchy lítaly až k němu, byl hodně vystrašenej.
Do kina chodíme, ale na klasiku. S 3D bych ještě počkala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj syn byl poprvé ve 4 letech na 3D filmu v Dinoparku a brýle nechtěl. Bylo to pro něj strašidelné, ten film shlédl bez brýlí..
Myslím, že je to náročné, dítě bych nebrala..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi jsme syna (4 roky) vzali na 3D RIO a v pohodě, byl nadšenej. Panda 1 se mu moc líbí, tak se chystáme i na dvojku ve 3D. Na dětské filmy dávají i lehčí brýle a není to tak náročné jako klasické 3D. Já bych to zkusila, odejít můžete vždycky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
s klárkou jsme byli na 3D, když jí byly 4 roky. zvládla to krásně a moc se jí to líbilo. jen mě štvalo, že mají jednu univerzální velikost brýlí a nevedou dětské velikosti… já myslím, že to zvládne.
jinak na kung fu pandu 2 se taky chystáme. ale dáme klasiku. naštěstí u nás se hrají obě varianty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.