3D kino s prckem

2377
3.6.11 20:24

3D kino s prckem

Ahojky, prosim nebyl nekdo s cca 3 letym prckem na 3D filmu?
Premyslim vzit naseho na Kungfu panda, jednicku ma rad ale nevim jestli 3D zvladne napoprve :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26093
3.6.11 20:27

Já bych měla strach, aby si nechal ty brejle, ale ve3 letech už by si to asi mohl nechat vysvětlit, že je nesmí sundávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.6.11 20:37

no, ono to není nic příjemného, mě se z 3D motala hlava. Jinak když se kouká bez brýlí , tak je to podivně rozmazané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
3.6.11 20:39

Memu synovi jsou 4 a uz parkrat byl na 3D v kine. Je z toho nadseny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
3.6.11 20:44

byl jsem se skoro 4letým na medvídkovi Pú, a nejvíc ho bavil popcorn a houpání sedačky. S brýlemi na 3D si to nedovedu představit… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
3.6.11 20:45

No, však se říká, že na 3D obraz mozek není stavěnej, přibude spousta očních vad a neurologických potíží..
Já tomu věřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
3.6.11 20:46

prosim vynechat moozne eventualni nasledky :roll: - stejne asi jako u Mw trouby.. :roll: :roll: :roll: :roll:

za zkusenosti dekuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
3.6.11 20:52
beruska2× píše:
prosim vynechat moozne eventualni nasledky :roll: - stejne asi jako u Mw trouby.. :roll: :roll: :roll: :roll:za zkusenosti dekuji :wink:

Manžel si pohrával s myšlenkou malýho na nějakou 3D pohádku vzít, ale pak jsme v dinoparku ve vyškově zkusili dát malýmu ty brejle a prostě je nechtěl. Tam to byla otázka 10 minut, takže to tolik nevadilo… Ale náš malej je o dost mladší… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
3.6.11 20:54
kate02 píše:
beruska2× píše:
prosim vynechat moozne eventualni nasledky :roll: - stejne asi jako u Mw trouby.. :roll: :roll: :roll: :roll:za zkusenosti dekuji :wink:
Manžel si pohrával s myšlenkou malýho na nějakou 3D pohádku vzít, ale pak jsme v dinoparku ve vyškově zkusili dát malýmu ty brejle a prostě je nechtěl. Tam to byla otázka 10 minut, takže to tolik nevadilo… Ale náš malej je o dost mladší… :nevim:

no nas prave treba slunecni bryle v pohode, pohadku ma rad, a u nas ji jinak nez ve 3D nedavaji.. tak proto :think: zkoumam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
3.6.11 20:56

Prave Pu davaji tady taky ale to naseho nebavi - je to ne nej malo akcni :roll: :lol:

Martina T píše:
dalimil píše:
byl jsem se skoro 4letým na medvídkovi Pú, a nejvíc ho bavil popcorn a houpání sedačky. S brýlemi na 3D si to nedovedu představit… :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
3.6.11 20:57
Martina T píše:

a byle si nechal hned v pohode? nebal se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
3.6.11 21:01

Ono hlavně taky hodně kin má jen dospělé brýle, takže v lepším případě je dítěti celý film budeš držet, protože mu budou padat… Můj syn (necelé tři roky) se třeba 3D filmu v dinoparku bál, jak tam ty mrchy lítaly až k němu, byl hodně vystrašenej.

Do kina chodíme, ale na klasiku. S 3D bych ještě počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
3.6.11 21:22

Můj syn byl poprvé ve 4 letech na 3D filmu v Dinoparku a brýle nechtěl. Bylo to pro něj strašidelné, ten film shlédl bez brýlí..

Myslím, že je to náročné, dítě bych nebrala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7511
3.6.11 22:34

Mi jsme syna (4 roky) vzali na 3D RIO a v pohodě, byl nadšenej. Panda 1 se mu moc líbí, tak se chystáme i na dvojku ve 3D. Na dětské filmy dávají i lehčí brýle a není to tak náročné jako klasické 3D. Já bych to zkusila, odejít můžete vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21536
4.6.11 12:03

s klárkou jsme byli na 3D, když jí byly 4 roky. zvládla to krásně a moc se jí to líbilo. jen mě štvalo, že mají jednu univerzální velikost brýlí a nevedou dětské velikosti… já myslím, že to zvládne.
jinak na kung fu pandu 2 se taky chystáme. ale dáme klasiku. naštěstí u nás se hrají obě varianty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.