Vstupné do ZOO Dvůr Králové
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vstupné do zoo Dvůr Králové
Holky, dnes jsem si sháněla info, chtěla bych jet s Anežkou do zoo ve Dvoře Králové. Tak nějak oslavit den dětí výletem. Měli jet se školkou, ale nepojedou (mám pocit, že právě kvůli vstupnému, viz dále). Pro nás je to výlet celodenní, tam vlakem, pak mhd k zoo, prohlídka a vlakem zase zpět domů. Vstupné by nás dvě přišlo na 220korun, což bych ještě tolerovala ( ceník na officiálních stránkách zoo )plus něco jízdenky. ALE pak jsem si pustila rádio, kde hlásili, že dvorská zoo bude zdražovat. Tak jsem sedla k netu a našla tohle. Takže vstupné by nás dvě stálo 480korun
. Chodíme pěšky, takže je nám houby platný, že do části safari budou moct lidi vlastním autem. Je vůbec možný, takhle zdražit vstupný? To by mě zajímalo, kdo jim tam za tohle vstupný půjde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Řešíme to samý, teď o víkendu se nám nepovedlo se tam dostat, když jsme byli kousek od tam a za ty prachy, na který to teď napálí, se nám tam už nechce, přece jen dáme cca 1000 jen za cestu tam a zpátky… ![]()
Příspěvek upraven 19.05.11 v 12:02
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hnus fialovej, vstupný natažený, ale budiž, ale auta do safari
kruci to už je náš národ tak zdegenerovanej? copak tím safari busem to nebylo hezčí ? se divím, že nepostaví ZOO, kde by lidi nemuseli z auta vystrčit prdel a jen to objeli. chce se mě z lidí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
goldenka píše:
hnus fialovej, vstupný natažený, ale budiž, ale auta do safarikruci to už je náš národ tak zdegenerovanej? copak tím safari busem to nebylo hezčí ? se divím, že nepostaví ZOO, kde by lidi nemuseli z auta vystrčit prdel a jen to objeli. chce se mě z lidí
Mě spíš štve, že nebude možný koupit to vstupný odděleně, to je podobný jak v ZOOparku ve vyškově. V letní sezoně si člověk musí koupit vstupenku do ZOOparku i Dinoparku, přitom nás ani prcka ten Dinopark nijak neuchvátil… Takže už nepojedem ani do ZOOparku, kterej je super… S Dvorem Králové to je podobný… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
goldenka píše:
hnus fialovej, vstupný natažený, ale budiž, ale auta do safarikruci to už je náš národ tak zdegenerovanej? copak tím safari busem to nebylo hezčí ? se divím, že nepostaví ZOO, kde by lidi nemuseli z auta vystrčit prdel a jen to objeli. chce se mě z lidí
Tak na tohle mám stejný názor. Co mají auta dělat v ZOO? Fuj. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně, podle mě stačily ty autobusy co po tom safari jezdily. Ale lidi jsou už tak líný, že ani z auta nevylezou.
Nechápu, proč není dražší vstupný pro ty, co chtějí využít safari vlastním autem. Pro mě jako pěšího návštěvníka se nezměnilo nic a přesto zaplatím o tolik víc
. Tedy nezaplatím, za tyhle prachy mě tam nikdo neuvidí. To radši vezmu Anežku na zmrzlinu a koupím ji to vysněné triko se sovou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je síla, jezdíme tam každý rok, letos jsme to plánovali na červen, ale za tyhle prachy, tam rozhodně nepojedeme
![]()
- Citovat
- Upravit
a neplatí to zvýšení cen je pro vjezd autem?
zrovna včera jsem četla tenhle článek viz. http://www.novinky.cz/…y-autum.html a podle toho co tam píšou se to týká jen pro vjezd vlastním autem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
makinav píše:
a neplatí to zvýšení cen je pro vjezd autem?zrovna včera jsem četla tenhle článek viz. http://www.novinky.cz/…y-autum.html a podle toho co tam píšou se to týká jen pro vjezd vlastním autem
Platí to pro všechny stejně, ne jenom pro ty, co tam budou chtít autem, odkaz je v úvodním příspěvku, tady jsem to zkopírovala:
Vjezd auty začne 1. června a potrvá do 2. října. Vstupné bude platné pro obě části zoo, tedy klasické „pěší“ části i do safari. Vstupenky pro jednotlivé části zoo nebudou. Vjezd do safari bude začínat u hlavního parkoviště. Kdo nepřijede autem, bude moci využít safaribusů, které dnes již část safari obsluhují. Místo dřívějších asi 20 minut jízda potrvá téměř dvě hodiny. Po projetí safari návštěvník nechá auto na parkovišti a půjde do klasické části zoo, zvolit může i opačný postup.
Rodinné vstupné zoo návštěvníkům nenabídne. Nyní rodinné vstupné pro dva dospělé a dvě děti činí 490 korun, nově taková rodina zaplatí 960 korun. Podle Holečkové by výběr rodinného vstupného zdržoval provoz u pokladen na vjezdu do safari.
- Citovat
- Upravit
Tý jo.My tam chtěli o dovolené na výlet-no nic tak holt nepojedeme,podíváme se jinam.
Až tam lidi přestanou jezdit-slevní.Za ty prachy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z toho článku co jsem četla já cituji:
Vjezd auty začne 1. června a potrvá do 2. října. Vstupné bude platné pro obě části zoo, tedy klasické „pěší“ části i do safari. Vstupenky pro jednotlivé části zoo nebudou. Vjezd do safari bude začínat u hlavního parkoviště. Kdo nepřijede autem, bude moci využít safaribusů, které dnes již část safari obsluhují. Místo dřívějších asi 20 minut jízda potrvá téměř dvě hodiny. Po projetí safari návštěvník nechá auto na parkovišti a půjde do klasické části zoo, zvolit může i opačný postup.
Z toho mi vychází, že prostě jednotné vstupné pro všechny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak proto sme se rozhodli jet tam zitra,odbydem to a pak me tam uz nikdo neuvidi.
je to hnus,za takovy prachy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vjezd auty ale bude jenom v sezone, my tam jezdime kazdorocne na jare a na podzim za mimosezonni ceny (cca duben a rijen) a tam by to snad melo byt po staru a za levno ![]()
Ale stejne je to hnus, auta v safari ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nikulka píše:
tak proto sme se rozhodli jet tam zitra,odbydem to a pak me tam uz nikdo neuvidi.
je to hnus,za takovy prachy
Taky s manželem řešíme, jestli tam tenhle nebo příští víkend nezajet… Než to zdražej… Pro prcka by to stejně bylo na houby, jet dvě hodiny v autě na víc ![]()
Jen nechápu, v čem zdržuje prodávání rodinnýho vstupnýho?: Vžydt stačí vytisknout jednu vstupenku místo 4??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.