Vstupné do ZOO Dvůr Králové
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kdyz uz se tahnu takovej kus,tak je to vylet na celej den a ne ze si to projedu autem a mam za hodinku hotovo a vyhodim za to pomalu 300Kc ![]()
to me teda stve ze neni oddeleny vstupny,myslim ze takhle jim tam nikdo jezdit nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo vyšlo v dnešní MFDnes, s nadpisem ZOO PRO BOHATÉ: že je to novinka od 1.6., 6km trasa, rychlost omezená na 30km a nesmí se vystoupit z auta ani krmit zvířata. JÍZDA JE NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ
Zoo zároveň výrazně zvedla ceny, zrušíla výhodné rodinné, dospělý zaplatí 290,– (o70%více), děti, stud., senioři, handicap. 190,– (90%víc). 4člennou rodinu to příjde na 960,–
tak to je síla, na co se pojedu projít autem ![]()
- Citovat
- Upravit
Murka píše:
Zajímalo by mě, jestli jim klesne návštěvnost
Podle mě určitě,ale nepřiznají to.Všichni by se jim vysmáli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nikulka píše:
kdyz uz se tahnu takovej kus,tak je to vylet na celej den a ne ze si to projedu autem a mam za hodinku hotovo a vyhodim za to pomalu 300Kcto me teda stve ze neni oddeleny vstupny,myslim ze takhle jim tam nikdo jezdit nebude
Přesně tak, pojedem 170 kiláků tam,takže tak 2 - 3 hodiny, pak další dvě hodiny v autě v ZOO
a pak nějaká ta pěší prohlídka… nebo opačně… S malým dítětem strávit v autě kvuli prohlídnutí si ZOO trávit 2 hodiny navíc zbytečně v autě… a to nemluvím o manželovi, kterej jako řidič z toho nebude mít v podstatě vůbec nic…
, pak 2 - 3 hodiny zase zpátky… Fakt super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
navíc je to mezi africká zvířata a ta už jsou tam i tak na volno, ne?? Na fotce v MF jsou nějací přímorožci, či co…
už ten název ZAHRADA mi napovídá, že se tam může autem???
nevím a nechápu, proč to udělali ![]()
taky myslím, že nepřiznají pokles návštěv ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj ,známí tam byli nedávno .A co říkali?Drahé vstupné ,moc zvířátek jak projížděli neviděli.Takže nic moc.Říkali,že Zoo Lešná je o moc pěknější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak si říkám, že to bude zoo „po americku“. Přijet v autě, projet zoo a odjet v autě. Nevytáhnout paty z auta. Nedivila bych se kdyby tam bylo občerstvení prodávané přímo do auta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hanule píše:
Díky za upozornění.
není zač
já to brala jako upozornění pro všechny, kdo se tam chystají, aby nejeli zbytečně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sthan píše:
Ahoj ,známí tam byli nedávno .A co říkali?Drahé vstupné ,moc zvířátek jak projížděli neviděli.Takže nic moc.Říkali,že Zoo Lešná je o moc pěknější.
No, tak ZOO Lešná je opravdu lepší, pokud to chceš srovnávat, ale podle mne se to srovnávat nedá. Lešná je prostě „klasická“ ZOO, to, že ji neustále zvelebují a starají se, je vidět (zrovna dnes jsem tam s malou byla
). Dvůr Králové je ZOO zaměřená na Afriku a safari a je to právě o tom, že třeba na 5 (plácám, nepočítala jsem
) místech jsou stáda žiraf, zeber… To je zas jiný zážitek. A těšili jsme se právě na safari bus.
Ale k tématu - toto zdražení je nehorázné a osobně bych za to ty prachy nedala (tak ještě, že jsme tam byli o prázdninách
). Myslím si ale, že bude dost takových, kteří to vezmou jako fakt (možná hloupé srovnání, ale třeba aquaparky jsou taky předražené
). Vyhodnotí sezónu a pak se přizpůsobí, nebylo by od věci mít na výběr chci/nechci jet autem…
- Citovat
- Upravit
Když si představím ,co prožívám s dětma jen po cestě ze školy .Autem …tak si nedokážu představit ,cestu tam ,pak ještě další cesta po zoo .Asi bych je musela připleštit.oni v autě hrozně peklí.Nevím ,jestli by to stálo za to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Murka píše:
To radši vezmu Anežku na zmrzlinu a koupím ji to vysněné triko se sovou
Omluva za OT, ale prosím, prosím, opravdu nutně bych potřebovala vědět, kde se dá koupit tričko se sovou. Malá mi na nich ujíždí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Murka píše:
Tak si říkám, že to bude zoo „po americku“. Přijet v autě, projet zoo a odjet v autě. Nevytáhnout paty z auta. Nedivila bych se kdyby tam bylo občerstvení prodávané přímo do auta
A já bych si dala cheese a colu.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, mě až zas tak to vstupné netíží (tchýně dostává pravidelně volňásky, protože pro ně tlumočí), ale příjde mi hrozné, že tam budou pouštět 120 aut za hodinu. Chudáci zvířata! Ředitelka se asi zbláznila, návštěvníky odradí cena a zvířata se zbláznějí, že jim tam jezdí auta. Mimochodem už vidím, jak jsou všichni ukáznění a nekrmí zvířata a tak. Fakt super nápad
![]()
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.