Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
ráda bych dětem do pokojíčku dala velkoplošnou tapetu (3×2,5m). Jen si nemůžu dovolit ten luxus, že by byla tapeta celá vidět, musí být před ní i nábytek…vyvýšená postel a malá komoda se šuplíkama.
Moc si to nedovedu představit, ani nevím, jestli by to bylo hezké… Prosím nemáte někdo podobný problém, nebo třeba fotky, jak ta tapeta v pokojíku vypadá? Viděla jsem je zatím jen na internetu, ale ještě nikdy nalepenou a v interiéru. Je to přece jen značná částka, tak nevím, jestli do toho jít, či ne.
Moc moc děkuji za všechny rady, nápady a připomínky a hlavně fotečky
![]()
Elissa
Pokud před tím bude nábytek, tak bych do toho nešla.
Co radši koupit velký jednotlivý dekorace a nalepit je na prázdné místa.
Určitě by to vypadalo líp. ![]()
Já myslím, že by to nemuselo vypadat zle…co udělat fotomontáž? vyfotit pokojík s postelí a s komodou a pak si stáhnout fototapetu a spojit to dohromady? A hned budeš vidět, jak to bude vypadat.
no já bych do toho asi nešla kdyby u toho měla být nalepená postel… ale výhled z postele na tapetu s komodou před by mi nevadil ![]()
suik píše:
a co tady: http://www.eurokosik.cz/…-40-270.html
jj tyto mam taky vyhlednute ![]()
Mě o prostě přijde divný dávat tapetu a pak mít většinu za postelí. ![]()
no když si představíte, že ta postel a komoda jsou naražené v rohu, tak to zas nezakrývá nic podstatnýho…tak si myslím, že by to šlo.
jako hodně záleží na tom, co tam je ještě za nábytek.....aby to nebylo moc přeplněný.
Dala bych to tam, kde to bude vidět, přece jenom tapety nejsou zase tak levné. Zbytek pokojíku bych vymalovat nějakou pěknou barvičkou.
suik píše:
a co tady: http://www.eurokosik.cz/…-40-270.html
Hezky!!!
Jen kdyz v tom bude nabytek, prijde mi to docela preplacany…
i kdyz na zivo to muze byt jine!!!
Jinak me tedy vzdy fascinuje, jak daji plazmu do pokoje k malemu ditku
i kdyz jen na fotku.
TAk to je super nápad s tou fotomontáží!!! To musím zkusit…
Jen chci poprosit, nemáte to někdo doma, ráda bych viděla jak to vypadá v interiéru… Moc díky
Ahoj, prosím, nemáte na zdi někdo tuto tapetu? Moc ráda bych ji viděla někde „naživo“. Taky si nemůžu dovolit ten luxus, abych ji nalepila celou, ale musím první a poslední pruh odstranit - proto bych hrozně moc potřebovala vědět, kde začíná „druhý“ pruh a končí ten „pátý“. Děkuji
Elissa píše:
Ahoj, prosím, nemáte na zdi někdo tuto tapetu? Moc ráda bych ji viděla někde „naživo“. Taky si nemůžu dovolit ten luxus, abych ji nalepila celou, ale musím první a poslední pruh odstranit - proto bych hrozně moc potřebovala vědět, kde začíná „druhý“ pruh a končí ten „pátý“. Děkuji
Tapeta ma sest stejnych dilu, tak si ten obrazek roztrihej na sest casti a uvidis ![]()
Primo tuto tapetu nemame, doma mame nalepene 3 jine. V jednom pripade jsme jednu tapetu rozdelili do dvou pokoju na dve steny a vypada to pekne. U dalsi tapety na zbyly 2 pruhy, protoze stena byla mensi a ta treti lepena nedavno vysla na stenu cela. Jeste mam v planu poridiit jednu.
Doporucuji tapetu po nalepeni na stenu pretrit bezbarvym lakem, stane se tak omyvatelnou.
Nabytek nam pred ni nikde nestoji, ale kdybych ji mela mit za skrini, tak tu cast tapety proste schovam nebo nalepim jinam. Nejde to u vsech vzoru, ale treba u teto dzungle to pujde uplne v pohode.
Tato je ta, keru mame rozdelenou. Na jedne stene mame zvirata a rybnik a na druhe traktor.
http://www.slune.eu/…tapeta-farma
Libi se mi i tato, ale premyslela jsme nad tim, jestli ta tapeta ve skutecnosti ma ten ruzovy nadech nebo. Ten se mi nelibi.
Ahoj Leni,
díky za reakci. Tu tvou tapetu jsem našla tady:http://www.cadlow.co.nz/index.php?…¨
a narůžovělá není ani trochu
To dělají jen ty zdi kolem.
Jen otázka - vidělas někdy tu tapetu Jungle někde „naživo nalepenou“? Mě trochu ty zvířata na ní připadají jako taková „počítačová“, ne moc doopravdická a snad i trochu jakoby „rozmazaná“, a nevím, jestli je to jen můj dojem, nebo to tak vypadá i ve skutečnosti.
Nakonec jsem se rozhodla dát tapetu na stěnu bez nábytku, ale děcka u ní budou „blízko“-vlastně úplně u ní, tak bych ráda, aby na ní byly krásné detaily…
A ještě - jak se ti nalepovala ta farma? nejsou tam vidět ty spoje?
Díky ![]()