Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, já byla v Jablonci u přehrady Dr. Nožička ( ordinace Dr. Jorgové).. Platili jsme 500,– dostali jsme 50min dvd a k tomu 5 fotek ![]()
@Acinore píše:
@Anabellkaa ahojky, byla jsi teda v gennetu?? taky se rozhoduji, jestli tam nebo do nemocnice…cena teda odpovídala? Fotky a dvd? Děkuji za info
Jsem objednaná do Gennetu na 22.3. Tyto ultrazvuky dělají jen v pátek a na každou zájemkyni mají vyhrazenou hodinu. Proto když jsem volala, objednala mě až za 2 měsíce, tak si pospěš se zavoláním
V nemocnici jsem byla na ultrazvuku ve 20. týdnu a tam se dělá i ten 4D. A byla jsem hrozně nespokojená s přístupem doktora, takže mi to rozhodování usnadnilo.
Jo a ptala jsem se v Gennetu na ty ceny co mají na netu a je to tak..
@Anabellkaa jojo, už jsem volala a jdu na konci dubna, já si přímo řekla o pátek, takže ani nevím, že to jindy nejde
prý to teda dělá sestřička a když se prcek nechce ukázat, místo záznamu dávají na dvd sérii fotek, ale platíš pořád stejně
tak snad to nebude náš případ ![]()
@Acinore píše:
@Anabellkaa jojo, už jsem volala a jdu na konci dubna, já si přímo řekla o pátek, takže ani nevím, že to jindy nejdeprý to teda dělá sestřička a když se prcek nechce ukázat, místo záznamu dávají na dvd sérii fotek, ale platíš pořád stejně
tak snad to nebude náš případ
Naše malá je taková ukazovací, tak doufám, že jí to vydrží a pěkně se nám předvede ![]()
@Anabellkaa tak jak to probíhalo, všechno v pohodě?
jdu za deset dní a už se nemůžu dočkat
![]()
@Acinore píše: :https://www.emimino.cz/…/anabellkaa/ tak jak to probíhalo, všechno v pohodě?jdu za deset dní a už se nemůžu dočkat
![]()
Byl to nejlepší zážitek „u doktora“ z celého těhotenství. Měla jsem blbou zkušenost s ultrazvukem ve 20. týdnu a tohle nám to s manželem plně vynahradilo. Trvalo to asi 25 minut, malá byla krásně vidět…
@Anabellkaa píše:
Byl to nejlepší zážitek „u doktora“ z celého těhotenství. Měla jsem blbou zkušenost s ultrazvukem ve 20. týdnu a tohle nám to s manželem plně vynahradilo. Trvalo to asi 25 minut, malá byla krásně vidět…
páni, tak to se těším ještě víc, už aby to bylo
![]()
Zeny a kdyz chci z Genetu jen jednu fotku a ne CD porad to bude stat kolem 1000,–?
Zeny a kdyz chci z Genetu jen jednu fotku a ne CD porad to bude stat kolem 1000,–?
@Anabellkaa ahojky, byla jsi teda v gennetu?? taky se rozhoduji, jestli tam nebo do nemocnice…cena teda odpovídala? Fotky a dvd? Děkuji za info