3D ultrazvuk Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elessar
11.3.13 15:01

@Anabellkaa ahojky, byla jsi teda v gennetu?? taky se rozhoduji, jestli tam nebo do nemocnice…cena teda odpovídala? Fotky a dvd? Děkuji za info :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anejdana
11.3.13 15:24

Ahojky, já byla v Jablonci u přehrady Dr. Nožička ( ordinace Dr. Jorgové).. Platili jsme 500,– dostali jsme 50min dvd a k tomu 5 fotek :-)

• Citovat
  • Upravit
1611
11.3.13 15:27
@Acinore píše:
@Anabellkaa ahojky, byla jsi teda v gennetu?? taky se rozhoduji, jestli tam nebo do nemocnice…cena teda odpovídala? Fotky a dvd? Děkuji za info :kytka:

Jsem objednaná do Gennetu na 22.3. Tyto ultrazvuky dělají jen v pátek a na každou zájemkyni mají vyhrazenou hodinu. Proto když jsem volala, objednala mě až za 2 měsíce, tak si pospěš se zavoláním :palec: V nemocnici jsem byla na ultrazvuku ve 20. týdnu a tam se dělá i ten 4D. A byla jsem hrozně nespokojená s přístupem doktora, takže mi to rozhodování usnadnilo.

Jo a ptala jsem se v Gennetu na ty ceny co mají na netu a je to tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
11.3.13 15:33

@Anabellkaa jojo, už jsem volala a jdu na konci dubna, já si přímo řekla o pátek, takže ani nevím, že to jindy nejde :) prý to teda dělá sestřička a když se prcek nechce ukázat, místo záznamu dávají na dvd sérii fotek, ale platíš pořád stejně :D tak snad to nebude náš případ :)

• Citovat
  • Upravit
1611
11.3.13 15:38
@Acinore píše:
@Anabellkaa jojo, už jsem volala a jdu na konci dubna, já si přímo řekla o pátek, takže ani nevím, že to jindy nejde :) prý to teda dělá sestřička a když se prcek nechce ukázat, místo záznamu dávají na dvd sérii fotek, ale platíš pořád stejně :D tak snad to nebude náš případ :)

Naše malá je taková ukazovací, tak doufám, že jí to vydrží a pěkně se nám předvede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
15.4.13 20:57

@Anabellkaa tak jak to probíhalo, všechno v pohodě? :) jdu za deset dní a už se nemůžu dočkat :dance: :D

• Citovat
  • Upravit
1611
16.4.13 09:20
@Acinore píše: :https://www.emimino.cz/…/anabellkaa/ tak jak to probíhalo, všechno v pohodě? :) jdu za deset dní a už se nemůžu dočkat :dance: :D

Byl to nejlepší zážitek „u doktora“ z celého těhotenství. Měla jsem blbou zkušenost s ultrazvukem ve 20. týdnu a tohle nám to s manželem plně vynahradilo. Trvalo to asi 25 minut, malá byla krásně vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
16.4.13 12:48
@Anabellkaa píše:
Byl to nejlepší zážitek „u doktora“ z celého těhotenství. Měla jsem blbou zkušenost s ultrazvukem ve 20. týdnu a tohle nám to s manželem plně vynahradilo. Trvalo to asi 25 minut, malá byla krásně vidět…

páni, tak to se těším ještě víc, už aby to bylo :) :)

• Citovat
  • Upravit
255
13.1.17 13:22

Zeny a kdyz chci z Genetu jen jednu fotku a ne CD porad to bude stat kolem 1000,–?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
13.1.17 13:22

Zeny a kdyz chci z Genetu jen jednu fotku a ne CD porad to bude stat kolem 1000,–?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí