5.měsíc a nuda

vsetin
6.2.13 11:45

5.měsíc a nuda

Ahoj těhulky, dneska jsme20+3 od ledna jsem doma na neschopence v cizim meste kde nikoho neznam, dopoledne sama doma, pritel v praci, hroooozne se to vlece proste se nudiim kazdy den, uz se mi ani nic nechce delat, nikam chodit…tehu vubec neutika :jazyk: je to zacarovany kruh :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
6.2.13 11:51

:mrgreen: Me se moje tehu taky strasne vleklo… ale zato cizi, to je jina. Jakmile jsem nekdy nekde zahledla nekoho znameho s briskem, tak mi prislo, ze snad za chvilku dotycna vozila kocarek. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.2.13 11:52

Tak to jsme na tom stejně, já už jsem doma, co mi potvrdili těhotenství a teď jsem 16+3 a už z toho :zed: do práce už nepůjdu, takže do konce těhu doma… celé dny doma sama, přítel v práci a dcera ve škole…už nevím čím se zabavit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 11:52

No je to o nervy, už bych nejradši rodila

• Citovat
  • Upravit
488
6.2.13 11:53

@vsetin jo to znám, když jsem čekala malou tak to taky tak dopadlo :) byla jsem jak koule, jedla jsem a jedla :) a pak jsem to schazovala 2roky :) neblázni, jdi se projít dneska je krásně…teď jsem 24 týden a fakt se nenudím, mám doma malou skoto 3letou a čekáme chlapečka a hlavně máme doma psíka, takže jsme dneska byli už 3 krát venku a zachvilku jdeme znova…hlavu vzhůru, od 7 měsíce to uteče tak strašně rychle…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 11:53

@Zdeňka86 přesně,ani vařit mě nebaví jenom pro me samotnou :d

• Citovat
  • Upravit
vsetin
6.2.13 11:54

@RadkaD NO MOC PEKNE NENI KDYBY ASPON TO SLUNICKO svitilo, a samotnou me to nebavi se nekde prochazet…:)

• Citovat
  • Upravit
3200
6.2.13 11:55
@RadkaD píše:
neblázni, jdi se projít dneska je krásně…teď jsem 24 týden a fakt se nenudím, mám doma malou skoto 3letou

Asi jsi doma na RD a tedy se nemusíš řídit vycházkami. Na PN jsou omezené vycházky, je to tím komplikovanější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
6.2.13 11:55

@vsetin věřím, že se nudíš, ale mohlo by to být i horší… moje mamka koncem 80. let celé těhotenství opravdu proležela - nejdřív silné nevolnosti a od 15. týdne ležela s nohama nahoru až do porodu 8o v televizi byly 2 programy, nebylo video, dvd, internet atd., takže si vždycky říkám, že když to vydržela ona, tak se to v dnešní době taky zvládnout musí :lol: jsem se tím vždycky uklidňovala, když jsem se bála ležení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.2.13 11:56

@vsetin mně nebaví vařit ani pro mužíčka a dcerku :mrgreen: jsem přilepená na gauči a ani na procházky se mi nechce, samotné to je na nic…s kočárkem to bude lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 11:56

@KatkaX prosimte kontroly nechodi, na vychazky se vyprdni :)) ja kazdy vikend jezdim domu a i nekd pres tyden tam zustanu kdyz mam jitna kontrolu a nic, uz to neresim :D

• Citovat
  • Upravit
488
6.2.13 11:57

@KatkaX aha, tak to jsem nevěděla tak to se omlouvám…to bych se asi zbláznila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
6.2.13 11:58
@vsetin píše:
@KatkaX prosimte kontroly nechodi, na vychazky se vyprdni :)) ja kazdy vikend jezdim domu a i nekd pres tyden tam zustanu kdyz mam jitna kontrolu a nic, uz to neresim :D

Já jsem na PN kvůli těhotenství nebyla a kontroly chodí. Jen jsem myslela, že i to může být důvod, že si nemůžeš rozvrhnout čas sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 11:59

Nechodi :)

• Citovat
  • Upravit
973
6.2.13 12:00

Mně kontrola taky ještě nepřišla ale známá, která je taky doma na nemocenské v těhotenství už kontrolu mněla!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí