5.měsíc a nuda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vsetin
6.2.13 12:33

@Betynka87 no ja chodila do 4 mesice do prace, a zle mi nebylo snad jenom kdyz jsem spala :D a ted jsem zase porad unavena, porad me neco picha uz par tydnu se semnou vlece nejaka viroza beru na to jen nejake sirupy takze vyleceni skoro 0,takze fakt nejhezci obdobi v zivote zeny:D

• Citovat
  • Upravit
4256
6.2.13 12:34

Ahoj :mavam:, já jsem v 17tt a od zjištění těhu jsem doma, vím o čem mluvíš, už chci aby byla tak půlka března a hezké počasí na procházky :), jsem hlašena na UP ale pochybu že mi něco najdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 12:35

@novakova.t přesně! začínám nesnášet zimu :D

• Citovat
  • Upravit
973
6.2.13 12:35

@vsetin Tak na nádobí mám zabudovaného pomocníka, takže tu nejhorší práci na světě mám z krku :mrgreen: ale jinak mám odpočívat a co je třeba udělá ale mně je to blbé nechat vše na něm! Pokuď nedej bože opět zkončím ve špitále tak si to pořádně sežere a vše bude kompletně na něm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 12:39

@Zdeňka86 no to mam u sebe na vs, tady v ove nic, takže pekne rucne :Dno ja bych byla rada kdyby aspon neco udelal,:D ale je to marny predem prohrany boj, jeste se pak nastve a serve me :D a to jsem jenom chtela prkotiny jako utrit prach aspon v obyvaku kdyz jsem uklidila cely byt :D

• Citovat
  • Upravit
4256
6.2.13 12:39

@vsetin spinkám si do 9hodin pak se nasnídám něčeho sladkýho a dobrýho :D, pak zapnu počítač a vymejšlim na jaký stránky se podívám :D, udělám si oběd pak zkusim napsat nějaký kamarádce jestli má čas nebo jde do práce, a když to nevyjde tak opět dřepim u počítače. Občas mě chytnou záchvaty uklízení ( luxování, vytírání, praní) ale zlenivěla jsem tak že málo kdy :D no a pak čekam až někdo přijde domu ským se budu moct normálně bavit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 12:42

@novakova.t to mám e stejný, ale kazdy den u pc, taky neni moc velka zabava:) premyslim ze bych zacala chodit na nejake cviceni pro tehotne nebo plavani…do toho bych se dokopala :)no jenze muj muz vetsinou prijde domu a jde na pc nebo spat takze z toho stejne nic nemam :)

• Citovat
  • Upravit
973
6.2.13 12:43

@vsetin no to jsou chlapy, prostě na tyhle práce nemají buňky… ale jak tak uvažuju, tak já asi nemám chlapa, on tyhle věci dělá i když mu neřeknu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
6.2.13 12:44

@vsetin já taky už nevím co mám dělat, koušu se nudou! :cert:, brala bych klidně nějakou brigádu na ráno ale nikdo se mi nechce vzít na triku a pupík začíná vykukovat. Achjo, snad už brzo bude teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.2.13 12:44

Čaute :mavam:
Ja jsem sice kratce 12tt, ale jak jsem mela potvrzene těhotenstvi, tak jsem si v praci vzala dovolenou a to nic nedelani si uplne uživam :lol: Sem tam prijde nejaka kamoska, nebo ja za nema, pohodicka :lol: Dneska je krasne, tak zachvilku zase razim nekam ven, jen co se napapame :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 12:46

@Zdeňka86 no on vzycky rika jak strasne uklizi atd, kdyz jsme spolu jeste nebydleli, ale ted kdyz jsem tu ja tak nedela nic, si pripadam nekdy jak nejaka jeho sluzka

• Citovat
  • Upravit
973
6.2.13 12:47

@novakova.t Já vstanu v 7, vyprovodím dceru do školy (jenom ke dveřím) :) a pak si jdu znovu lehnout a spím až do 11 - půl 12 :mrgreen: pak se nasnídám nebo naobědvám, záleží co najdu v lednici :mrgreen: a pak usednu k pc a pokuď nemusím vařit nebo něco uklidit, tak sedím u pc skoro celý den :mrgreen: jsem velmi zaneprázdněná matka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 12:47

@Janka27 no prvni tyden dva jsem si to taky uzivala :D ale ted uz fakt ne, ja mam bohuzel kamosky a kamose 80 kilaku daleko tak je to slozitejsi :D

• Citovat
  • Upravit
4256
6.2.13 12:48

@Zdeňka86 :D, je to hrozný, chci nějakou činost jak se zabavit ale fakt mě nic nenapadá :cert:. Ze začátku to byla sranda, být doma a vyspávat do kolika se mi chtělo ale ted mam takový každodenní cyklus a vím co mě čeká a už mi to vad :poblion: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 12:48

@Zdeňka86 to ja driv taky spala do 11 12,ale ted je sest sedum a uz jsem vzhuru :D o to je ten nudny den delši chjo :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky