5.měsíc a nuda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
973
6.2.13 13:03

@novakova.t já mám ohodně větší břicho než u prvního těhu! Ale neboj, ke konci to vyskočí hodně rychle až se toho děsím, jak budu vypadat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
6.2.13 13:05

@Zdeňka86 zatím nemám nahoře ani kilo! :D tak jsem ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
6.2.13 13:06

Ahoj, koukám že nás nudících je víc. Já jsem dnes 2Ot taky omezena vycházkama..Je to otrava uklizeno navařeno co dál :( Tak se aspoň zabavuju vybíráním věcí pro mimčo na netu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.2.13 13:07

@novakova.t to by se mi taky líbilo, já už 3kg. Ale i tak to ještě jde, no uvidíme na konci na kolik to vyskočí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.2.13 13:08

@faraod taky bych vybírala ale to už jsem stihla před 1Ott :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
6.2.13 13:08

Já bych hrozně ráda šila ale nemám šicí stroj a materiál :D to je těžký něco vymejšlet když nejsou finance :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 13:10

@Zdeňka86 to teda máš parádního muže :)) ja mam 165 cm 64 kilo a pred bricho 90 centimetru :D hodne vyrostlo ted tesne pred minulym vikendem ale prijde mi ze zase stagnuje, ale uz ted se nemuzu vyspat, rano me to budi, chci videt az budu mit velky pupik :D to nedam.:D

• Citovat
  • Upravit
vsetin
6.2.13 13:11

My mame doma 6 krabic obleceni od 0 do tří let takže vybirani veci pro mimi je pro me pase :D

• Citovat
  • Upravit
557
6.2.13 13:11

@Zdeňka86 Ja chtěla počkat až budem vědět co to bude, jestli vytáhnu věci po mé princezně nebo budem nakupovat od znova…Takže teď jdu do modré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
6.2.13 13:12

Ahoj spolunudilky :) všechny vás plně chápu..já jsem doma od 10 tt a už mi možná i hráblo. Jsem na tom stejně, jako většina z vás..doma mám uklizeno, uvařeno, ruční práce nedělám, protože jsem na ně levá, všechny knížky mám přečtený přinejmenším 2×, a kamarádky a rodinu mám v jiném městě, takže??? Již 6 měsíc je nuda mým každodenním společníkem. Vycházky mám od 12 do 18, ale jak už tu některá z vás psala, kam pořád chodit a ještě k tomu sama??? To se prostě nedá..uklidňuju se jedině tím, že porod se mi už blíží a pak možná budu říkat, jak jsem se měla krásně, když jsem měla čas na nudu…ale teď je to na palici. A jinak kontrolu jsem měla ve všední den v 11:35, takže na kontroly chodí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.2.13 13:12

@novakova.t přesně, nápadů by bylo hodně jak se zabavit ale kdyby bylo i tolik financí jako je těch nápadů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.2.13 13:14

@vsetin to mám, líp jsem si vybrat nemohla :srdce: ježiši já měla 64 kilo snad na základce :mrgreen: já už mám pupek vytaháný, tak to leze rychleji nahoru, takže teď už vypadám jak v 6 - 7měsíci u prvního těhu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
6.2.13 13:14

@vsetin Když já mám všechno růžový, nebudu to přehánět něco bude od znamých, ale do postýlky, zavinovačka atd. Si chci vybrat, aspoň že mám kočárek neutrální :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.2.13 13:16

@faraod to já si ještě chvilku musím počkat, co to bude ale i kdyby to byla znovu holčička, tak mo mé dceři už toho moc nemám a po 7 letech už ty věci nejsou moc hezké…takže kupovat se bude i tak a už se na to těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 13:19

@Zdeňka86 ja su jak po poradnem obede :D ale kdo to vi, tak rika ze uz roste :D a vzdycky jsem si myslela ze to bude kulaty pupik, kdyz sedim tak to vypada spis jako spek, tak nevim kde je prcek schovany :Djsem celkem mala takze musi mit malo mista :D @faraod my mame mix, jeste nam nikdo nerekl co to bude, jenm na echu se doktorka zminila ze nevidi nic trcet, ale tak nevim no, furt si myslim ze to bude kluk :D nam vsechno pujcila pritelova segra, rikam mame sest sedum krabic obleceni :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky