Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovemarsmi píše:
@Mouranek ta je krásná…já jak zítra naskenuji fotky dnešního ultrazvuku 17 + 6 tt do PC, tak taky pošlu fotečku. hlavně to zdravíčko pro miminko
jo jo už se teším na fotečku
@Mouranek tak to jsme na tom stejně
to já sem se těšila taky jak prcka uvidím na obrazovce
to já ještě prcka uvidím zítra na obrazovce, protože jdu na gynekologii na kontrolu ![]()
@vsetin píše:
@Mouranek no me od desateho tydne dela na kazde kontrole utzčekáme první
muj gyndař nemá utz ![]()
@Mouranek jojo pošlu zítra. teď se mi už nechce vytahovat tiskárna se skenerem ![]()
Měla jsem hodně omezené vycházky a byla doma ze zdravotních důvodů od prvopočátku.
Skládala jsem většinou puzzle a pletla výbavičku (měla jsem napleteno až do dvou let:-) ).
Ty jo skoda ze uz mam vsechno obleceni na mimi
stejne ani plest neumim ![]()
@vsetin píše:
@Mouranek ty jo a jak te prohlizi a jak mimi?
prohlíží me normálně, šahá do mě ale docela mě to bolí ![]()
@Mouranek ty jo tak to me jenom skontroluje rachle cipek prstem a uz jedem na utz
@lovemarsmi no my jsme vsechno dostali, obleceni od 0 do tri let takze mame usetreno a vystarano ![]()
@Mouranek tak to bych se tak nenechala prohlížet…to bych raději odešla k nějakému jinému gynekologovi…by mě zajímalo jak kontroluje teda miminko - to tak určitě nejde, potřebuje ho vidět na obrazovce, aby věděl, zda je vše v pořádku
@lovemarsmi píše:
@Mouranek tak to bych se tak nenechala prohlížet…to bych raději odešla k nějakému jinému gynekologovi…by mě zajímalo jak kontroluje teda miminko - to tak určitě nejde, potřebuje ho vidět na obrazovce, aby věděl, zda je vše v pořádku
já mu věřím, je to dobrý doktor, a taky nám pomohl aby jsme mohli mít mimi ![]()