Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@faraod tak u nás to je v pohodě a v klídku, většinou jsem tam sama nebo ještě jedna paní, takže klídek a ceny cca 20kč - 80kč takže paráda ![]()
Ahojte holky, tak se k Vám taky přidám… od začátku těhotěnství jsem na neschopence
po předchozím potratu. Dnes jsem 17+6 tt a už nevím co mám doma dělat
vůbec to neutíká. Ráno přítele vypravím do práce a pak jen sama doma
to už je někdy na palici. Už aby bylo aspoň pěkné počasí a já chodila po procházkách
Jinak už jsem kontrolu měla, takže chodí
kam jet taky na výlet když jsou omezené vycházky, že? To ani nikde se nedá ![]()
Prolítla jsem pár příspěvků, sice sem nepatřím, protože nejsem těhotná, ale mám pětiměsíční mimino a stejně mám na nudu čas, vymýšlím kraviny a hlavně si připadám strašně sama, jak je přítel pořád v práci, často je celé dny jediný dospělý, kterého potkám a se kterým mluvím a stačí, aby měl blbou náladu a už je na mě statisticky sto procent lidí, které ten den potkám, zlých, a to na náladě taky nepřidá
Venku kosa, všichni jsou zalezlý, takže celý den jen chodím ode zdi ke zdi, prcek udrží pozornost dlouho, jedna hračka mu stačí na půl hodiny nebo spí, sice na něj neustále mluvím, hrajeme si, ale když odejdu na záchod, ani si toho nevšimne. Ještě že je emimino, kde moje problémy chápou
Tak přeji krásné těhotenství a porod a hlavně zábavu s miminkem, jak si tu přejete ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat, dneska jsem 18-4, od začátku těhotenství jsem doma, a taky se hezky nudím, nic mě nebaví ![]()
@Mouranek ahoj, vítej u nás v klubu
to jsme na tom úplně stejně
co tak děláš celé dny?
My máme TP 6.7. už se nemůžu dočkat, čekáme první miminko, 19 února jdu na velkej ultrazvuk, tak mi držte palečky, ať je vše v pořádku. jsem zvědavá jestli se taky dozvíme pohlaví miminka, víte už některá z vás co čekáte???
@lovemarsmi píše:
@Mouranek ahoj, vítej u nás v klubuto jsme na tom úplně stejně
co tak děláš celé dny?
Večer nemůžu usnout, takže se budím kolem 10 hodiny. trochu uklidním, občas něco uvařím, ale to jenom fakt občas, bydlíme v rodinným baráku s partnerovo rodičí, oni bydlí nahoře my dole. Ale jsou to fakt moc moc fajn lidičky. Chvíly si s tchýni pokecám, pak chodím sem a tam, nebo koukám na televizi, a čekám kdy přijede ten můj. ![]()
My mame termin 23 cervna, na velky utz nevim kdy jdeme nebo z jsme ho mely…dr se o nem bvubec neznminil
na echu mi dr sdelila ze nevidi nic trcet tak je to asi holcicka..nechame se prekvapit muj gndar rekl ze to rika az ve 30 tt ![]()
@vsetin píše:
My mame termin 23 cervna, na velky utz nevim kdy jdeme nebo z jsme ho mely…dr se o nem bvubec neznminilna echu mi dr sdelila ze nevidi nic trcet tak je to asi holcicka..nechame se prekvapit muj gndar rekl ze to rika az ve 30 tt
to je krásný napsaný,, nevidí nic trčet, tak je to asi holčička,, já bych si taky přála holčičku, ale hlavný je to zdravíčko, už se nemůžu dočkat, abych viděla mimi na UTZ. už máš dítko doma??
@Mouranek tak my máme termín porodu 11.7. taky se nemůžu dočkat… čekáme první miminko
já byla dnes na ultrazvuku kontrolním v 17 + 6 tt z důvodu špatných výsledků krve v 1.screeningu - byly hraniční, ale screening byl negativní. Teď jdu na velký ultrazvuk 4.3. zda je vše v pořádku to budu 21 + 4 tt - prý se můžou ještě vyskytnout nějaké srdeční vady, které se dají zjistit až po 20tém týdnu těhotenství..TEĎ JE ZATÍM VŠE V POŘÁDKU A MIMINKO JE ZDRAVÉ
Jinak budeme mít kluka, to jsme poznali na dnešním ultrazvuku a z fotečky, kterou jsme dostali ![]()
@levmah28 ale ja nemam co delat, nakupovat na mimi na co mame nekolik krabic obleceni, hackovat to me teda moc nenaplnuje
knizky mam nastudovane od zadu dopredu, prochazky me samotnou taky neberou, nejsem samotar a navic jsem nachcipana uz mesic, a jsem porad unavena ze jsem rada ze si uvarim
tak pord neco fyzicky nenarocneho na doma