Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zdeňka86 Tak mé malé jsou 4 věci má jako nový až mě je líto že spoustu z nich nepožiju, ale co modrá taky dobrá
Na netu toho je, ale držím se zpátky ![]()
Ahoj holky, jsem doma od začátku těhotenství a jsem 28. týden. Snažím se nenudit, chodím po venku, na kontroly jsem napřed kašlala, než mi jedna přišla. Naštěstí jsem zrovna byla doma. Od té doby raději vycházky dodržuju.
@principeska sama chodis po venku? to by me nikdo nedostal
jeste v cizim meste kde to moc neznam
![]()
A jak je to s tim tvrdnutim bricha? me sem tam nachvilku napne brusko a pak dobre amm o tom rict gyndr?
@vsetin píše:
Ahoj těhulky, dneska jsme20+3 od ledna jsem doma na neschopence v cizim meste kde nikoho neznam, dopoledne sama doma, pritel v praci, hroooozne se to vlece proste se nudiim kazdy den, uz se mi ani nic nechce delat, nikam chodit…tehu vubec neutikaje to zacarovany kruh
Ahojky…a co si zkusit najít nějakou zábavu ve formě cvičení, nebo plavání? Mě to docela bavilo
, sice jsem nechodila na kurzy, ale na normální bazén a odcházela jsem krásně uvolněná, a spokojená, třikrát týdne
.
@vsetin já teda vypadám, jak kdybych spolkla pořádného a celého krocana
a když se sednu, tak mám taky jeden velký špek, chudák malé, pořád ho tam mačkám ![]()
@sannie to uz jsem tu psala ze bych chodila..ale jsem ted uz skoro mesic nechcipana kasel az se dusim nekonecne smrkani a ne a ne to vylecit ![]()
@principeska U mě byla kontrola v prvním měsíci od té doby klid, ale i tak jsem radši doma, celkem nepříjemnej chlap, navíc je štěstí že jsem otevřela zrovna po baráku chodili otravové z elektriky, a jiní příjemní lidi co se snaží vnutit každou blbost, takže ještě že tak…Aspoň že máme ty vycházky přez zimu létě bych z toho byla na nervy ještě víc
@faraod já už chtěla teď něco koupit ale těch neutrálních věcí moc není ale až se dozvíme co to bude, to teprve bude. Našla jsem si kousek od nás krásný Sekáč a jsou tam úplně boží věci ![]()
@vsetin lepší se jít někam podívat nebo zacvičit než sedět doma. Někdy chodím s nějakou kamarádkou, ale často choddím i sama. O tvrdnutí břicha řekni doktorovi, napíše ti magnosolv nebo si kup magnezium.
@principeska no me to samotnou porad nebavi
tady nemam zadne kamosky..no a neni to zbytecne to magnesko? prej to je k nicemu
@faraod to máme štěstí, že vycházky máme přes zimu…v létě bych se zbláznila sedět doma. a kdy máš termín?
@vsetin píše:
@sannie to uz jsem tu psala ze bych chodila..ale jsem ted uz skoro mesic nechcipana kasel az se dusim nekonecne smrkani a ne a ne to vylecit
Aha, tak to je blbé :/. Tak se brzo uzdrav. A zkus saunu, do té po první trimestru můžeš, ale opatrně, tam by Ti ta rýma krásně povolila. Ale záleží jak se cítíš no…tak hlavně hodně zdraví pro Tebe i prcka
.