5.měsíc a nuda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
557
6.2.13 13:19

@Zdeňka86 Tak mé malé jsou 4 věci má jako nový až mě je líto že spoustu z nich nepožiju, ale co modrá taky dobrá :pankac: Na netu toho je, ale držím se zpátky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
6.2.13 13:22

Ahoj holky, jsem doma od začátku těhotenství a jsem 28. týden. Snažím se nenudit, chodím po venku, na kontroly jsem napřed kašlala, než mi jedna přišla. Naštěstí jsem zrovna byla doma. Od té doby raději vycházky dodržuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 13:25

@principeska sama chodis po venku? to by me nikdo nedostal :D jeste v cizim meste kde to moc neznam :D :oops:

• Citovat
  • Upravit
vsetin
6.2.13 13:26

A jak je to s tim tvrdnutim bricha? me sem tam nachvilku napne brusko a pak dobre amm o tom rict gyndr?

• Citovat
  • Upravit
1709
6.2.13 13:26
@vsetin píše:
Ahoj těhulky, dneska jsme20+3 od ledna jsem doma na neschopence v cizim meste kde nikoho neznam, dopoledne sama doma, pritel v praci, hroooozne se to vlece proste se nudiim kazdy den, uz se mi ani nic nechce delat, nikam chodit…tehu vubec neutika :jazyk: je to zacarovany kruh :D

Ahojky…a co si zkusit najít nějakou zábavu ve formě cvičení, nebo plavání? Mě to docela bavilo :-), sice jsem nechodila na kurzy, ale na normální bazén a odcházela jsem krásně uvolněná, a spokojená, třikrát týdne :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.2.13 13:27

@vsetin já teda vypadám, jak kdybych spolkla pořádného a celého krocana :mrgreen: a když se sednu, tak mám taky jeden velký špek, chudák malé, pořád ho tam mačkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 13:28

@sannie to uz jsem tu psala ze bych chodila..ale jsem ted uz skoro mesic nechcipana kasel az se dusim nekonecne smrkani a ne a ne to vylecit :(

• Citovat
  • Upravit
557
6.2.13 13:29

@principeska U mě byla kontrola v prvním měsíci od té doby klid, ale i tak jsem radši doma, celkem nepříjemnej chlap, navíc je štěstí že jsem otevřela zrovna po baráku chodili otravové z elektriky, a jiní příjemní lidi co se snaží vnutit každou blbost, takže ještě že tak…Aspoň že máme ty vycházky přez zimu létě bych z toho byla na nervy ještě víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.2.13 13:30

@faraod já už chtěla teď něco koupit ale těch neutrálních věcí moc není ale až se dozvíme co to bude, to teprve bude. Našla jsem si kousek od nás krásný Sekáč a jsou tam úplně boží věci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
6.2.13 13:30

@vsetin lepší se jít někam podívat nebo zacvičit než sedět doma. Někdy chodím s nějakou kamarádkou, ale často choddím i sama. O tvrdnutí břicha řekni doktorovi, napíše ti magnosolv nebo si kup magnezium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 13:32

@principeska no me to samotnou porad nebavi :-P tady nemam zadne kamosky..no a neni to zbytecne to magnesko? prej to je k nicemu

• Citovat
  • Upravit
2547
6.2.13 13:49

@vsetin někomu to pomáhá, já ho jím a cítím se dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 13:50

@principeska a čím to je způsobené? že to tvrdne

• Citovat
  • Upravit
2547
6.2.13 13:50

@faraod to máme štěstí, že vycházky máme přes zimu…v létě bych se zbláznila sedět doma. a kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
6.2.13 13:54
@vsetin píše:
@sannie to uz jsem tu psala ze bych chodila..ale jsem ted uz skoro mesic nechcipana kasel az se dusim nekonecne smrkani a ne a ne to vylecit :(

Aha, tak to je blbé :/. Tak se brzo uzdrav. A zkus saunu, do té po první trimestru můžeš, ale opatrně, tam by Ti ta rýma krásně povolila. Ale záleží jak se cítíš no…tak hlavně hodně zdraví pro Tebe i prcka :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí