Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jistě že kontroly chodí, proč by neschopenka vystavená gynekologem měla být výjimka?
@Zdeňka86 me prave varit bavi ale ne prosebe samotnou, nikdo to pak neji, neumim varit male porce, mame velkou rodinu ![]()
Zase na druhou stranu to musí ale potom ten doktor potvrdit, že jsi tam byla! Ale příjde mi to nespravedlivé, jsme těhotné a ne nemocné, je to děs nikam nemoct sedět doma, jak nějací vězni. ![]()
@KatkaX co znam a co sem tak cetla diskuze tak skoro na nikoho neprisli, to ze si tehotna neznamena ze si nemocna a tim spis bys mela chodit ven i tu nekde nekdo psal ze mel praxi a chodil s kontrolorem a tehotne vynechavali ![]()
![]()
@Zdeňka86 kazdy rozumny gynekolog ti to napise
a nebo si mohla zrovna spát a neslysela zvonek ![]()
@vsetin no pokuď vím, co uvařit, tak to není problém uvařím a naštěstí se to zblajzne ale většinoun nevím co a nebo ani nemám potřebné suroviny ![]()
@vsetin píše:
@KatkaX co znam a co sem tak cetla diskuze tak skoro na nikoho neprisli, to ze si tehotna neznamena ze si nemocna a tim spis bys mela chodit ven i tu nekde nekdo psal ze mel praxi a chodil s kontrolorem a tehotne vynechavali![]()
Nabízí se otázka, proč máš pracovní neschopnost, když jsi zdravá. Ale odpověď znám, je mně jasné, že v čr to není s domluvou s některými zaměstnavateli růžové. Prostě situace je taková, jaká je… ![]()
@Zdeňka86 dneska si udelam smazene tvaruzky, mam na to chut uz asi mesic ![]()
![]()
@vsetin píše:
@Zdeňka86 kazdy rozumny gynekolog ti to napisea nebo si mohla zrovna spát a neslysela zvonek
I v sobotu? Nemůže ti napsat dobu, když nemá ordinační hodiny ![]()
@vsetin ten zvonek mě taky napadl ale máme doma ještě jeden alarm, který zaručeně vzbudí i mrtvolu…psa
ale já se snažím ty vycházky dodržet, stejně nemám kam chodit, takže to neřeším. ![]()
@vsetin já mám pořád chuť na pomeranče
nevím co by mi doma řekli na to, kdybych jim naservírovala pomeranč
ale uvažovala jsem včera, že zkusím udělat nějaké zapečené palačinky
tak uvidím, jestli se zvednu z gauče ![]()
@KatkaX paní chytrá neschopenku mám protože jsem dělala na rizikovém pracovišti -v nemocnici na ldn, co 2 hodiny přetacet 30 tezkych lezaku, vsude nemoci, dvanactky a nocni dvanactky, nepravidelne smeny, stres atd…
to jsem mela zustat v praci kdyz nebylo co jineho delat|? no to teda dekuji, to si muzu jit rovnout zkourit krabicku cigaret ![]()
@Zdeňka86 a odkud si? no joo pomerance to je taky moje
mnam palacinky bych si taky dala, ikdyz jsem bůčková ![]()
Jejda prijit muzou, ale stava se to fakt zridka
reknu ze sem byla u dr