5.měsíc a nuda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vsetin
6.2.13 12:02

Jejda prijit muzou, ale stava se to fakt zridka :)) reknu ze sem byla u dr :)

• Citovat
  • Upravit
vsetin
6.2.13 12:02

Jeste aby me omezovaly vychazky, uz tak je to k nevydrzeni :D:D:D

• Citovat
  • Upravit
3200
6.2.13 12:03

Jistě že kontroly chodí, proč by neschopenka vystavená gynekologem měla být výjimka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 12:04

@Zdeňka86 me prave varit bavi ale ne prosebe samotnou, nikdo to pak neji, neumim varit male porce, mame velkou rodinu :D

• Citovat
  • Upravit
973
6.2.13 12:05

Zase na druhou stranu to musí ale potom ten doktor potvrdit, že jsi tam byla! Ale příjde mi to nespravedlivé, jsme těhotné a ne nemocné, je to děs nikam nemoct sedět doma, jak nějací vězni. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 12:06

@KatkaX co znam a co sem tak cetla diskuze tak skoro na nikoho neprisli, to ze si tehotna neznamena ze si nemocna a tim spis bys mela chodit ven i tu nekde nekdo psal ze mel praxi a chodil s kontrolorem a tehotne vynechavali :)
:jazyk:

• Citovat
  • Upravit
vsetin
6.2.13 12:07

@Zdeňka86 kazdy rozumny gynekolog ti to napise :)a nebo si mohla zrovna spát a neslysela zvonek :)

• Citovat
  • Upravit
973
6.2.13 12:07

@vsetin no pokuď vím, co uvařit, tak to není problém uvařím a naštěstí se to zblajzne ale většinoun nevím co a nebo ani nemám potřebné suroviny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
6.2.13 12:08
@vsetin píše:
@KatkaX co znam a co sem tak cetla diskuze tak skoro na nikoho neprisli, to ze si tehotna neznamena ze si nemocna a tim spis bys mela chodit ven i tu nekde nekdo psal ze mel praxi a chodil s kontrolorem a tehotne vynechavali :) :jazyk:

Nabízí se otázka, proč máš pracovní neschopnost, když jsi zdravá. Ale odpověď znám, je mně jasné, že v čr to není s domluvou s některými zaměstnavateli růžové. Prostě situace je taková, jaká je… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin

@Zdeňka86 dneska si udelam smazene tvaruzky, mam na to chut uz asi mesic :D
:lol:

• Citovat
  • Upravit
3200
@vsetin píše:
@Zdeňka86 kazdy rozumny gynekolog ti to napise :)a nebo si mohla zrovna spát a neslysela zvonek :)

I v sobotu? Nemůže ti napsat dobu, když nemá ordinační hodiny 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.2.13 12:09

@vsetin ten zvonek mě taky napadl ale máme doma ještě jeden alarm, který zaručeně vzbudí i mrtvolu…psa :mrgreen: ale já se snažím ty vycházky dodržet, stejně nemám kam chodit, takže to neřeším. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.2.13 12:11

@vsetin já mám pořád chuť na pomeranče :mrgreen: nevím co by mi doma řekli na to, kdybych jim naservírovala pomeranč :D ale uvažovala jsem včera, že zkusím udělat nějaké zapečené palačinky :think: tak uvidím, jestli se zvednu z gauče :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 12:11

@KatkaX paní chytrá neschopenku mám protože jsem dělala na rizikovém pracovišti -v nemocnici na ldn, co 2 hodiny přetacet 30 tezkych lezaku, vsude nemoci, dvanactky a nocni dvanactky, nepravidelne smeny, stres atd…
to jsem mela zustat v praci kdyz nebylo co jineho delat|? no to teda dekuji, to si muzu jit rovnout zkourit krabicku cigaret :D

• Citovat
  • Upravit
vsetin
6.2.13 12:13

@Zdeňka86 a odkud si? no joo pomerance to je taky moje :D mnam palacinky bych si taky dala, ikdyz jsem bůčková :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky