Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mouranek Tak to já večer v 22.30hod nemůžu ještě usnout a už tak v 1.30hod jsem vzhůru
vůbec nemůžu spát
a to jsem si říkala, jak se vyspím, když budu doma. To já ráno vstanu, uklidím, uvařím a jsem na netu…nevím co jiného taky dělat
pak jen čekám než dojde můj z práce. To se aspoň máš, že máš s kým pokecat. To já nemám, protože jsem v bytě sama ![]()
@lovemarsmi píše:
@Mouranek tak my máme termín porodu 11.7. taky se nemůžu dočkat… čekáme první miminkojá byla dnes na ultrazvuku kontrolním v 17 + 6 tt z důvodu špatných výsledků krve v 1.screeningu - byly hraniční, ale screening byl negativní. Teď jdu na velký ultrazvuk 4.3. zda je vše v pořádku to budu 21 + 4 tt - prý se můžou ještě vyskytnout nějaké srdeční vady, které se dají zjistit až po 20tém týdnu těhotenství..TEĎ JE ZATÍM VŠE V POŘÁDKU A MIMINKO JE ZDRAVÉ
Jinak budeme mít kluka, to jsme poznali na dnešním ultrazvuku a z fotečky, kterou jsme dostali
gratulujú k dobrým výsledkum, neboj vše bude v pořádku. je hezký vidět to mimi na tí obrazovce, vid?? už se nemůžu dočkat taky, abych viděla prdolu. kolik ti je let jestli se můžu zeptat.
![]()
@lovemarsmi píše:
@Mouranek Tak to já večer v 22.30hod nemůžu ještě usnout a už tak v 1.30hod jsem vzhůruvůbec nemůžu spát
a to jsem si říkala, jak se vyspím, když budu doma. To já ráno vstanu, uklidím, uvařím a jsem na netu…nevím co jiného taky dělat
pak jen čekám než dojde můj z práce. To se aspoň máš, že máš s kým pokecat. To já nemám, protože jsem v bytě sama
tak to ti nezávidím, to by mě asi kleplo. nemám ráda samotu. no a ti vycházky jsou taky na prt, já ma od 12 do 16 takže to můžu jít akorát tak nakoupit do města a na zpátek,
@Mouranek tak já se nemusela ani ptát co to bude, šlo to krásně vidět na ultrazvuku. Taky jsem chtěla holčičku, ale je to jedno co se narodí, zda holčička nebo chlapeček - hlavně že to bude zdravé miminko ![]()
@vsetin píše:
@Mouranek v kolikatem tydnu jsi kdyz jsi jeste nemela utz?
já už jsem měla ultrazvuk, dneska jsem 18-4 tt
ale teším se abych mimi opět videla, víš???
![]()
@Mouranek tak snad bude vše v pořádku, když všechny ultrazvuky byly Ok.Jj jde krásně vidět na obrazovce, už jsem se nemohla dočkat jak ho dneska uvidím
jo můžeš se zeptat, bude mi za pár dní 27
@lovemarsmi píše:
@Mouranek tak já se nemusela ani ptát co to bude, šlo to krásně vidět na ultrazvuku. Taky jsem chtěla holčičku, ale je to jedno co se narodí, zda holčička nebo chlapeček - hlavně že to bude zdravé miminko
to je jasný, hlavný je to zdravíčko. tak tady vám ukážu fotečku z UTZ 13 tt
@Mouranek šak mě už pomáli ale jistě z té samoty hrabe
taky nemám ráda samotu…já mám vycházky od 12 - 18hod, takže akorát jdu na nákup a zpět domů čekat na přítele. Se ani nedá nikde jet kvůli těm vycházkám na výlet, když přítel dojede v 15hodin z práce ![]()
@Mouranek ta je krásná…já jak zítra naskenuji fotky dnešního ultrazvuku 17 + 6 tt do PC, tak taky pošlu fotečku. hlavně to zdravíčko pro miminko ![]()
@lovemarsmi píše:
@Mouranek tak snad bude vše v pořádku, když všechny ultrazvuky byly Ok.Jj jde krásně vidět na obrazovce, už jsem se nemohla dočkat jak ho dneska uvidímjo můžeš se zeptat, bude mi za pár dní píše: Více
to muselo být krásny me je 28, tak jsme na tom stejně
![]()
@Mouranek no me od desateho tydne dela na kazde kontrole utz
čekáme první