Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovemarsmi píše:
@Mouranek aha tak to jdeš na triple testy, že? tak mě by nestačilo vidět prcka tak málo…je to to nejkrásnější vidět miminko když roste a ty ho můžeš vidět na té obrazovce
no mě je to taky líto, že vidím mimi jenom občas, ale nemám na vybranou. Víš, ale když se dozvíš, že nemůžeš mít mimi bez pomoci doktora, tak to je něco hrozního. a tu důvěru jsi fakt u mě vybudoval, protože je to on, kdo nám pomhl, jsme mu moc moc vděčný. ![]()
@vsetin píše:
Už vás pálí žáha? mě začala a je to k nevydržení
zachvili mi dojde mleko
o žáhe ani nemluv, je to šílený, trpím na to hodně
@Mouranek protoze svagrova je snazi uz deset let podle doktoru je v poradku korat ma male srusty na pravem vejcovodu, ale plodna podle nic je, druhy ma v poradku… a pritelem to neni
@Mouranek píše:
@vsetin je to bohužel z partnerovo strany.
bohužel život je nespravedlivej
, ale hlavný je že mimi čekáme ![]()
@Mouranek aha tak hlavne ze se to povedlo, prijde mi ze je ted nejaky boom s tehulkama strasne moc znamych ceka i ti co dlouho mit nemohli tak jsou tehu
aby nebyla valka ![]()
Tak já mizím, mám chut na halušky se zelím, tak si je jdu udělat, doufám, že ještě pokecáme, tak jsem mějte hezky těhulky, odpočívejte ![]()
Ja ted dojedla utopence a jdu vyvalit pupek pro zmenu k tv
pa
@Mouranek tak jasný, jsme každý jiný. Já jsem ráda strašně moooc když ho můžu vidět a vidím jak se krásně vyvíjí a roste ![]()
@vsetin aha, takže zatím Ostrava a pak se uvidí zda vsetín či ne ![]()