Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vsetin píše:
@lovemarsmija sjem zatim ani jeden vikend nebyla doma, jezdime k nasim a kazdy druhy patek na schuzky kvuli svatbe. D
Já to taky tak dělala právě
no o víkendu ale nevím, jak bych to řešila, to ti doktor nenapíše logicky že. Většinou chodí o víkendu na udání, jinak přijít může každý den od 6ti do 22hod, ale před 8mou a po 18té chodí většinou na udání, většinou. Na mě byl dopoledne ve všední den.
@dani24687 tak nejhorší je ten víkend, protože to ti nikdo nenapíše, poku nemáš někoho známého..mě došli na kontrolu o pul 11. si myslím, že mi dojde další kontrola, ikdyž mě nemá kdo udat jsem osvč.
@vsetin píše:
Kdo by me udal?@dani24687
@lovemarsmi tak to se mi nelibi to je tvrde
Já nevím, proč jsi tak vztahovačná…já neříkám, že tě někdo udá…odpovídala jsem lovemarsmi na to, kdy chodí kontroly…
@dani24687 ja se jenom ptam kdo by me mel udat
co je na otm vztahovacneho ![]()
![]()
![]()
@vsetin tak v dnešní době to může být kdokoliv…i kamarádi by Tě někdy nejraději udali ![]()
@vsetin píše:
@dani24687 tak snad muzu zrovna spat nebo jsem na pohotovosti
Jasně, ale na spaní ti nikdo neskočí, to je opravdu nejběžnější výmluva a i z pohotovosti musíš mít razítko.
@lovemarsmi píše:
@vsetin tak v dnešní době to může být kdokoliv…i kamarádi by Tě někdy nejraději udali
asi tak, věřím, že na vesnici i sousedi ![]()
@dani24687 tak kamaradi ani nevi jak mam vychazky a nemam kamarady svine
myslim ze by je to ani nenapadlo, me by to osobne taky nenapadlo ![]()
@dani24687 to aji ve městě si myslím, ale šak kažý je strůjcem svého štěstí…já mám takové štěstí, že mě by ta kontrola došla ![]()
@vsetin píše:
@dani24687 tak kamaradi ani nevi jak mam vychazky a nemam kamarady svinemyslim ze by je to ani nenapadlo, me by to osobne taky nenapadlo
Ani mě by to nikdy nenapadlo, dokonce ani u lidí, co zrovna nemusím, ale vím od někoho, kdo pracuje na OSSZ, že je tam jedno udání za druhým
A tím fakt nemyslím, že přijdou na tebe a samozřejmě, že je to tvá věc ![]()