Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@novakova.t jj mohli jsme si přivydělat aspoň nějaké kačky…když už ani na to porodné nedosáhneme ![]()
@novakova.t tak já mám nemocenskou, takže bych ani nemohla nikam do práce ale pro ty těhotné které můžou, tak je to nespravedlivé. Kdyby byla aspoň nějaká možnost přivýdělku na doma ale to je taky jen samý podvod ![]()
@lovemarsmi já bych na něj dosáhla, ale kdybych uvedla uvedla otce dítěte (ex) tak ne ![]()
Holky jak je to s tou vysi materske, ja mem odpracovany jenom 4 mesice ![]()
@novakova.t tak já bych na něho taky dosáhla, kdybych neuvedla otce do rodného listu…to by dosáhla asi každá z nás ![]()
@vsetin to budeš mít myslím na 4roky rodičák a penežitou pomoc v matřeství nárok nemáš, abys mohla volit jaký rodičák chceš a ppm musíš mít odpracováných 280dní. Myslím
@vsetin peněžitá pomoc v mateřství. Tady je to hezky popsané http://www.womenzone.cz/…die/materska
@vsetin píše:
Ahoj těhulky, dneska jsme20+3 od ledna jsem doma na neschopence v cizim meste kde nikoho neznam, dopoledne sama doma, pritel v praci, hroooozne se to vlece proste se nudiim kazdy den, uz se mi ani nic nechce delat, nikam chodit…tehu vubec neutikaje to zacarovany kruh
Píšeš skoro o mně…Jsem 19+5,v cizim městě, sama doma, přítel dopoledne v práci… ![]()