Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@dani24687 já jsem doma, když nemám zrovna vycházky…já neriskuji…mě to nestojí za to!!!
@lovemarsmi píše:
@dani24687 já jsem doma, když nemám zrovna vycházky…já neriskuji…mě to nestojí za to!!!
Já riskovala a doplatila na to ![]()
Nom uj vybiral pro holku ja pro kluka
ja teda chtela terezku
aprvne matyase bo tomasek je ohrany ale to se mu teda pricilo tak mame tomaska
me se sice taky nikol nelibi ale co uz dohoda
je dohoda
@dani24687 takže jsi našla lístek ve schránce a jak jsi na sociálce dopadla?
@vsetin taky to máme tak že každý vybíráme jedno jméno…teď už vím, že to bude kluk…na holce jsme se nemohli shodnout a na klukovi se snad shodneme…chce české jméno a ne nějaké moderní ![]()
@lovemarsmi píše:
@dani24687 takže jsi našla lístek ve schránce a jak jsi na sociálce dopadla?
No můj gyndař mě totál vyfakoval, když jsem se mu zmínila a zeptala se, jestli by to nešlo nějak…
Nakonec jsem ale sehnala potvrzení od dr.
@vsetin tak mě se líbila nikolka, nelinka, terezka a nebo adélka - to jsem neobstála ![]()
@dani24687 tak to jsi měla teda štěstí. a v kolik u Tebe tak byli???já bych taky někde jela, ale bojím se riskovat. Taky si myslím, že by mě můj gyndař vyhodil a žádný potvrzení mi nedal
@vsetin aha tak to Tě chápu…ale jinak ty jména se mi líbí, tak nevím co mají Ti chlapi proti, že se jim nelíbí ![]()
@lovemarsmi píše:
@dani24687 tak to jsi měla teda štěstí. a v kolik u Tebe tak byli???já bych taky někde jela, ale bojím se riskovat. Taky si myslím, že by mě můj gyndař vyhodil a žádný potvrzení mi nedal
ja sjem zatim ani jeden vikend nebyla doma, jezdime k nasim a kazdy druhy patek na schuzky kvuli svatbe
. D
@vsetin takže jedeš klidně pryč na víkend a pak jen čekáš co může bý ve schránce jak dojedeš? to já bych asi měla strach a ten víkend bych si neužila. Nevíš do kolika večer Ti může přijít kontrola a od kolika zase ne?