5.měsíc a nuda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
178
8.2.13 19:44

Luckalaky1 termín máme 11.7. a už víme aj co to bude…bude to kluk :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luckalaky1
8.2.13 19:46

@lovemarsmi jéé,tak to je krásný termínek :) to má moje mamka narozky :) Jéé, tak to se máte:) že už víte, co to bude :) já mám termínek 20.6. a ještě nevíme, tak snad už v pátek :)

• Citovat
  • Upravit
178
8.2.13 19:47

Luckalaky1 jaktože ještě nevíte co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luckalaky1
8.2.13 19:50

@lovemarsmi no,tak já jdu na utz jakoby po druhé teprve od začátku :) a na sceringu, se to poznat ještě nedalo :)

• Citovat
  • Upravit
178
8.2.13 19:52

Luckalaky1 aha tak to jo tak to já chodm do nemocnice i ke gynekologovi na ultrazvuk, takze malyho pokaždé vidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luckalaky1
8.2.13 19:55

@lovemarsmi tak to náš lékař má ordinaci tady a další ve vedlejším městě, k nám chodím do poradny a utz si nás zve tam, tak to je takové blbé :) ale hlavně, že je vše ok :) a jak se jinak cítíš??

• Citovat
  • Upravit
178
8.2.13 20:03

Luckalaky1 já se cítím dobře :mrgreen: už se těším až se malý narodí a bude mezi námi :D snad bude hodný :) tak to máš teda blbý, že musíš vedle do města :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luckalaky1
8.2.13 20:05

@lovemarsmi tak to Ti věřím, také se těším, ale občas se musím přiznat, že se i bojím co mě čeká :) nj, je to takové naprd, ale je to fajn lékař, hodně mi pomohl :) takže si klidně dojedu :)

• Citovat
  • Upravit
178
8.2.13 20:07

Luckalaky1 tak to já ani strach nemám, bydlela jsem se ségrou a její malou jsem vychovávala od té doby co přijela z porodnice do jejich 2 let…tak snad to zvládnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
9.2.13 17:55

Ahoj, jsem na tom úplně stejně…jsem 19+3, na PN jsem od listopadu…prestehovala jsem se za přítelem, znám tu jen pár lidí…když je přítel v práci snažím sr zabavit, ale někdy je to opruz… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
9.2.13 18:20
@vsetin píše:
Ahoj těhulky, dneska jsme20+3 od ledna jsem doma na neschopence v cizim meste kde nikoho neznam, dopoledne sama doma, pritel v praci, hroooozne se to vlece proste se nudiim kazdy den, uz se mi ani nic nechce delat, nikam chodit…tehu vubec neutika :jazyk: je to zacarovany kruh :D

Ahoj, tak to jsme na tom stejně, a to buď ráda, že nemusíš ležet, já jsem teď sice 13+5, ale od začátku jsem doma a budu až do konce, od včerejška musím ležet a beru léky kvůli placentě, která mi odskočila a já začala krvácet. Nejhorší je, že nemůžu ani uklidit a vše je na příteli, ale lepší ležet doma než v nemocnici, příští týden se uvidí. Takže určitě neseď doma a utíkej ven. Jo a mimochodem jsem taky v novém městě, takže toho máme dost společného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.2.13 21:34
@monpet píše:
Ahoj, jsem na tom úplně stejně…jsem 19+3, na PN jsem od listopadu…prestehovala jsem se za přítelem, znám tu jen pár lidí…když je přítel v práci snažím sr zabavit, ale někdy je to opruz… :roll:
¨…já to samé,19+6…v cizím městě…nikoho neznám, od listopadu na PN :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
10.2.13 09:40

Holky, já teda bydlím ve „svém“ městě, ale nudím se hrozně. Přijde mi, že hroznýho času promrhám přemlouváním se, at už jdu konečně něco dělat. Dřív když jsem chodila do práce, dělala třeba i dvanáct hodin denně, jsem všechno stíhala, a ted když mám čas, dohnat i to, co jsem třeba dřív nedělala, prostě jaksi nestíhám. Šíleně jsem zlenošila. Koliktrát bych potřebovala, aby mě někdo nakopal do zadku, abych se konečně zvedla a šla něco dělat.
Včera jsem byla šťastná jako blecha. Konečně se mi dopadřilo přemluvit přítele, aby mě vzal na nějaký ty miminkovský nákupu. :lol: To víte, z toho našeho zapadákovaka, kde není z čeho vybírat, byly pro mě nákupy v Brně, hotovej balzám na duši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
10.2.13 10:25

@Anikolka .....jsem ráda, že v tom nejsem sama…kdyby aspon už bylo jaro tak mě i ty prochazky baví…jak daleko to máš domů a jak často tam jezdis? Ja dojizdim i k doktorovi na poradnu, nechtěla jsem v tĕhu měnit doktora..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
10.2.13 10:30

A nemáš nějaké kamarádky? Tady se dá najít určitě spousta maminek v těhotenství, co někoho hledají. Já si ze začátku těhotenství užívala, ale potom jsem se taky hrozně nudila. Nejhorší bylo, když mně začaly bolet záda. To jsem nemohla sedět, chodit…jenom ležet. Jsem ráda, že to mám za sebou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí