Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vsetin na to se nedá nic jiného odpovědět
si to nedovedu z vlastní zkušenosti představit
@Mouranek tak když věříš, tak to je na Tobě, já bych asi tuto metodu nezvládala
jsme prostě každý jiný ![]()
@lovemarsmi píše:
@Mouranek tak když věříš, tak to je na Tobě, já bych asi tuto metodu nezvládalajsme prostě každý jiný
pro mě to taky není přijemný, ale on ví co dělá, aspon teda v tom doufám
@Mouranek tak musíš mu teda věřit…já toto slyším poprvé
nikoho takového kdo by měl podobnou zkušenost jakou máš ty nezmám…to já vidím malýho každou kontrolu na ultrazvuku. teď když chodím ještě i do nemocnice tak ho vidím v jednom týdnu dokonce i 2×. Uvidím ho zítra po dnešku a pak zase za 1 měsíc. a jak pozná doktor že je miminko zdravé a nemá nějakou vadu, když nemá ultrazvuk - nějak mi to nejde do hlavy
@lovemarsmi píše:
@Mouranek tak musíš mu teda věřit…já toto slyším poprvénikoho takového kdo by měl podobnou zkušenost jakou máš ty nezmám…to já vidím malýho každou kontrolu na ultrazvuku. teď když chodím ještě i do nemocnice tak ho vidím v jednom týdnu dokonce i 2×. Uvidím ho zítra po dnešku a pak zase za 1 měsíc. a jak pozná doktor že je miminko zdravé a nemá nějakou vadu, když nemá ultrazvuk - nějak mi to nejde do hlavy
to mě posílal do Genetiky, byla jsem na sreaningu, nebo jak se to píše, a je všechno v pořádku. tak právě 19 tého mě čeká 2 sreaning.
@lovemarsmi A co knihovna? Je fakt, že jsem o ní snila a nakonec jsem se zapsala až když starší měl 8 roků:-)
Ja jsem ze vsetina, ale ted bydlim na neschopence v ostrave…
@lovemarsmi píše:
@Mouranek já jsem z Napajel a ty?
Já sem z Plzně
Už vás pálí žáha? mě začala a je to k nevydržení ![]()
zachvili mi dojde mleko ![]()
@Mouranek aha tak to jdeš na triple testy, že? tak mě by nestačilo vidět prcka tak málo…je to to nejkrásnější vidět miminko když roste a ty ho můžeš vidět na té obrazovce ![]()
@vsetin píše:
Ja jsem ze vsetina, ale ted bydlim na neschopence v ostrave…
no to jsme pěkně daleko od sebe ![]()
@-Evka- tak nějak na to čtení nejsem… to si raději počkám jak bude krásně a budu chodit na procházky…máme kolem baráku cyklostezku tak se budu procházet ![]()
@vsetin tak to jsi se trošku dále přestěhovala. tam budeš i bydlet??? ![]()