Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj spolunudilky
všechny vás plně chápu..já jsem doma od 10 tt a už mi možná i hráblo. Jsem na tom stejně, jako většina z vás..doma mám uklizeno, uvařeno, ruční práce nedělám, protože jsem na ně levá, všechny knížky mám přečtený přinejmenším 2×, a kamarádky a rodinu mám v jiném městě, takže??? Již 6 měsíc je nuda mým každodenním společníkem. Vycházky mám od 12 do 18, ale jak už tu některá z vás psala, kam pořád chodit a ještě k tomu sama??? To se prostě nedá..uklidňuju se jedině tím, že porod se mi už blíží a pak možná budu říkat, jak jsem se měla krásně, když jsem měla čas na nudu…ale teď je to na palici. A jinak kontrolu jsem měla ve všední den v 11:35, takže na kontroly chodí!
@Zdeňka86 Taky se tam chystám, jen teda u nás je to tam po zboží spíš boj než klidný nakupování lidi tam hrabou hůř jak slepice na hnoji..Cena za kus je 15kč takže podle toho to tam taky vypadá ![]()
@faraod to uteče. já mám 4.5. a 5.6 mám státnice…tak jsem sama zvědavá…
Mě stačily ty poslední 2 měsíce a to bylo skoro léto, ale teda nenudila jsem se
..háčkovala jsem, uklízela, rovnala věci, vyráběla dekorace do pokojíčku. Máš tolik času, můžeš konečně dělat to, co jsi předtím nestíhala, tak toho využíj ![]()
Jenze ja nejsem dooma kde budeme bydlet s mimi takze na nejake chystani pokojicku muzu zapomenout
a veci co jsem nestihla nemam snad zadne
jsem rada ze dojedu raz za tri tydny na kontrolu, i to me vycerpava ![]()
@vsetin píše:
Jenze ja nejsem dooma kde budeme bydlet s mimi takze na nejake chystani pokojicku muzu zapomenouta veci co jsem nestihla nemam snad zadne
jsem rada ze dojedu raz za tri tydny na kontrolu, i to me vycerpava
To se teda nedivim že se nudíš, když nemáš zájem něco dělat ![]()
@faraod díky
třeba jo. když se začnu učit, tak se nudit budu jenom u učení
a to je horší než chodit sama po venku ![]()
@sannie ty jo v saune jsem uz jako netehotna vydrzela max tri sekundy
pak me bylo zle z toho horka:D