5.měsíc a nuda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vsetin
6.2.13 14:02

@sannie ty jo v saune jsem uz jako netehotna vydrzela max tri sekundy :D pak me bylo zle z toho horka:D

• Citovat
  • Upravit
557
6.2.13 14:13

@principeska já až 24.6 dlouhá doba ještě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
6.2.13 14:13

Ahoj spolunudilky :) všechny vás plně chápu..já jsem doma od 10 tt a už mi možná i hráblo. Jsem na tom stejně, jako většina z vás..doma mám uklizeno, uvařeno, ruční práce nedělám, protože jsem na ně levá, všechny knížky mám přečtený přinejmenším 2×, a kamarádky a rodinu mám v jiném městě, takže??? Již 6 měsíc je nuda mým každodenním společníkem. Vycházky mám od 12 do 18, ale jak už tu některá z vás psala, kam pořád chodit a ještě k tomu sama??? To se prostě nedá..uklidňuju se jedině tím, že porod se mi už blíží a pak možná budu říkat, jak jsem se měla krásně, když jsem měla čas na nudu…ale teď je to na palici. A jinak kontrolu jsem měla ve všední den v 11:35, takže na kontroly chodí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
6.2.13 14:16

@Zdeňka86 Taky se tam chystám, jen teda u nás je to tam po zboží spíš boj než klidný nakupování lidi tam hrabou hůř jak slepice na hnoji..Cena za kus je 15kč takže podle toho to tam taky vypadá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 14:17

@faraod jéé my máme termín 23.6 :))

• Citovat
  • Upravit
5misa6
6.2.13 14:23

Vsetin: až porodíš dojdi na kafé :pankac:

• Citovat
  • Upravit
vsetin
6.2.13 14:24

Jsi ze Vsetína jo? :D
@levmah28

• Citovat
  • Upravit
5misa6
6.2.13 14:26
@vsetin píše:
Jsi ze Vsetína jo? :D
@levmah28

Skoro

• Citovat
  • Upravit
vsetin
6.2.13 14:27

@levmah28 odkud:)

• Citovat
  • Upravit
2547
6.2.13 14:27

@faraod to uteče. já mám 4.5. a 5.6 mám státnice…tak jsem sama zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
6.2.13 14:30

@principeska tak to budeš mít dost naročný! Ale to dáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
6.2.13 14:31

Mě stačily ty poslední 2 měsíce a to bylo skoro léto, ale teda nenudila jsem se :mrgreen: :mrgreen:..háčkovala jsem, uklízela, rovnala věci, vyráběla dekorace do pokojíčku. Máš tolik času, můžeš konečně dělat to, co jsi předtím nestíhala, tak toho využíj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 14:32

Jenze ja nejsem dooma kde budeme bydlet s mimi takze na nejake chystani pokojicku muzu zapomenout :D a veci co jsem nestihla nemam snad zadne :D jsem rada ze dojedu raz za tri tydny na kontrolu, i to me vycerpava :D

• Citovat
  • Upravit
5misa6
6.2.13 14:35
@vsetin píše:
Jenze ja nejsem dooma kde budeme bydlet s mimi takze na nejake chystani pokojicku muzu zapomenout :D a veci co jsem nestihla nemam snad zadne :D jsem rada ze dojedu raz za tri tydny na kontrolu, i to me vycerpava :D

To se teda nedivim že se nudíš, když nemáš zájem něco dělat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2547
6.2.13 14:36

@faraod díky :) třeba jo. když se začnu učit, tak se nudit budu jenom u učení :) a to je horší než chodit sama po venku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí