Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vsetin Jo, to znám ten můj do tří pracuje, přijede a většinou tráví čas v garáži a něco kutí anebo kutí něco se sousedem. Přijde v osm, někdy i dýl, nají se a jde spát. A ještě je dotčenej, že mu říkám, ať je se mnou víc. Prý je se mnou večer. No, hodinu než usne ![]()
@vsetin jo chlapi si hodně rychle zvyknou na to, že to někdo udělá za ně ale když jejich drahá polovička neumí, tak je to nezajímá a myslí si že přehání ale když má chlap rýmečku, tak umírají a ženská kolem nich skákat musí aby nám neumřeli ![]()
@vsetin
Toz ja tez pocitam s tim, ze za chvilku do prace s radosti povalim
Ale zatim mi je takhle prijemne ![]()
@Betynka87 presne to mi dere nervy
on nechape ze jsem taky zavrena cely den sama, jenom s televizi, a ze se na nej tesim, ale to by nejradsi chtelo jen sex, a na to ted nemam ani pomysleni, takze mame pred svatbou trochu italii ![]()
@Zdeňka86 presne ja kdyz se vcera nechte pozvracela do periny tak rekl ze doufa ze sem utrela tu perinu…
@novakova.t @vsetin To je fakt sice ten den uteče rychleji ale jsem potom úplně mimo, jak jsem přespaná! Já už začla i háčkovat ale moc dlouho mi to nevydrželo
já už se tak těším až se to malé narodí ![]()
@Zdeňka86 já ještě necítim pohyby
ani si popravdě moc neuvědomuju že jsem těhule ![]()
@Zdeňka86 to ja taky, to jsem jeste chodila do prace, ale preslo me to
mozna zase zacnu, presne, ja nesnasim nudu, cely zivot jsem se za necim honila, porad se neco delo a ted nic, uz se tesim az se s mimi nevyspim, to mi chybi
![]()
@vsetin panebože, tak jak to sleduju, tak jsem ta nejšťastnější žena pod sluncem, protože můj mužíček pro mně udělá první a poslední ![]()
Ja uz jo mame malou nebo maleho fotbalistu
ale stejne pupik nic moc, takze mi taky neprijde ze jsem tehotna
![]()
@novakova.t a v kterém jsi týdnu? Já pohyby už cítím a těhotně si připadám někdy až moc ![]()
@vsetin já byla zvyklá být pořád mezi lidmi v práci a teď najednou pořád sama…někdy už z toho fakt magořím ![]()
@Zdeňka86 o proti minulému týdnu jak jsem si fotila bříšku tak mě teda taky pěkně narostlo, i když mi každej říká že nemam žádný ![]()