5.měsíc a nuda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6177
6.2.13 12:49

@vsetin Jo, to znám ten můj do tří pracuje, přijede a většinou tráví čas v garáži a něco kutí anebo kutí něco se sousedem. Přijde v osm, někdy i dýl, nají se a jde spát. A ještě je dotčenej, že mu říkám, ať je se mnou víc. Prý je se mnou večer. No, hodinu než usne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.2.13 12:50

@vsetin jo chlapi si hodně rychle zvyknou na to, že to někdo udělá za ně ale když jejich drahá polovička neumí, tak je to nezajímá a myslí si že přehání ale když má chlap rýmečku, tak umírají a ženská kolem nich skákat musí aby nám neumřeli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.2.13 12:51

@vsetin
Toz ja tez pocitam s tim, ze za chvilku do prace s radosti povalim :D Ale zatim mi je takhle prijemne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 12:52

@Betynka87 presne to mi dere nervy :D on nechape ze jsem taky zavrena cely den sama, jenom s televizi, a ze se na nej tesim, ale to by nejradsi chtelo jen sex, a na to ted nemam ani pomysleni, takze mame pred svatbou trochu italii :D
@Zdeňka86 presne ja kdyz se vcera nechte pozvracela do periny tak rekl ze doufa ze sem utrela tu perinu…

• Citovat
  • Upravit
973
6.2.13 12:53

@novakova.t @vsetin To je fakt sice ten den uteče rychleji ale jsem potom úplně mimo, jak jsem přespaná! Já už začla i háčkovat ale moc dlouho mi to nevydrželo :nevim: já už se tak těším až se to malé narodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
6.2.13 12:55

@Zdeňka86 já ještě necítim pohyby :-( ani si popravdě moc neuvědomuju že jsem těhule :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 12:55

@Zdeňka86 to ja taky, to jsem jeste chodila do prace, ale preslo me to :Dmozna zase zacnu, presne, ja nesnasim nudu, cely zivot jsem se za necim honila, porad se neco delo a ted nic, uz se tesim az se s mimi nevyspim, to mi chybi :D :D

• Citovat
  • Upravit
973
6.2.13 12:56

@vsetin panebože, tak jak to sleduju, tak jsem ta nejšťastnější žena pod sluncem, protože můj mužíček pro mně udělá první a poslední :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 12:56

Ja uz jo mame malou nebo maleho fotbalistu :Dale stejne pupik nic moc, takze mi taky neprijde ze jsem tehotna :D :oops:

• Citovat
  • Upravit
973
6.2.13 12:57

@novakova.t a v kterém jsi týdnu? Já pohyby už cítím a těhotně si připadám někdy až moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
6.2.13 12:58

@Zdeňka86 v 17tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.2.13 12:58

@vsetin já byla zvyklá být pořád mezi lidmi v práci a teď najednou pořád sama…někdy už z toho fakt magořím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.2.13 12:59

@novakova.t to jsme stejně já 16+3tt a čekáš první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.2.13 13:00

@vsetin já mám teda na 17tt obrovské břicho  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
6.2.13 13:01

@Zdeňka86 o proti minulému týdnu jak jsem si fotila bříšku tak mě teda taky pěkně narostlo, i když mi každej říká že nemam žádný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí