Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vsetin bydlíme kousek od Opavy! Já bůček zas teda nemusím, z takových těch tučných jídel mně je zle… jo, palačinky by bodly ale ještě aby je někdo udělala
mně se tááááák nechce ![]()
Tak ja poznam holku, ktera je teda uplne zdrava a presto je v tehotenstvi na PN, protoze pracovala s chemikaliemi. Takze ne kazdy, kdo ne v tehu na PN, je ulejvak… ![]()
@vsetin fakt ti preju, aby ti kontrola neprisla. Oni totiz fakt chodi a to vetsinou tesne po skonceni napsane doby vychazek. Pokud je nekdo na neschopence ama vychazky casove omezene, tak by s kontrolou mel pocitat. Nekolika znamym uz kontrola prisla ted behem ledna. Ja bych to radsi nepodcenovala.
Celkově nemám moc ráda sladké
ja jsem ted v ostrave, bych potrebovala nejakou pomocnici v domacnosti ![]()
@74paja píše:
Tak ja poznam holku, ktera je teda uplne zdrava a presto je v tehotenstvi na PN, protoze pracovala s chemikaliemi. Takze ne kazdy, kdo ne v tehu na PN, je ulejvak…
Nechci to už rozebírat, protože diskusí je tu mraky. Ale správně by se to neschopenkou řešit nemělo. Ale to víme všichni. Nikdo neříká, že ten kdo je na PN v těhotenství je ulejvák. Buď to jsou holky se zdravotními problémy a nebo z nějakého důvodu se nedohodly se zaměstnavatelem na změně pracovních podmínek. Samozřejmě jsou i takové, co se jim v těhotenství prostě už do práce nechce, ale neřekla bych, že těch posledních je tolik.
@vsetin píše:
@74paja ja jsem ulejvak?:)
ty vůbec nerozumíš psanému slovu!
Vždyť se tady do tebe nikdo nenaváží a 74paja se tě dokonce zastává ![]()
@vsetin Já sladké taky nějak zvlášť nemusím ale někdy mě to přepadne a sežrala bych cokoliv, včem je cukr a čokoláda
Já jednu pomocnici nebo pomocníka mám doma ale ten příjde až o půl 3 z práce
Ostrava není tak daleko od nás.
Ahojky holky ![]()
Jsem na neschopence od 6. týdne - důvod byl předešlý potrat dále to, že jsem zdr. sestra a v práci se tahám s lidmi - navíc psychiatrie, rizikové samo o sobě. První trimestr jsem zvracela, takže gauč jsem milovala.
Druhý trimestr jsem pořád uklízela a mám psa, tak chodím denně na procházky, tak 6-8km. On ten den potom uteče.
Dnes jsem 31+4tt. a vleče se to, ale kontrola na mě nebyla, navíc mi bylo řečeno od jedné známé na socce, že chodí jen na udání, v pracovní době a víkendy ať vůbec nikoho nečekám. Tak nevím, ale snažím se vycházky dodržovat. Kde bych asi tak trajdala pořád.
@KatkaX píše:
ty vůbec nerozumíš psanému slovu!
Vždyť se tady do tebe nikdo nenaváží a 74paja se tě dokonce zastává
Jo, presne tak jsem to myslela… @KatkaX se ptala, proc jsi na PN, kdyz jsi uplne zdrava. Asi to uz nebudem dale rozebirat ![]()
@Zdeňka86 no muj,,pomocnik,, umyl odledna 2× nadobi, takze to je jak bez pomocnika
a to jsem porad nemocna… ![]()
@KatkaX a co ti to tak vadí, nebudu přece sedět doma na prdeli
v sobotu jsem spala ne?
a pochybuju ze nekdo na me prijde v sobotu na obed na kontrolu