5.měsíc a nuda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vsetin
6.2.13 12:14

@KatkaX a co ti to tak vadí, nebudu přece sedět doma na prdeli :)) v sobotu jsem spala ne? :)a pochybuju ze nekdo na me prijde v sobotu na obed na kontrolu :D

• Citovat
  • Upravit
973
6.2.13 12:17

@vsetin bydlíme kousek od Opavy! Já bůček zas teda nemusím, z takových těch tučných jídel mně je zle… jo, palačinky by bodly ale ještě aby je někdo udělala :mrgreen: mně se tááááák nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
6.2.13 12:18

Tak ja poznam holku, ktera je teda uplne zdrava a presto je v tehotenstvi na PN, protoze pracovala s chemikaliemi. Takze ne kazdy, kdo ne v tehu na PN, je ulejvak… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
6.2.13 12:18

@vsetin fakt ti preju, aby ti kontrola neprisla. Oni totiz fakt chodi a to vetsinou tesne po skonceni napsane doby vychazek. Pokud je nekdo na neschopence ama vychazky casove omezene, tak by s kontrolou mel pocitat. Nekolika znamym uz kontrola prisla ted behem ledna. Ja bych to radsi nepodcenovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 12:19

Celkově nemám moc ráda sladké :D ja jsem ted v ostrave, bych potrebovala nejakou pomocnici v domacnosti :D

• Citovat
  • Upravit
vsetin
6.2.13 12:21

@74paja ja jsem ulejvak?:)

• Citovat
  • Upravit
vsetin
6.2.13 12:22

@Katchi ja to nepodcenuju, ale kdyz nekde potrebuju jit tak proste jdu

• Citovat
  • Upravit
3200
6.2.13 12:23
@74paja píše:
Tak ja poznam holku, ktera je teda uplne zdrava a presto je v tehotenstvi na PN, protoze pracovala s chemikaliemi. Takze ne kazdy, kdo ne v tehu na PN, je ulejvak… :think:

Nechci to už rozebírat, protože diskusí je tu mraky. Ale správně by se to neschopenkou řešit nemělo. Ale to víme všichni. Nikdo neříká, že ten kdo je na PN v těhotenství je ulejvák. Buď to jsou holky se zdravotními problémy a nebo z nějakého důvodu se nedohodly se zaměstnavatelem na změně pracovních podmínek. Samozřejmě jsou i takové, co se jim v těhotenství prostě už do práce nechce, ale neřekla bych, že těch posledních je tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
6.2.13 12:24
@vsetin píše:
@74paja ja jsem ulejvak?:)

ty vůbec nerozumíš psanému slovu!
Vždyť se tady do tebe nikdo nenaváží a 74paja se tě dokonce zastává 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.2.13 12:24

@vsetin Já sladké taky nějak zvlášť nemusím ale někdy mě to přepadne a sežrala bych cokoliv, včem je cukr a čokoláda :mrgreen: Já jednu pomocnici nebo pomocníka mám doma ale ten příjde až o půl 3 z práce ;) Ostrava není tak daleko od nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 12:26

@KatkaX ty jsi tehotna?

• Citovat
  • Upravit
6177
6.2.13 12:28

Ahojky holky :-)
Jsem na neschopence od 6. týdne - důvod byl předešlý potrat dále to, že jsem zdr. sestra a v práci se tahám s lidmi - navíc psychiatrie, rizikové samo o sobě. První trimestr jsem zvracela, takže gauč jsem milovala.
Druhý trimestr jsem pořád uklízela a mám psa, tak chodím denně na procházky, tak 6-8km. On ten den potom uteče.
Dnes jsem 31+4tt. a vleče se to, ale kontrola na mě nebyla, navíc mi bylo řečeno od jedné známé na socce, že chodí jen na udání, v pracovní době a víkendy ať vůbec nikoho nečekám. Tak nevím, ale snažím se vycházky dodržovat. Kde bych asi tak trajdala pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
6.2.13 12:29
@KatkaX píše:
ty vůbec nerozumíš psanému slovu!
Vždyť se tady do tebe nikdo nenaváží a 74paja se tě dokonce zastává 8o

Jo, presne tak jsem to myslela… @KatkaX se ptala, proc jsi na PN, kdyz jsi uplne zdrava. Asi to uz nebudem dale rozebirat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 12:29

@Zdeňka86 no muj,,pomocnik,, umyl odledna 2× nadobi, takze to je jak bez pomocnika :D a to jsem porad nemocna… :?

• Citovat
  • Upravit
vsetin
6.2.13 12:30

@74paja no mě to vyznělo jinak tak pardon dámy

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení