Neskutečná žízeň ve 37.tt

22
5.2.13 18:21

Neskutečná žízeň ve 37tt

Ahoj holky, už asi 3dny trpím šílenou žízní a to i v noci, ať piju sebevíc, nemůžu jí uhasit, cukrovku nemám. Máte někdo podobný problém nebo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7512
5.2.13 18:27

Já jsem to měla taky, někdy od 32.tt. Testy na cukr taky v pohodě a protože jsem nijak neotýkala, příjem/výdej taky v pohodě, tak to doktor neřešil. Ale budila jsem se i v noci žízní, bylo to dost nepříjemný. :roll: Nejdůležitěšjí bude ten příjem/výdej, aby ses zbytečně nezavodňovala. V poradně bych se poptala pro klid. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
5.2.13 18:29

Ahoj, to že nemáš cukrovku víš jistě?
Každop., jestli se Ti množství a potřeba pití zdá nepřiměřená, určitě by to chtělo řešit s lékařem, my tu po netu toho moc nevymyslíme. Chtělo by to testy krve a moči, příp. vědět kolik toho opravdu vypiješ (a čeho konkrétně) a vymočíš. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
5.2.13 18:46

Ahoj, já to měla taky tak. Jak jsme vstávala v noci na wc vždycky jsem vypila sklenici vody, pořád jsem měla šílenou žízeň a to i přes den. To co jsem vypila v těhotenství jsem nevypila snad za celý rok co jsem nebyla těhotná :mrgreen:
Cukrovku jsem neměla a mám zdravého syna ;) Všechno bylo ok. Jen co jsem porodila mě to přeslo a piju zas normálně :mrgreen: a na wc jsem byla skoro pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.2.13 18:52

Moč negativní, cukr v pořádku, otoky nejsou. Jen bych vypila snad i rybník :lol:
V prvním těhu jsem tohle nazažila, tak mě to teď zarazilo

Esterkaaa s tím WC to znám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.2.13 19:30

@Kierina měla jsem to taky, i jsem se v noci budila žízní. Kolikrát se mi zdálo, jak brouzdám obchodem, pak jsem našla magnesii a obracela jsem do sebe jednu za druhou… A pak jsem se vzbudila a šla pít… :lol:
Jinak jsem měla ok všechno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.2.13 20:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie