Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, už asi 3dny trpím šílenou žízní a to i v noci, ať piju sebevíc, nemůžu jí uhasit, cukrovku nemám. Máte někdo podobný problém nebo zkušenost?
Já jsem to měla taky, někdy od 32.tt. Testy na cukr taky v pohodě a protože jsem nijak neotýkala, příjem/výdej taky v pohodě, tak to doktor neřešil. Ale budila jsem se i v noci žízní, bylo to dost nepříjemný.
Nejdůležitěšjí bude ten příjem/výdej, aby ses zbytečně nezavodňovala. V poradně bych se poptala pro klid. ![]()
Ahoj, to že nemáš cukrovku víš jistě?
Každop., jestli se Ti množství a potřeba pití zdá nepřiměřená, určitě by to chtělo řešit s lékařem, my tu po netu toho moc nevymyslíme. Chtělo by to testy krve a moči, příp. vědět kolik toho opravdu vypiješ (a čeho konkrétně) a vymočíš. ![]()
Ahoj, já to měla taky tak. Jak jsme vstávala v noci na wc vždycky jsem vypila sklenici vody, pořád jsem měla šílenou žízeň a to i přes den. To co jsem vypila v těhotenství jsem nevypila snad za celý rok co jsem nebyla těhotná ![]()
Cukrovku jsem neměla a mám zdravého syna
Všechno bylo ok. Jen co jsem porodila mě to přeslo a piju zas normálně
a na wc jsem byla skoro pořád.
Moč negativní, cukr v pořádku, otoky nejsou. Jen bych vypila snad i rybník ![]()
V prvním těhu jsem tohle nazažila, tak mě to teď zarazilo
Esterkaaa s tím WC to znám ![]()
@Kierina měla jsem to taky, i jsem se v noci budila žízní. Kolikrát se mi zdálo, jak brouzdám obchodem, pak jsem našla magnesii a obracela jsem do sebe jednu za druhou… A pak jsem se vzbudila a šla pít… ![]()
Jinak jsem měla ok všechno ![]()