Mimoděložní?

26
5.2.13 17:11

mimoděložní? ano-ne

Dnes mě hospitalizovali s podezřením na mimoděl. těh. Hcg 590. Vubec nevím jesli je to máo nebo dost. Zítra další odběry krve. vyděli neco ve vejcovodu ale v děloze nic. :nevim: jsem 28.12.2012 poslední menstruace. Ted 2dni špinění. Máte někdo zkušenost? je hcg dost nebo málo pro mimoděložní. děkuji za odpovědi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
5.2.13 17:29

To myslím je celkem vysoké. Asi ani tak nesejde na tom, kdy proběhla poslední ms jako spíš kdy měla být ta, co nepřišla. Pokud máš delší cykly, může být zkrátka moc brzo, že není nic vidět. Nebo biochemické, odejde ještě než je vůbec vidět. Kdyby bylo opravdu embryo v děloze, tak při téhle výši hcg by ještě vidět nebylo, hranice viditelnosti je mezi 750-1000j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
5.2.13 17:43

Mně na začátku těhu taky hospitalizovali v nemocnici na podezření na mimoděložní, protože jsem přišla k mému gynekologovi, že mi vyšel pozitivni těh. test a na sonu nic neviděl! V nemocnici mi braly krev a hodnoty byly vyšší, takže bylo jisté že jsem těhotná ale nevěděli jestli normálně v děloze a nebo mimi. Nové HCG testy se vyšplhaly vysoko, takže bylo jisté, že jsem těhotná normálně v děloze ale jen to bylo tak brzy, že to nejde vidět. Byla jsem ve 4tt (HCG hodnoty už nevím jak byli vysoké ale měli by vyskočit aspoň dvojnásobně u dalších testu za 2dny) Teď jsem 17tt…tak Ti taky přeji ať je to vše o. k. jako u mně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
5.2.13 17:46

Mně bylo při podezření na mimoděložní řečeno, že „něco“ vidět na ultrazvuku by mělo být k HCG 1000, za touto hranicí už je to třeba intenzivně řešit, hlídat. 590 mi přijde zatím málo. podle mě to může být ještě ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.2.13 18:32

Já vubec nevim… :nevim: ležim v nemocnici a nevim na čem jsem hrůza… :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
5.2.13 18:37

Hlavně myslet pozitivně, já byla taky na prášky ale v nemocnici a doma mě všichni podrželi, že to bude o. k. Držím palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.2.13 18:40

Když mě už řekli že to vidí ve vejcovodu ale proč by teda čekali na další hcg?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
5.2.13 19:20

Oni musí počkat, protože pokuď ty hodnoty se nezvýšší nebo půjdou dolů, tak je to mimoděložní. Pokuď se zvýšší tak je to normální těhotenství!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.2.13 19:26

Se bojim :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
5.2.13 19:42

Já vím, taky jsem měla strach! Budu na Vás myslet ať je vše o. k. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.2.13 20:55

Děkuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.2.13 09:03

Tak je to ještě jinak. v pondělí jsem měla hcg 59. dnes je středa a mam 153 takže se to zdvojnásobilo. Ale co je teda potom to co viděl dr. v tom vaječníku. Prej se bud zmýlili a plod je ještě tak malinký že není videt na utz. Jsem na z toho vedle =/ nevim co semnou je. Někdo podobný případ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.2.13 11:21

@Mirkka Tak to je skoro to samé co jsem měla já! Když jsem byla u toho svého dr. tak taky viděl ve vaječníku něco ale byl to jen nějaký stín, může to být i jen trocha krve! U mně to taky nešlo vidět, musela jsem počkat podle těch hodnot! Takže možná bude vše v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.2.13 11:26

Mě řekl taky že se mu ten stín nelíbí… tak doufám že to dobře dopadne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.2.13 11:32

Určitě, :) už vám braly krev nebo budou brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí