Mimoděložní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
6.2.13 13:34

Brali v ponedělí měla jsem 59hcg a dnes 123hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.2.13 13:42

Leze to nahoru, tak je to nadějné ale přijde mi to nějak nízko, že by se už u tak nizkých hodnotách zjistilo těhotenství? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.2.13 13:48

To znamená že na těhotenství je to hodně málo? takže spíš mimoděložní? :zed:? vubec to nechápu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.2.13 15:12

Ne to ne, kdyby to těhotenství nebylo, tak ty hodnoty vůbec nahoru nejdou!! U mimoděložního mi v nemocnici říkali, že ty hodnoty nahoru nejdou, že se zastaví a nebo se sníží! Takže spíš to je jen hodně brzy a proto to na ultrazvuku vidět nejde! A bude to normálně v děloze!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.2.13 16:01

Tak jste mě aspon trochu uklidnila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.2.13 16:03

To jsem ráda, držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.2.13 16:23

Podobně jsem to měla i já - 3 ultrazvuky u mého lékaře (nic neviděl), čtvrtý mi dělal dokonce na jednom známém genetickém pracovišti (něco se mu tam nelíbilo - odcházela jsem s doporučením do nemocnice bledá jak stěna, hcg lehce přes 1000). v nemocnici plod „našli“ a světe div se - v děloze. já bych to při tomto hcg opravdu neviděla vůbec černě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.2.13 20:00

Stejně je to hroznej pocit čekat a ani nevědět na co. nevim jestli se mužu těšit nebo se stresovat z operace :zed: :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.2.13 21:29

Já měla začátky u obou těhotenství hrozné, ale pak už šlo vše poměrně hladce ke zdárnému konci.
To čekání už nemůže trvat dlouho, na začátku jsou změny patrné ze dne na den.

Vydrž :hug: Držíme palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.2.13 08:28

Děkuji :) snad to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10415
7.2.13 08:35

Ahoj já být tebou tak počkám naprosto tě chápu jak ti musí být já to zažila a opravdu je to něco na nervy. Držím ti palce at to dobře dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
7.2.13 08:58

Mne prijde, ze pokud se ti to hcg za 48h zdvojnasobilo, tak je vsechno OK. Jak psaly holky, u mimodelozniho je s rustem hcg problem, pozna se podle toho, jeste, kdyz neni nic videt na utz(a to pri 123 opravdu neni), proto ho tolik sleduji. Ale u Tebe vypada vsechno OK, i kdyz nevim, v jakych jednotkach mas ty hodnoty, to je fakt. Kazdopadne nepanikar. Mne taky ze zacatku strasili, protoze moje prvni namerena hodnota byla 87, a misto radosti, ze jsem tehotna, jsem se dozvedela, ze je to „slabe pozitivni test“ a ze to muze byt mimodelozni nebo zamlkle. Ve skutecnosti jsem otehotnela jen tri dny po predpokladane ovulaci, proto jakoby nizsi hodnoty, ale to mi tenkrat nikdo jako moznost nerekl. Za dva dny jsem mela pres 200, tak mi dali pokoj, ale ta prvni zprava byla jako facka. Moje chyba, ze jsem lezla tak brzy k doktoru, hned po duchovi na testu…jenze prvni tehotenstvi a ja si byla jista, myslela jsem, ze musim bezet hned, jako abych neco neprosvihla…priste pockam az do sedmyho tydne.

No, pak jsem si jeste uzila, v sedmym tydnu jsem spinila, doktor ohlasil zase zamlkle tehotenstvi, taky pitomost, pak jiny doktor - to uz jsem ho vymenila, protoze jsem toho prvniho mela plne zuby - objevil, ze je to tehotenstvi jen o tri dny mladsi, proto bylo malinko mensi na utz a podle vsechn vysledku z krve, no, a pak, kvuli tomu posunu v dataci, vysla zase blbe krev na NT a musela jsem na amniocentezu, ale to taky nastesti dopadlo dobre…coz pisu hlavne proto, ze podle me jsi opravdu tehotna a bude to dobry a kvuli posunu v dataci te mozna cekaji podobny stresy jeste parkrat, tak neboj a uzivej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
7.2.13 09:01

Jo, jeste dodavam, ze jsi mohla fakt otehotnet pozdeji, i kdybys mela kratsi cyklus. Ja jsem mela cyklus 26 dni, takze mnou predpokladanou ovulaci dvanacty den, podle jejich tabulek predpokladali ctrnacty den, no, a ve skutecnosti jsem otehotnela az sedmnacty den cyklu: osobne nechapu jak, byla jsem si jista tou ovulaci 25.9. a prej tedy ne. Takze ani pokud mas kratsi cykly to neznamena, ze jsi neotehotnela pozdeji, coz je moje hypoteza, proc mas „nizke“ hcg. Ale jedna hodnota o nicem nevypovida, nejdulezitejsi je narust a ten mas tabulkovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.2.13 10:42

Děkuji za podporu. Ležim v nemocnici to čekání mě stresuje a vyčerpává. V pondělí jsem dělala tt byl tam duch, dnes jsem si dělala znovu tt a zdá se mi silnější ale vubec nevim :nevim: zítra mě čekají další odběry krve tak snad to poroste… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
7.2.13 10:51

@Mirkka : Dej pak vedet, jak to dopadlo, ale jestli jsou ty hodnoty v Ul/l nebo mUl/ml, tak podle me neni proc se stesovat, urcite te nechavaji v te nemocnici hlavne kvuli spineni a taky kvuli te predchozi diagnoze a celkove se proste chrani, kdyby to nahodou doktor videl dobre…jasne, ja nejsem doktor, ale tohle jsem studovala hodne peclive, protoze tady ve Francii vubec nediagnostikuji tehotenstvi podle utz, ale jedine podle hcg, vidi na tom vsechno, utz je az v 12. tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí