Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, slyšely jste už o testu s jedlou sodou?? Dá se do nádoby lžička jedlé sody a počůrá, když šumí nebo pění je to kluk, když je bez reakce je to holka emoticon zajímal by mě nároz maminek co už mají pohlaví miminek jisté a těhulek, které mají pohlaví potvrzené z utz jestli to opravdu funguje ![]()
Já zase četla, že je to naopak
Mě nešuměla a podle utz je to kluk. Už tu je o tom diskuze, tak zkus pohledat
Např. tady: https://www.emimino.cz/…olka-137919/
Když moje soda šumí i přesto, že nejsem těhotná, znamená to, že jsem kluk? ![]()
Mě taky, jelikož je moč kyselá a kyselina reaguje se sodou vždy, takže z chemického hlediska je to myslím blbost, ale třeba mě někdo opraví.
@Maky.p Hehe, já to četla přesně naopak.
Šumí - kluk, nešumí - holka. ![]()
@gabi.design - ono to asi šumí, jak se tomu zrovna chce
Mě to nešumělo a podle Vlašína čekám kluka a tento dr. se prý nemýlí ![]()
Já si taky myslím, že to je naopak, že když šumí, je to holka. A mně šuměla a holka to má 4× být
@HankaHK píše:
Mě taky, jelikož je moč kyselá a kyselina reaguje se sodou vždy, takže z chemického hlediska je to myslím blbost, ale třeba mě někdo opraví.
Nejsem chemik, takže co na tom pravdy je/není nevím, ale u nás to zkoušely holky ze skupiny, a některým ani ťuk. Asi málo kyselá moč
![]()
@HankaHK píše:
Nejsem chemik, takže co na tom pravdy je/není nevím, ale u nás to zkoušely holky ze skupiny, a některým ani ťuk. Asi málo kyselá moč
![]()
@HankaHK píše:
![]()
Sance uspechu i neuspechu techhle pokusu je 1:1. Ja byvala taky nedockava, kdy se dozvim pohlavi miminka. Vsichni se driv nebo pozdeji pravdy dockame. ![]()