Píchání a pálení v prsu

973
4.2.13 18:04

Píchání a pálení v prsu

Zdravím, jsem v 17tt a mívám píchání a pálení v prsu. Je to dost nepříjemné, je to jako by mě zevnitř někdo bodal jehlou a většinou to je jen v levém prsu. Zažily jste to už některá z vás? Možná zbytečně panikařím, ale je to fakt nepříjemné! :zed: Dík za každé info a radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tajenka
4.2.13 18:08

Já to zažila minulý týden (začátek 14 tt). Šílená bolest pravého prsu, bradavky, bodalo mě tam, i když jsem v klidu seděla. Do druhého dne to přešlo. Jinak mě v prsech píchá občas docela silně.

• Citovat
  • Upravit
47
4.2.13 18:08

Já jsem to zažila, ale nebyla jsem těhotná - bylo to podobné jako natažený sval. Ve dne jsem nemohla moc hábat rukou, abych to prso nedostala do té polohy, ve které bolí, ale v noci to bylo peklo. Vzbudila jsem se i desetkrát na noc s šílenou bolestí a dokonce jsem měla nutkání křičet, jak to bolelo než to přešlo. Tehdy mi na to doporučovali hořčík, ale nevím, jestli máš stejný problém. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.2.13 18:10

A taky mi říkali, že to jde od páteře… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
4.2.13 18:10

Ahoj, já jsem tohle teda řešila až při kojení, ale příznaky to byly stejné, že se to chvílema až nedalo vydržet. Konzultovala jsem s kojící sestrou (nebo jak se tomu říká :-) ) a ona poradila: mastičku canesten na plísně a několikrát denně potírat!!! fakt mi to dost rychle pomohlo!!! když se pak kojí, tak hlavně nezapomenout před kojením pořádně omýt, aby se to mímovi nedostalo do pusy!!! tak ať je to brzy v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajenka
4.2.13 18:13

@JankaF no nevim, treba me to boli a pichava vylozene uprostred prsu, tam mi zadna masticka proti plisni nepomuze a taky dost pochybuju, ze by to bylo nejakou mykozou.

• Citovat
  • Upravit
973
4.2.13 18:14

Mně v tom prsu píchá bez ohledu na pohyb, na dotyk to taky nic nedělá ale když sedím v klidu, tak to bodá ale jen v jednom místě. Nemůže to být nějaký začínající zánět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajenka
4.2.13 18:17

@Zdeňka86 podle me je to tim, jak se prsa zvetsuji. Jak me to minuly tyden tak bolelo, tak me taky napadl hned prvni zanet, protoze jsem mela prs velmi citlivy a zdalo se mi ze i horky. Ale do druheho dne to bylo opravdu pryc. Pokud se ti to nezda, zajdi k doktorovi.

• Citovat
  • Upravit
973
4.2.13 18:22

@Tajenka taky mě to napadlo, že je to tím jak se zvětšují prsa ale je zajimavé, že mám problém jen s tím levým prsem! Mně už to trápí déle ale poslední dny je to opravdu časté! Je možné, že jak to začlo tak to i zkončí ale raději se poptám dr. aby pak nebyl nějaká porblém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
4.2.13 18:25

No mě to právě taky bolelo a píchalo uprostřed!!!jakoby vevnitř!!! úplně krutě!!!ale ta mastička prostě zvrchu pomohla!!! samozřejmě, že to nemusíte mít stejný případ, ale opravdu to tak bylo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajenka
4.2.13 18:25

@Zdeňka86 na jednom anglickem webu jsem se ted docetla, ze velmi castou pricinou bolesti a pichani v prsou jsou male cysty, ktere se vytvareji v prsech pusobenim hormonu. Jsou vyplnene tekutinou a jsou neskodne. Nazyvaji to „Fibrocystic Breast Changes“

• Citovat
  • Upravit
973
4.2.13 18:31

@Janka Přesně jak to popisuješ, bodá to zevnitř a je to děs :zed: masti se vstřebávají, takže klidně i mast může pomoct ale prvni musím zjistit co to mám a jestli je to třeba léčit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
4.2.13 18:33

@Tajenka já si myslela, jestli to nebude jen nějaká žilka nebo něco podobného, protože to bodá fakt jen v jednom místě. Díky moc za info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
4.2.13 18:35

Mě prsa bolí od začátku otěhotnění, minulý týden tedy masakrálně, taková palčivá bolest zevnitř. Měla jsem i v minulém těhotenství. Už se mi zvětšily o dvě čísla a rozhodně z toho nemám radost. Osobně si myslím, že je to tím, jak rostou. Navíc nerostou souměrně, takže je možné, že tě to bolí více v jednom - citelně :nevim: Následně při kojení jsem měla také jedno vždy více nalité :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajenka
4.2.13 18:41

@Zdeňka86 to že je více bolí jedno prso zmiňuje na webech, které jsem četla, hodně žen. Tak ať je brzy líp! :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky