Velikost plodu neodpovídá stáří

1398
4.2.13 10:53

velikost plodu neodpovídá stáří

Ahojte, mohla bych se poradit? V pátek jsem byla na genetice, na utz, jsem teď v 9+3, srdíčko krásně bilo, vše ok, akorát jsem pak z obrázku vyčetla, že plod už měří 3,8cm. Všude jsem četla, že v tuto dobu by měl měřit do 3 cm a starší určitě není, protože jsem tesně před ovu byla na injekci, aby se mi to spustil, takže je jednoduchý si to spočítat. Dr. nic neříkal. Nemáte s tím někdo zkušenost? Je to moje první těhu, tak se v tom nevyznám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
4.2.13 10:56

Všechno moc sleduješ :lol: nečti tolik údaje, a užívej si těhotenství, mimi je určitě v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
4.2.13 10:57

@Majkelka nic se nedeje ja mela obe deti mensi nez by meli byt zase pro zmenu, dcera byla o 10 dni mensi a syn o 14,obe sem prenasela a doktor mi rikal ze pokud jsou organy vyvinute jak maji nic se nedeje nektere deti jsou veti nektere mensi uz v tehu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
4.2.13 10:59

To si právě nemyslím :D zatím to těhotenství moc neřeším, nemám žádné problémy a věřím tomu, že vše dobře dopadne. diskuse na téma co všechno se může stát ani nečtu, žádné knihy ani nic podobně nestuduju. Jen mi kámoška půjčila obrázkovou knížku, kde je vyfoceno jak mimčo v kolikátém týdnu vypadá, abych měla představu a je tam právě i ta délka. Proto mne dost překvapilo, že je to o tolik jiné. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
4.2.13 11:00

Zároveń nevím co jsou těhotenské nevolnosti, spíš mám dost často hlad a chutě na sladký, tak si říkám, jestli to v tom taky nehraje nějakou roli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
4.2.13 11:02

Ahoj mne dr. nemocnice povedal že prcek je mini se narodi do 45cm a bude važit do 2500g a ješte pred porodem to tvrdilo že mimi je strašne malinky, a maly nakonec se narodil mirami 49cm 3790g :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
4.2.13 11:03

Ja jsem zase mela hrozneho prcka.. :)) Pak jsem zustala dva mesice pred porodem doma a maly pribral dve a pul kila :) Nesleduj to tolik :)

• Citovat
  • Upravit
2184
4.2.13 11:03
Jsem mela chut na marinovani okurky s horkou čokoladou to proste slintala :D takže je to normalny :D
@Majkelka píše:
Zároveń nevím co jsou těhotenské nevolnosti, spíš mám dost často hlad a chutě na sladký, tak si říkám, jestli to v tom taky nehraje nějakou roli :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
4.2.13 11:04

Já to měla naopak, v 11. týdnu mi říkali, že dítě je o moc menší než by mělo být a že se mám připravit, že při narození bude menší než ostatní děti. Tak jsem to nijak neřešila. A při narození měl 4310kg a 52 cm :) Takže tolik k tabulkám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
4.2.13 11:04

Já to měla u obou spíš naopak. Byly oba menší než měly být. U druhého, který se rodil předčasně to byl trochu problém. Měla jsem totálně rozházenou MS a já si myslím, že byl určo o týden mladší než dle jejich výpočtů. Šla jem na plánovaný CS a tak jsem se ho snažila odvrátit co to šlo. Byl 35+1tt a měl mít prý min.45cm a měl 42cm.
Raději moc nepátrej, není to na závadu, však jsi na počátku, miminko se ještě vybarví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.2.13 11:09

Mě v těhotenství řekli, že má malý o dva týdny větší hlavičku než by měl mít, tak jsem byla na nějakém spešl ultrazvuku a malý se narodil uplně ok. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
4.2.13 11:12

Malá měla vždycky delší nohy, doktor se nejdřív podivoval, rodit budu 60cm :pankac:
břicho tomu odpovídá :mrgreen: 125cm v 38tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
4.2.13 11:57

Teda mám jen já ten problém že nevidím zakladatelčin dotaz? 8o 8o @admin co se to děje? Nějak to blbne. Zkoušela jsem obnovovat stránku, jinej prohlížeč a pořád stejné :think: Bez dotazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
4.2.13 12:00

@monika32 máme to stejně, nejdřív spadlo emimino, pak mi chvilku nešlo a teď není vidět dotaz. Chyba není na tvém přijímači :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
4.2.13 12:01
@Žirafátko píše:
@monika32 máme to stejně, nejdřív spadlo emimino, pak mi chvilku nešlo a teď není vidět dotaz. Chyba není na tvém přijímači :)

Ha, už ho vidím, je to teda ale divné :mrgreen: :mrgreen: Tak alespoň že v tom nejsem sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí