Bolest v podbříšku 37. tt

37
3.2.13 19:22

Bolest v podbříšku 37

Ahoj všechny chtěla bych poradit jsem ve 37+4 týdnu těhotenství a mám často sylný bolesti v podbříšku jako menstruace ale sylnější a i s pichanim a často tvrdne mě bříško, večer sotva spím dítě strašně moc kope a hoeně to bolí hlavně když tlačí do žeber a na močák poraďte co mám dělat a kdy můžu očekávat že praskne plodová voda? Už bych to nejrači měla za sebou. Bolesti jsou silné a nemůžu přitom chodit pak to přestane pak jdu zase na záchod a pak mě to chytne zase pod bříškem prosím poraďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
3.2.13 19:25

@znameni plodovka vůbec prasknout nemusí. Zkusila bych teplou koupel. Kdyby to nepomohlo zajela bych k doktorovi. Ten tě prohlídne a řekne jestli je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
3.2.13 19:30

Ja to mela tedy asi ve 33tt cely den, tedy jen slabe pobolivani, vecer jsme radsi jeli a 14 dni jsem lezela v nemocnici kvuli hrozicimu predcasnemu porodu, nakonec jsem jeste prenasela :-).. nestrasim, jen pisu svou zkusenost a radim jet na kontrolu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
3.2.13 19:31

A máš to po určitých intervalech?? Zkus to sledovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
3.2.13 19:32

Ja bych jela do porodnice jak dlouho to trva mas intervaly??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
3.2.13 19:40

Tak asi 4× za den ale nevym presne cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
3.2.13 21:51

Zkus tu vanu muze s nemusi ti zacinat porod.
Prosim neber to ve zlem ale ty nebudes asi ceska ze?? :oops: :oops:.Soudim dle pravopisu a chyb omlouvam se ale me to tam proste strasne boda do oci. :oops: :oops: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
3.2.13 21:55

Pak dej určitě vědět, jak jsi to vyřešila a co a jak..jsem zvědavá :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí