Tvrdé břicho 38.tt

Anonymní
3.2.13 21:12

Tvrdé břicho 38tt

Píšu anonymně, protože si připadám jako trubka už :cert:
Jsem 38tt, na prst prostupná už týden, CS6. Nemám teď žádné poslíčky (ale měla jsem docela hrozné celý minulý týden, ani jsem moc nespala), ale mám už minimálně 3 hodiny strašně tvrdé břicho. V kuse. Mimčo se normálně hýbe, občas někam strčí nožku a reaguje hned. Je to nějaký problém? Nevím jestli si nemám vzít třeba magnesium, je to strašně nepříjemný, nemůžu se pomalu ani narovnat :-( a bojím se, aby to neznamenalo nějaký průser. Nebo je to teď už normální? Myslela jsem, že by mělo třeba tvrdnout ve vlnách, ale tohle?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
chatwenna
3.2.13 21:38

To magnesko rozhodne… Klidne i osm denne! :) Ja takhle tvrdla v sedmem mesici (delala jsem sestnactky jako cisnice, nervy v kyblu) a pomohlo to…

• Citovat
  • Upravit
16631
3.2.13 21:50

Zakladatelko, já bych zase v tomto týdnu již mg nebrala sama od sebe, ale jen na doporučení lékaře. Normálně se ordinuje cca do konce 36TT, ale pak už ne vzhledem k porodu, aby vše normálně šlo a děloha se začala trénovat - poslíky.

Takže pokud je ti to nepříjemné zavolala bych na porodnici a domluvila se, potažmo tam jela na kontrolu.
Sama od sebe určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
3.2.13 21:54

Já měla magnezko od 36 tt „zakázaný“, dr. řekla, že ho už brát nemám, a to mě břicho tvrdlo několikrát za den a mělo to grády…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.13 21:58

Takže myslíte, ze je to Ok? jsem i trochu nachcipana (rýma, kašel ) tak je to třeba k tomu

• Citovat
  • Upravit
16631
3.2.13 22:02

Ano, je možný zvětšení kontrakcí vzhledem k namoženému břichu z kašle, ale pokud to pociťuješ jako opravdu nepříjemný jela bych do porodnice se poradit. Přeci jen už jsi v termínu…
Sama bych si nic neordinovala, abys pak při přicházejícím porodu neměla potže s kontrakcemi dělohy aj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
3.2.13 22:03

Pokud je ti to vážně nepříjemný a máš třeba pocit, že je něco špatně, zavolej si pro jistotu do porodnice. Tam ti poradí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.2.13 22:06

Já měla občas břicho taky dlouhodobě tvrdý, k tomu se přidala bolest v boku, jak píšeš, nemohla jsem se ani narovnat, vana ani sprcha nijak extra nepomohli, pomohl klid, ležení, po nějaké době to přešlo. A k porodu to u mě nevedlo.
A když o tom uvažuju, tak to bylo vždycky po nějaké námaze, kdy se napínali břišáky, takže to klidně může být i od toho kašle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
3.2.13 22:13

Mě doktor řekl ať si dávám deci červenýho vína, když mám tvrdý bříško :kytka:

Příspěvek upraven 03.02.13 v 22:16

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.13 22:13

Díky moc, kdyby to teda v nějaký rozumný dobe nepreslo, tak radši pojedeme na kontrolu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky