Jak probíhá miniinterrupce?

Anonymní
4.2.13 10:50

Jak probíhá miniinterrupce?

Nemyslela jsem si, že se někdy dostanu do téhle situace… :( Mám ale obavy, že jsem neplánovaně otěhotněla (nezodpovědné chování v opilosti :zed: ). Z testu to ještě potvrzené nemám. Ale už teď přemýšlím, jak tuhle situaci řešit. Jak probíhá miniinterrupce? Jde ji podstoupit tak, aby na to manžel nepřišel?
Prosím, žádné moralizování, je mi ze mě špatně i bez toho.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3200
4.2.13 10:53

Stejný dotaz tu byl včera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Já myslím, že pokud si seženeš alibi max.do druhého dne tak manžel to nezjistí, jen si pak budeš muset najít výmluvu na šestinedělí…Jinak si vyžádáš doporučení od gynekologa a objednáš se v nemocnici. Když nejsou komplikace jdeš cca po 5 h domů, při nejhorším druhý den

• Citovat
  • Upravit
cher

Myslím, že pokud použiješ google, tak všechny potřebné informace se dovíš a nemusíš se bát moralizování :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.13 10:54

Zakladatelko, na postinor už by bylo pozdě?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.13 10:55

Ahoj, předpokládám, že dítko není manžela. Já Tě neodsuzuju, taky si zahrávám s ohněm, i když s dotyčným nespím právě ze strachu z otěhotnění :think:. Já na ni už jednou byla asi před 5-ti lety. Normálně jsem šla k dr.,ten mě poslal k mé obvoďačce pro vyšetření, ona nechala udělat krevní tesdty, objednáš se do nemocnice, uspí tě, udělají interupci a po probuzení jdeš domů. Tedy tak to probíhalo u mě. Vzhledem k tomu, že to byl opravdu omyl tak jsem žádné černé svědomí ani výčitky neměla.

• Citovat
  • Upravit
35781
4.2.13 10:56

Neplas, jeste ani nedelas test a uz delas cerne zavery..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.13 10:57
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.13 10:58

Anonym z 10:55 Šla jsem ráno na 6 a doma jsem byla kolem 14hod.,takže pokud si seženeš v práci volno, tak se manžel nic dozvědět nemusí. Jen to šestinedělí bude asi problém. Max. můžeš říct, že mám nějakou mykozu a nemůžeš mít sex :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.13 11:01

Miniinterupce se dělá v celkové narkóze, takže počítej s tím, že tě gynekolog pošle na nějaká předoperační vyšetření. Samotný zákrok probíhá ambulantně, takže ráno přijdeš, podstoupíš, odpoledne jdeš domů. Po narkóze bys ale neměla řídit, je třeba si zařídit odvoz.
Utajit to před manželem - to záleží spíš na tobě, jak mu budeš schopná zdůvodnít to, že ti bude pár dní blbě, navíc budou pracovat hormony, což se může hodně projevit na tvým psychickým stavu. Kromě toho se i po miniUPT má dodržovat řádné šestinedělí, tj. bez sexu. A pak je tu ještě otázka peněz - zákrok stojí kolem 5 tisíc, takže jde o to, jestli můžeš takový obnos vydat bez manželova vědomí.
Lehký to nebude…

• Citovat
  • Upravit
3200
4.2.13 11:05

Řádné šestinedělí je přežitek. Já po ZT měla doporučení z nemocnice 14 dní bez styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.13 11:46

Já byla taky na mini, žádné předoperační vyšetření kromě ultrazvuku nebylo. A styk jsem měla „zakázaný“ po dobu krvácení. Ráno jsem nastoupila a v podvečer pro mě manžel přijel, ale byla jsem 2 dny hrozně vyčerpaná.
Ale tohle bych opravdu řešila, až když bys to věděla určitě

J

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.13 12:11

Děkuji moc za informace.
Jsem z toho hotová :,(. Nikdy jsem manžela nepodvedla, teď to bylo poprvé a (nevím proč) jsem přesvědčená, že jsem otěhotněla. Dva dny po styku se objevilo lehké špinění, což byla asi ovulace :zed:. Břicho mě pobolívá, cítím se hrozně unavená, nemám chuť na jídlo. Mohla bych se uklidňovat tím, že takhle brzo by těhotenské příznaky ještě nemohly být, ale já to takhle v obou případech těhotenství měla.
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
4637
4.2.13 12:21

Hraj par dni bolesti a kdyz se to potvrdi, zajdes k dr a manzelovi pak rekni, ze mas treba cystu a ze je potreba ji odstranit. Priste si drahousci vemte kondom, instruuji tak i sveho muze. Kdyz uz si budes chtit vrznout, ok, ale netahej mi domu brebery a alimenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
4.2.13 12:23

Je také možné že si to ze strachu jen vsugerováváš.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie