Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Musím mít na mini potvrzeni od svého gyndare? je tam až ve středu a nechci platit další výdaje…
Jednak objedna te gyn, ja platila 3800..bylo to rychly za dve. hodiny jsem sla. a hojeni taky rychle
Chápu, nechci čekat do středy. myslela jsem, jestli mužů rovnou zavolat do nemocnice
V kolikatem tak jsi? baj oko…bude ok, hrozne jsem se toho tenkrat bala. a bylo to rychli, a ta mini je opravdu jeste setrna
Teoret tak 5,ale problém je, ze dost krvacim, takže vlastně 100procentne nevim
@Anonymní píše:
Tak to počkej, takhle brzo to s krvácením nejspíš odejde všechno samo. Buď jeď do nemocnice bez žádanky (akutní stav - krvácení, podezření na samovolný potrat), nebo vydrž do kontroly u svého Dr. Já jela, radím jet. Kouknou se, jestli není jiný problém. Na revizi bych zatím nešla, ale je to na tobě, možná ti to doporučí, možná to nejdřív taky budou chtít nechat na přírodě. Drž se.
@Anonymní píše:
Musím mít na mini potvrzeni od svého gyndare? je tam až ve středu a nechci platit další výdaje…
musíš mít štempl od gynekologa ![]()
@Litta krvacim cely měsíc 2,3 dny pak zas ne.mela jsem to v předchozího těhotenství.
@Anonymní píše:
pokud krvácíš, tak to s největší pravděpodobností bude sp ![]()
@Anonymní píše:
@Litta krvacim cely měsíc 2,3 dny pak zas ne.mela jsem to v předchozího těhotenství.
Aha, to je zvláštní.
Ale to bych fakt klidně jela bez doporučení. ![]()
Já byla na bulovce-zadanka od gyndase 700kc miniinterupce 3500kc, tam si te ten den D prohlidnou, povyptaj, daj do narkozy, vysajou(slyšela jsem to u paní co sla predemnou
)pak me vzbudili a asi za 2h už jsem jela tegem domu, mela jsem pak bolesti a silnou MS..o 6tinedeli mi nic nerikali, takže po ms, už jsme měli normálně sex-uz jsem mela prášky..a pak jdeš ještě na kontrolu jestli je vše OK,..
Me bylo 18
nebýt tak mlada, tenkrat jsme si to nechali..ted už jsme manžele a konečné čekáme první miminko (trvalo to 2roky)
ted je mi 25..nikdy bych už na to nesla, je to smutné..holka drz se a preju at na to brzy zapomenes ![]()
@Terinka92 píše:
Podivej se na youtube na nemy vykrik a pak se rozhodni.Ma to 3 casti, vsecky tam jsou
jo to je drsny ![]()