Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Podivej se na youtube na nemy vykrik a pak se rozhodni.Ma to 3 casti, vsecky tam jsou ![]()
@Terinka92 Ty si prosím zase přečti poslední větu v úvodním příspěvku. Dík
!
@Terinka92 píše:
Podivej se na youtube na nemy vykrik a pak se rozhodni.Ma to 3 casti, vsecky tam jsou
Achjo. ![]()
Nejsem sice zakladatelka, ale dovoluji si zdvořile upozornit, že tahle diskuze není o rozhodování, ale o praktických informacích k zákroku.
@Terinka92 píše:
Podivej se na youtube na nemy vykrik a pak se rozhodni.Ma to 3 casti, vsecky tam jsou
pokaždé se kdosik najde, co
když jsi proti, tak snad už podle názvu ti muselo být jasné o co jde ne??? tak proč sem pak ležeš a zbytečně provokuješ
J
Především těchto diskusí tu je tolik, že zakladatelka vůbec nemusela novou zakládat a mohla si vyhledat informace, který jsou mraky, kdekoliv.
Možná je to nějaká potřeba se i vypovídat v těžké situaci, ale o shánění informací k zákroku to fakt není - jak jsem psala - stačí zagooglit a bude přesně vědět.
Emimino vs. Google - u mě prostě vede v těchto věcech emimino… Omlouvám se.
Diskuze zakládám minimálně (a už vůbec ne anonymně), v tomto případě jsem chtěla slyšet i zkušenosti ostatních, které si tím někdy prošly. A ano, určitě je tam i ta potřeba se vypovídat, dostat to ze sebe.
Zakl.
Když jsem byla na mini, ráno nástup kolem 7 hod, kolem 9 té samotný zákrok, ve 13 hod. jsem už byla doma. Už si nepamatuji, zda bylo nějaké předoperační vyšetření, ale asi ano, přeci jen budeš v celkové narkoze.
Píšu o miniinterupci. Ta se provádí do ukončeného 7 tt, potom následuje interupce, to už zůstáváš tuším přes noc v nemocnici.
@Anonymní píše:
Emimino vs. Google - u mě prostě vede v těchto věcech emimino… Omlouvám se.
Diskuze zakládám minimálně (a už vůbec ne anonymně), v tomto případě jsem chtěla slyšet i zkušenosti ostatních, které si tím někdy prošly. A ano, určitě je tam i ta potřeba se vypovídat, dostat to ze sebe.
Zakl.
Hele, mně je to úplně fuk, kolik zakládáš diskusí. Jen prostě pro někoho tyhle diskuse můžou být trnem v oku a zmínka o tom, ať se v tom nepitvají, to je úplně zbytečné.
Já se snažila napsat svoji zkušenost po revizi, takže snad nejsem úplně OT a to je vše. Držím palce, ať to především vůbec nemusíš řešit!
@berry4 píše:
Když jsem byla na mini, ráno nástup kolem 7 hod, kolem 9 té samotný zákrok, ve 13 hod. jsem už byla doma. Už si nepamatuji, zda bylo nějaké předoperační vyšetření, ale asi ano, přeci jen budeš v celkové narkoze.
Píšu o miniinterupci. Ta se provádí do ukončeného 7 tt, potom následuje interupce, to už zůstáváš tuším přes noc v nemocnici.
Kamarádka měla revizi v 11. týdnu a šla ten samý den domů. Pravda, měla doprovod. Já šla jeden den v 17 h na sál a druhý den ráno jsem se ptala, jestli můžu jet autem sama, protože by bylo logisticky náročné řešit odvoz auta domů a prý v pohodě - jela jsem 40 km. Asi jak v které nemocnici to řeší.
@Terinka92 Nemy výkřik je posahana proliferska propaganda. Navíc v ní není prováděna miniinterrupce.
@MaDoRaBe přesně tak
,ale to si ty potratové panbíčkářky asi spojit nedokážou ![]()
@berry4 píše:
@MaDoRaBe přesně tak,ale to si ty potratové panbíčkářky asi spojit nedokážou
Neříkalo se tak spíš těm babkám, co pokoutně dřív prováděly potraty?
@MaDoRaBe máš pravdu, zní to podobně, tak jsem si to zaměnila. Omlouvám se.
Proč se hádáte??? Člověk má problém, chce ho řešit a tady se kvůli tomu hned strhne bitva.
Nemám nic proti těm, které jsou proti potratu, chápu je a obdivuji jejich sílu. Nemám ani nic proti těm, které už potrat podstoupily, jistě k tomu měly důvod a rozhodnutí to nebylo jednoduché.
Ale proč se tyhle dvě skupiny musí do sebe pořád navážet
. Přece každý má jiné zkušenosti, vyrůstá v jiném prostředí, ovlivňují ho jiní lidé… Proč pořád na sebe útočit?
Zakl.