Jak probíhá miniinterrupce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2390
25.1.14 12:40

@kitty12Po schlédnutí, bych už na potrat nešla ani omylem!!! Jen v případě vážných zdr. komplikací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.14 12:47

Byla jsem na soukrome klinice. Objednali mě na 10 a ve 12 jsem šla domu. Musíš mít ale doprovod. Zákrok je v plné narkóze, takže pak budeš asi unavená. Jinak to nebolí, nic necitiš, ale trochu jsem pak krvacela. Platila jsem 5800, ale v nemocnici to stoji zhruba stejně a seš tam celej den.4 týdny po zákroku bez sexu a nekoupat se.

• Citovat
  • Upravit
rebeccca
25.1.14 12:52

To je hrozné že to někde berou jak kdyby sis odskočila na nákup…

• Citovat
  • Upravit
13046
25.1.14 12:55

Na potrat bych šla pouze v případě že je mi 14, a nebo že bude mít mimčo vady neslučitelné se životem…ale každýho věc, každá si může sama za sebe rozhodnout zda bude matkou, mnohokrát ale po potratu být žena matkou už nikdy nemůže..je třeba všechno promyslet a ne to brát jako pouhé odstranění věci, která se mi zrovinka teď nehodí do krámu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
25.1.14 13:02

Kdyz krvacis je lepsi vyhledat dr :nevim: pokud ti neni dobre tak urcite, kazdy telo je jiny, a tezko se radi, jak ti nebude ok tak lekare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
25.1.14 13:06

Myslim ze je to kazdeho vec, a rozhodnuti, duvodu muze byt spousta a nikdo nema zapotrebi se cizimu ospravedlnovat.asi bych to ani nepsala byt tebou, i tak je to citlive tema..proc pestovat v nekom vycitky :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
25.1.14 13:07

:cert: to me dokaze vzpruzit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
25.1.14 13:11

@Andy27 píšu sem svůj názor na věc, neporušuji tím žádná pravidla, toto je diskuze. ty jsi zřejmě podle toho co si psala na potratu dobrovolně byla, proto tě můj názor zdvihnul, ale za to já ti nemůžu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
25.1.14 13:11

@Andy27 to je na mě? já to neodsuzuji, jen se divím, že na některé klinice to trvá dvě hoďky…

• Citovat
  • Upravit
13046
25.1.14 13:14

@rebeccca to bylo stopro na mě, že jsem apsala za jakých okolností bych šla na potrat já a že si myslím že je to každýho věc :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
25.1.14 13:16

No pis si co chces ale mysli pripdne na tu slecnu.ja bych si to tedy nedovolila, jenze to by nebylo emimino aby se nenasla rypala :D a neptalal se co si my :lol: slime, to jen par vyvolenych ma pocit ze se musi vyjadrit.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
25.1.14 13:18

Nee na tebe, mam hrozne chytry telefon, takze obcas se preklepnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
25.1.14 13:18

@Gabrielaaa téma je jak probíhá miniinterupce. Ne to, zda bys šla nebo nešla na potrat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.14 13:42

Všem díky za odpovědi, já tedy rozhodně v po půjdu k doktorovi- ať už kamkoli- dělala jsem si ještě jeden test a vyšel negativně, tak jsem se maličko uklidnila- (dělala jsem si dopoledne 2 testy- a byly podivně negativně pozitivní- nejednoznačné)
je totiž strašně nepravděpodobné- za poslední měsíce jsme s manželem měli styk pouze 1.1.- chráněný- takže jsem si připadala dost jako panna marie- nebo by mě taky manžel mohl podezírat z něčeho nekalého…
jinak by mě to samozřejmě trápilo, proto jsem do toho chtěla vlítnout hned, abych to měla co nejdřív za sebou- máme 2 děti, ročního a dvouleťáka- teď bych to prostě zdravotně nevydejchala…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.14 13:43

…zdravotně ani psychicky…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení