Vzít Postinor, nebo ne?

Anonymní
5.2.13 08:28

Vzít postinor nebo ne???

Dobré ránko,
jdu se k vám vypovídat a vyslechnout si vaše názory. Mám dva kluky 5 a 3 roky a pořád toužím po třetím dítku, třeba by se povedla holčička, ale rozum mi velí, že dvě děti jsou na dnešní dobu dost, že bychom se měli co otáčet, jak finančně i organizačně. Manžel by si holčičku také moc přál, ale počítá spíš s klukem a říká, že když zůstaneme u dvou dětí, tak nám bude líp. Mamka je zásadně proti, že už teď jsem unavená a nebudu to stíhat a budou děti chudáci po všech stránkách, takže to mě taky dost odrazuje. A teď k věci, v něděli jsme měli havárku s kondomem, váhali jsme a nakonec jsme se domluvili, že si vezmu postinor,(bylo to 9DC)a já teď nevím, jestli si ho mám opravdu vzít nebo ne. Rozum mi velí, že ano a city, že ne :nevim:Manžel to nechává spíš na mě.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
5.2.13 08:33

No ono, jestli havárka byla v neděli, tak čím déle si ho vemeš, tím víc klesá i % úspěšnosti tablety :think: Víš, lepší postinor, než pak řešit miniinterupci. Možná, pokud si nejsi jistá bych ho radši vzala :palec: a třeba si za pár měsíců budeš úplně jistá :palec: a pak se podle toho zařídíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
5.2.13 08:35

Máme doma jedno dítko, chtěla jsem druhé… aby první nebylo jedináček, a druhé se ještě dá utáhnout (veškeré vybavení máme přece po prvním). Ale z jednoho se vyklubali uličníčci 2, takže budeme kupovat spousty věcí a bude nás to víc stát. Ale co, přeci je kvůli tomu nedám pryč ne?? Se tak stalo, tak to tak beru :). Ono to nějako dopadne a hlady a snad neumřeme ;)

Tož asi tak… asi bych se na ten sajrajt vyprdla a počkala a když to dopadne dobře (tedy negativně) pořešila bych pak spíš antikoncepci aby ses nemusela nervovat :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
5.2.13 08:36

No já ti nevím, hlavně dneska je už úterý a pravděpodobnost že postinor zzabere je i tak menší…POkud by mimčo přišlo a vy si ho nechali tak bych si too nebrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
5.2.13 08:40

Ja uz bych so ho snad ani ted nebrala, po dvou dnech..to je podle me velika mala pravdepodobnost ze zabere, ne? :think:
Nejspis bych to nechala osudu.

• Citovat
  • Upravit
10048
5.2.13 08:43

Navíc je to fakt sajrajt :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.2.13 08:47

No mě hlavně překvapila ta věta, že mamka je zásadně proti 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.2.13 08:48

No a je to sajrajt, to je bez diskuze.. A už je asi dost pozdě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.13 08:49

Na letáčku píší, že se může vzít do 3 dnů.

• Citovat
  • Upravit
10048
5.2.13 08:50

Jako může ale největší účinnost je ihned po styku pak to rapidně klesá…
Já bych to nechala tak a uvidíte…a ještě teda si nemůžu odpustit poznámku- jeslti máte mít mimčo je jen a jen na tobě a manželovi, ne na nikom jiným.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
5.2.13 08:51

No máš na to 72 hodin od styku, to bude kdy? ;)
a samozřejmě klesá pravděpodobnost, že to zabere s každou hodinou. A nevím teda jaký to má na embryo vliv, když to nezabere a těhotenství bude dál pokračovat :think:

a tvoje mamka vám u toho svítí nebo co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
5.2.13 08:56

Na postinor už je podle mě stejně pozdě. Nechala bych to osudu. A zařídila bych se podle sebe a manži, bude to vaše dítě, ne tvojí mamky ani nikoho jinýho. Z jednoho maléru nemusí být vůbec nic, neplašila bych ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
5.2.13 08:58

Postinor se má brát pokud vím do 24 hodin, jinak si jen zbytečně huntuješ tělo. O tom jestli třetí dítko ano či ne si musíte rozhodnout s manželem (doporučuji do toho maminku nepřibírat ;) ) to za vás nikdo rozhodnout nemůže. Pokud takhle váháš, tak pokud se nepřihodí nehoda, počkala bych až kluci povyrostou a pokud tě to nepřejde šla bych do něj třeba za 7-10 let.

• Citovat
  • Upravit
11700
5.2.13 08:59

Já bych ho nebrala a rady maminky pouštěla druhým uchem ven… Srdce ti říká nebrat, manžel to nechává na tobě, já bych dala miminku šanci. ;) Ono stejně to, že ho nevezmeš ještě neznamená těhotenství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
5.2.13 09:03

No postinor nezabrani proniknuti spermie do vajicka, ale uhnizdeni embrya - vyvolanim hormonalnich zmen. to by melo fungovat v zavilosti na DC a ne na dobe od styku. pokud uz vzniklo em, bryo, uhnizdovat se bude za 4 dny.Taky mohlo jeste nevzniknout a spermie cekaji na ovulaci (dnes je 11 DC). Podle me postinor zabere.

Primlouvam se radeji za postinor, nez za potrat - preci jen mensi zlo - pokud je to tedy postavene takto.

POkud jde o to, ze o tretim ditku vahate, tak bych to nechala prirode. nekdy je lepsi, kdyz se to rozhodne samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí