Vzít Postinor, nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2133
5.2.13 09:04

Ještě potvrzuji, že postinor je svinstvo. Jednou jsem ho měla - taky nehoda, ale to mi bylo 18 a mimi jsme ještě nechtěli. Bylo mi špatně a prospala sem fat celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
5.2.13 09:12

Postinor lze užít do 72 hodin, s tím, jak tu dobu prodlužuješ, jeho účinnost klesá. Za mě 100× radši Postinor, než pak eventuelně zvažovat interrupci.

Ad vedlejší účinky - jako u čehokoli je to věc vysoce individuální, užila jsem ho v životě 2×, nebylo mi naprosto nic, cyklus se nevychýlil ani o hodinu. Že to není žádná hitparáda, o tom netřeba spekulovat, ale není to ani extra drama.

• Citovat
  • Upravit
1987
5.2.13 09:27

Tak jsme měli před necelými 14 dni nehodu a přemýšlela jsem nad postinorem. Ale prostě jsem si ho vzít nechtěla. I přítel mi řekl ať se na postinor vykašlu a že prostě přizpůsobíme situaci. Finance taky nic moc, ale vždycky se dá uskromnit. Doba je taková že lidi jsou příliš materialistický. Teda pokud na tom opravdu nejste finančně dost špatně- to je jiný. Teď očekávám menstruaci nebo těhotenství. My planujeme do budoucna třetí dítě, teď není moc vhodná doba, ale na potrat nepůjdu. Přiznám se, že trošičku doufám že menstruaci nedostanu. Ale pokud ji dostanu, tak si pak musím zařídit antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
5.2.13 09:38

Jo a ještě pokud bych dala na radu moji mamky, tak nemám ani jedno dítě teď. Ta pokaždé když jsem ji oznámila těhotenství tak mě posílala na potrat :roll:…Byla jsem 4× těhotná (mám dvě děti. jinak zamlklý).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
5.2.13 09:45

Když váháš, nebrala bych si ho…Ta pravděpodobnost, že otěhotníš, je stejně tak malá, vždycky mě udivuje, že někdo neplánovaně otěhotní (já vím, že je to běžný, ale prostě mi to příjde jako strašná náhoda :lol: ) Nechala bych to na přírodě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
5.2.13 10:03
@tripetri píše:
Když váháš, nebrala bych si ho…Ta pravděpodobnost, že otěhotníš, je stejně tak malá, vždycky mě udivuje, že někdo neplánovaně otěhotní (já vím, že je to běžný, ale prostě mi to příjde jako strašná náhoda :lol: ) Nechala bych to na přírodě :kytka:

ano přesně tak…taky si myslím, že to tak snadné nebude. I když jsou takové případy, tak je pořád menší šance. My jsme se trefili s nehodou dva dny před ovulací, ale stejně si myslím, že MS přijde. Já vím, že pokud bych si vzala postinor, tak by mě ve hlodal pocit, že jsem teď mohla být těhu, očekávat miminko, sice neplánované, ale přeci. Tady jde o to, jestli zakladatelka chce nebo nechce miminko. Jestli ne, tak raději postinor než potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.13 10:09

72 hodin od styku to bude teprve zítra večer, taky si myslím, že postinor by zabral, ovulace ještě neproběhla, spermie vyčkávají. Je pravda, že váhám hodně.
Jinak mamka nám u toho určitě nesvítí, manžel se rozčiluje, že pořád má takové poznámky. U nás totiž těhotenství není až taková náhoda. Byla jsem 3×těhotná a vždy jen jeden pokus a jediný sex.(1× ZT).
Mamka dvě děti neřešila, ale třetí tedy dost. Prý to bude stejně další kluk a to už je prý na blázinec, to fakt nechápu, jako kdyby byli kluci nežádoucí. :nevim:Dále finance, že se jim nebudu moct věnovat a vše jim dopřát a že už teď je všechny lituje.Taky nad tím přemýšlím, jestli to utáhneme a zvládneme, to je jasné, nechci, aby děti strádali, kdybych tohle nemusela řešit, tak mám dalšího prcka hned.
Nikde jsem tedy nenašla jaké účinky by měl na plod, pokud by nezaúčinkoval.

• Citovat
  • Upravit
3126
5.2.13 10:13

Ne neber si žádný postinor. Je to svinstvo. a navíc není jisté, že došlo k otěhotnění, a kdyby jo, určitě to tak mělo být. a když se podaří miminko, třeba to bude holčička jak si přejete. A když by to byl chlapeček, taky dobře.
:hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.13 11:06

@Bunnies to jsem moc zvědavá, jak to u vás nakonec dopadne. Držím palečky, ať jew to přesně podle tvých snů. :srdce:
Moc všem děkuji za názory :kytka: Zatím jsem to nesnědla.

• Citovat
  • Upravit
43035
5.2.13 14:07
@Anonymní píše:
72 hodin od styku to bude teprve zítra večer, taky si myslím, že postinor by zabral, ovulace ještě neproběhla, spermie vyčkávají. Je pravda, že váhám hodně.
Jinak mamka nám u toho určitě nesvítí, manžel se rozčiluje, že pořád má takové poznámky. U nás totiž těhotenství není až taková náhoda. Byla jsem 3×těhotná a vždy jen jeden pokus a jediný sex.(1× ZT).
Mamka dvě děti neřešila, ale třetí tedy dost. Prý to bude stejně další kluk a to už je prý na blázinec, to fakt nechápu, jako kdyby byli kluci nežádoucí. :nevim:Dále finance, že se jim nebudu moct věnovat a vše jim dopřát a že už teď je všechny lituje.Taky nad tím přemýšlím, jestli to utáhneme a zvládneme, to je jasné, nechci, aby děti strádali, kdybych tohle nemusela řešit, tak mám dalšího prcka hned.
Nikde jsem tedy nenašla jaké účinky by měl na plod, pokud by nezaúčinkoval.

ale hele, zase tolik dni pred ovulaci by to spis byla holcicka :-)
ucinky na plod nebudou, do 17 dne po oplozeni je „vse, nebo nic“ - tzn. pokud dite prezije, je to bez uhony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
5.2.13 14:15
@Anonymní píše:
@Bunnies to jsem moc zvědavá, jak to u vás nakonec dopadne. Držím palečky, ať jew to přesně podle tvých snů. :srdce:
Moc všem děkuji za názory :kytka: Zatím jsem to nesnědla.

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
5.2.13 14:16

Třeba to bude holčička :) a 3 kluci jsou taky fajn přece :). Nenech se mamkou tak ovlivňovat. A třeba to taky nemusí být žádné těhotenství. Pilulku bych si určitě nebrala… myslím, že to cítíš taky tak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.13 14:20

@Lisa_Qr mamka je zvyklá na klidné holčičky a to moji kluci opravdu nejsou. Holčička :mrgreen: třetí pindík to jistí :mrgreen: Po dvou klucích nějak nevěřím, že bychom mohli mít něco jiného, ale co když…

• Citovat
  • Upravit
29577
5.2.13 14:22

Mamka má v podstatě pravdu. Ono malý děti, malý výdaje, se školou to poroste ani nevíš jak. A nebudete se stačit divit. Tam už těžko budou děti dědit apod…
Postinor funguje do 72 hodin. Už to tu bylo psáno.
Raděj toto, než pak potrat. Nebo žít z ruky do huby…
Být vámi, jestli jsi takhle chytlavá ( já taky),dejte si pár let voraz. Ono mít dítě v pozdnějším věku má také svoje kouzlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.13 14:26

@berry4 právě že to vím, jak je to po finanční stránce náročné, protnad tím takhle přemýšlím. Mám ještě do zítřka čas na rozmyšlenou, dneska to bude teprve druhý den.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky