Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky nevíte kam se obrátit v Ostravě na 3D ultrazvuk?nevíte ve kterém tt se dělá?Kolik to tak asi stoji? Dik moc ![]()
www.gynet.cz nevím, kolik stojí pro ty, kdo u nich nejsou zaregistrovaní, ale já budu platit 890kč a nejlepší je prý kolem toho 20tt. Zkus si tam zavolat a poptat se.
ja byla ve 22.tt ve vitkovicich, platila jsem tusim 800,– i s videem a fotkami..
Fakultni nemocnice v porube a Vitkovice - o techto dvou vim.
já byla taky v gynetu a nejsem tam zaregistrovaná a platila jsem 800kč a máme 20min videa a 2 fotečky – a byli jsme ve 23tt, dřív bych nešla, miminka nemají na sobě dost tuku tak vypadají jako kostlivečci, my jsme vypadali takhle – přikládám fotku ![]()
holky jak robíhá ten 3d ultrazvuk? je to jen ukázání mimča nebo i přeměření, kontrola srdíčka atd? Děkuji
já byla tady http://www.silesiamedical.cz/
byla jsem tam i na screeningu, kdy pan doktor vše poměřil a zkontroloval prosvětlení šíje atd.
na 3D utrazvuku ukazoval jen mimčo, nekontroloval nic jako srdíčko a tak, mám dojem, že i na tom DVD je psano upozornění že kdyby i přesto tam něco uviděl, nějakou nesrovnalost, tak by na to neupozorňoval či co.
Jinak tam standartně na gyn nechodím.