Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Je tu někdo, kdo objevil dvě vytoužené čárky na těhu testu teď v září? Můžem pokecat..přidejte se
Ahoj,
já jsem sice // čárky objevila, jenže mám týden před MS a tak na to nespoléhám, ale strašně bych si to přála!!!
![]()
A jak jsi na tom ty???
Tak to ti gratuluji
!!
Já se spíš toho těhotenství bojím, 8.8. 2011 jsem byla na revizi, miminku přestalo být zhruba ve 20týdnu srdíčko a tak se bojím, ale miminko bych si strašně moc přála!!
![]()
Tak to je mi moc líto.No my jdeme na kontrolu v pondělí,tak snad všechno bude tak jak má.
Ahoj holky ![]()
Já jsem // objevila 20.9. ![]()
tak snad to bude dobrý. Pro těhu knížku jsi jdu 31.10. a už se nemůžu dočkat.
2.těhu si chci pořádně užít ![]()
jen mi to ted ze začátku kazí
,tak snad to brzo přejde. ![]()
Příspěvek upraven 21.10.11 v 16:53
Ahojte…
Tak já objevila // hned 3.9.2011
kolikátý dítko kdo čekáte?
kristýnko To je mi moc líto,to je moje noční můra u všech dětí ![]()
evjaja píše:
Ahoj holky
Já jsem // objevila 20.9.
tak snad to bude dobrý. Pro těhu knížku jsi jdu 31.10. a už se nemůžu dočkat.
2.těhu si chci pořádně užít
jen mi to ted ze začátku kazí,tak snad to brzo přejde.
Gratuluju!
No taky doufám že mě
přejde,ještě se mi do toho i motá hlava,takže zatím nic k závidění,ale snad to brzy přestane.
Motolice jsou na denním pořádku. Mám nízký tlak. ![]()
Jaroušek se narodil 6.5.2006 a ted mám termín kolem 22.6.2012 , takže mu slibiju ségru,nebo brášku k narozeninám
Už od ledna mluví o tom,že by chtěl sourozence. ![]()
evjaja píše:
Motolice jsou na denním pořádku. Mám nízký tlak.
Jaroušek se narodil 6.5.2006 a ted mám termín kolem 22.6.2012 , takže mu slibiju ségru,nebo brášku k narozeninámUž od ledna mluví o tom,že by chtěl sourozence.
Jojo,nízky tlak mě trápí taky.No já si vždycky říkala že bych první miminko chtěla do 25, narozeniny mám 2.6 a termín 1.6,tak to možná i stihnu
a nebo bude krásnej dárek k narozeninám ![]()
anisko Super termín
já jsem s prostřední dcerou o týden a teď to vychází zase na květen, ale moc brzo… Stejně to nakonec bude v květnu záhul - ona čeká mrně ještě švagrová a taky v květnu ![]()
doriang píše:
anisko Super termínjá jsem s prostřední dcerou o týden a teď to vychází zase na květen, ale moc brzo… Stejně to nakonec bude v květnu záhul - ona čeká mrně ještě švagrová a taky v květnu
No já si stejně myslím že to nebude v červnu ale dřív.Ve výsledku je to uplně jedno,hlavně ať všechno dobře dopadne.
Ahojky holky, taky jsem objevila v září //, presne na narozeniny meho prvniho syna
27.9.
takze to byl takovej darecek
uz jsem videla krasne
, ale od vcera nedelam nic jineho nez
![]()