Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
689
25.10.11 13:14
lísteček píše:
Me doktor da prukazku a to budu 9+2 podle utz. Podle ms to je 10+2… Na kontrolu chodim po trech tydnech… vzdycky mi ty tri tydny prijdou nekonecne dlouhy!!! :nevim: Mam taky porad strach, pred malym jsem mela zamlkle tehotenstvi, takze jsem taky porad ve strachu… ale rikam si, ze dvakrat se nic spatneho opakovat nebude :-))))))) Jinak me je teda SILENE SPATNE!!!!!! :poblion: :poblion: :nevim:

Taky si pořád říkám, že dvakrát se to přeci stát nemůže. Už jsme si to špatný vybraly tak teď už to musí být jen dobrý. Nebo se z toho zblázním. Tolik mě to předtím bolelo - čekali jsme chlapečka, radovali se a nejednou všechno špatně… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
25.10.11 13:39

Ahojte holky, v zári jsem jeste nic nevedela, ale v rijnu jsem na // ,k doktorovi jdu az v pondeli 31.10. tak jsem zvedava co mi rekne, doufam, ze to bude mimi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
25.10.11 14:18
Radmika píše:
Ahojte holky, v zári jsem jeste nic nevedela, ale v rijnu jsem na // ,k doktorovi jdu az v pondeli 31.10. tak jsem zvedava co mi rekne, doufam, ze to bude mimi :wink:

Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
25.10.11 14:28

Moc dekuji, jsem nervozni, hodne lidi mi rika ze na poprve to nemusi vubec vyjit.. tak nevim.. Musim vydrzet do pondeli a pak vam napisu jak jsem dopadla.
Jeste bych mela jeden dotaz… jak se pocitaji ty tydny ? Od vynechane mentruace nebo ovulace ? Pak nikdy nevim kterym tydnem se ridit, dekuji za rady :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
25.10.11 14:57
Radmika píše:
Moc dekuji, jsem nervozni, hodne lidi mi rika ze na poprve to nemusi vubec vyjit.. tak nevim.. Musim vydrzet do pondeli a pak vam napisu jak jsem dopadla.
Jeste bych mela jeden dotaz… jak se pocitaji ty tydny ? Od vynechane mentruace nebo ovulace ? Pak nikdy nevim kterym tydnem se ridit, dekuji za rady :-D

Od prvního dne poslední menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
26.10.11 07:30

Gratulace Radmice :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
26.10.11 07:32

holky, co Vam pomaha na nevolnosti??? Ja to mam teda sileny :-( je mi zle opravdu 24h denne! Porad na :poblion: :poblion: je to hnus.. mam doma jeste rocniho prcka a ten za mnou furt lita na zachod a placa me pritom do zad, fakt vyborny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
26.10.11 07:33

Holky, díky, mám pocit, že to do pondělka ani nevydržím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
26.10.11 07:55

jen vydrz :-))) kdyz jsem byla poprve tehotna, a vysel mi test, hned jsem volala doktorovi :-D taky me objednal asi az za dva tydny :-D ted jsem si hezky pockala :lol: ale muzu te ujistit, ze kazda navsteva u dr. bude nekonecna :-) pujdu po trech tydnech a prijde mi to fakt nekonecny :zed: uz chci videt mimi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
26.10.11 08:07

Tak já jsem počkala týden po vynechané MS, a objednala mě za týden, ale i tak mi to příjde jako nekonečný…
Doufám, že bude vše ok, na miminko se moc těšíme, ale jsem strašná stresařka a ještě mám i tetanii, tak nevím jeslti to nemůže mimi nějak ovlivnit… ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
26.10.11 08:11

ja vubec nemam tuseni co to tetanie je??? :nevim: slysim to poprve… ale stres rozhodne neni dobrej, nemysli na nic zleho a tes se na miminko :-) ceka tam na tebe, az se na nej mrknes :lol: Ono se to rekne, nestresovat,ja vim… taky plasim :lol: ale fakt si zkus tehu uzivat, je ti dobre???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
26.10.11 08:13

tak uz jsem si tu tetanii nasla na netu, slysim o tom poprve… to vubec nemam tuseni, jetli to muze mit vliv na mimi.. to ti asi bude muset rict doktor… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
26.10.11 08:18

zkousela jsem zadat tetanie a tehotenstvi… vsude pisoum, ze jak roste brisko, tak se priznaky zhorsuji,ale ze to snad zpravuje vysoka davka magnezia… magnezium mimi urcite neskodi :-)
Akorat ti to mozna oddali porod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
26.10.11 08:21

Dotaz: Irena 18.5.2007
Dobrý den, léčim se na tetanii, užívám hořčík a vápník, chtěla bych se zeptat, zda je tetanie nebezpečná pro těhotenství (pro plod i pro matku). Děkuji
Odpověď:
Dobrý den, veškeré svaly včetněš děložního jsou závislé na přítomnosti dostatečného nmnožství Ca a Mg. Těhotenství je možné při dostatečné substituci těchto minerálů. S pozdravem MUDr. Jiří Doležal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
26.10.11 08:52

Ty jsi zlatá, že jsi mi to tak našla, no mám latentní tetanii, souvisí to s křečma :( a s tím oddáleným porodem jsi mě moc nepotěšila :D
Jinak špatně mi není, mám akorát gigantický prsa a celekm mě i bolí, večer vůbec nemůžu spát na břiše :( občas k večeru mě pobolívá v podbřišku, ale jinak nic ? Abych řekla pravdu, tak já ani :poblion: neumím. Když to spočítám, tak se mi to podařilo tak 5× v životě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí