Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lísteček píše:
Me doktor da prukazku a to budu 9+2 podle utz. Podle ms to je 10+2… Na kontrolu chodim po trech tydnech… vzdycky mi ty tri tydny prijdou nekonecne dlouhy!!!Mam taky porad strach, pred malym jsem mela zamlkle tehotenstvi, takze jsem taky porad ve strachu… ale rikam si, ze dvakrat se nic spatneho opakovat nebude
Jinak me je teda SILENE SPATNE!!!!!!
![]()
![]()
Taky si pořád říkám, že dvakrát se to přeci stát nemůže. Už jsme si to špatný vybraly tak teď už to musí být jen dobrý. Nebo se z toho zblázním. Tolik mě to předtím bolelo - čekali jsme chlapečka, radovali se a nejednou všechno špatně… ![]()
Ahojte holky, v zári jsem jeste nic nevedela, ale v rijnu jsem na // ,k doktorovi jdu az v pondeli 31.10. tak jsem zvedava co mi rekne, doufam, ze to bude mimi ![]()
Radmika píše:
Ahojte holky, v zári jsem jeste nic nevedela, ale v rijnu jsem na // ,k doktorovi jdu az v pondeli 31.10. tak jsem zvedava co mi rekne, doufam, ze to bude mimi
Držím palce ![]()
Moc dekuji, jsem nervozni, hodne lidi mi rika ze na poprve to nemusi vubec vyjit.. tak nevim.. Musim vydrzet do pondeli a pak vam napisu jak jsem dopadla.
Jeste bych mela jeden dotaz… jak se pocitaji ty tydny ? Od vynechane mentruace nebo ovulace ? Pak nikdy nevim kterym tydnem se ridit, dekuji za rady ![]()
Radmika píše:
Moc dekuji, jsem nervozni, hodne lidi mi rika ze na poprve to nemusi vubec vyjit.. tak nevim.. Musim vydrzet do pondeli a pak vam napisu jak jsem dopadla.
Jeste bych mela jeden dotaz… jak se pocitaji ty tydny ? Od vynechane mentruace nebo ovulace ? Pak nikdy nevim kterym tydnem se ridit, dekuji za rady
Od prvního dne poslední menstruace
holky, co Vam pomaha na nevolnosti??? Ja to mam teda sileny
je mi zle opravdu 24h denne! Porad na
je to hnus.. mam doma jeste rocniho prcka a ten za mnou furt lita na zachod a placa me pritom do zad, fakt vyborny ![]()
jen vydrz
kdyz jsem byla poprve tehotna, a vysel mi test, hned jsem volala doktorovi
taky me objednal asi az za dva tydny
ted jsem si hezky pockala
ale muzu te ujistit, ze kazda navsteva u dr. bude nekonecna
pujdu po trech tydnech a prijde mi to fakt nekonecny
uz chci videt mimi ![]()
Tak já jsem počkala týden po vynechané MS, a objednala mě za týden, ale i tak mi to příjde jako nekonečný…
Doufám, že bude vše ok, na miminko se moc těšíme, ale jsem strašná stresařka a ještě mám i tetanii, tak nevím jeslti to nemůže mimi nějak ovlivnit… ?
ja vubec nemam tuseni co to tetanie je???
slysim to poprve… ale stres rozhodne neni dobrej, nemysli na nic zleho a tes se na miminko
ceka tam na tebe, az se na nej mrknes
Ono se to rekne, nestresovat,ja vim… taky plasim
ale fakt si zkus tehu uzivat, je ti dobre???
tak uz jsem si tu tetanii nasla na netu, slysim o tom poprve… to vubec nemam tuseni, jetli to muze mit vliv na mimi.. to ti asi bude muset rict doktor… ![]()
zkousela jsem zadat tetanie a tehotenstvi… vsude pisoum, ze jak roste brisko, tak se priznaky zhorsuji,ale ze to snad zpravuje vysoka davka magnezia… magnezium mimi urcite neskodi ![]()
Akorat ti to mozna oddali porod ![]()
Dotaz: Irena 18.5.2007
Dobrý den, léčim se na tetanii, užívám hořčík a vápník, chtěla bych se zeptat, zda je tetanie nebezpečná pro těhotenství (pro plod i pro matku). Děkuji
Odpověď:
Dobrý den, veškeré svaly včetněš děložního jsou závislé na přítomnosti dostatečného nmnožství Ca a Mg. Těhotenství je možné při dostatečné substituci těchto minerálů. S pozdravem MUDr. Jiří Doležal
Ty jsi zlatá, že jsi mi to tak našla, no mám latentní tetanii, souvisí to s křečma
a s tím oddáleným porodem jsi mě moc nepotěšila ![]()
Jinak špatně mi není, mám akorát gigantický prsa a celekm mě i bolí, večer vůbec nemůžu spát na břiše
občas k večeru mě pobolívá v podbřišku, ale jinak nic ? Abych řekla pravdu, tak já ani
neumím. Když to spočítám, tak se mi to podařilo tak 5× v životě ![]()