Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrej
Muzu se vam sem tak trosku priprdelkovat? Sice jsem // objevila az v rijnu, posledni MS jsem mela 19.9, ale snad to neva ![]()
U doktorky jsem jeste nebyla, chtela bych az tak v 8.tydnu, pokud do te doby nebudu mit nejaky problemy.
Mely jste holky v 5.-6. tydnu uz nevolnosti a
?? Ja teda zatim nezvracim, ani mne neni moc nejak spatne, ale uz dvakrat jsem mela namale, poprve kdyz mne pritel uvaril brokolici a ta smrdela uplne stejne jak nejsmradlavejsi ryba ze vsech vod, ktery jsou na Zemi
samozrejme tak smrdela jen me, tak ji pritel zfutroval a ja se na nej znechucene koukala a podruhe to bylo rajce v toustu, to uz jsem si aji dobehla pro jistotu na zachod, protoze jsem si byla jista, ze pude! Ale neslo, nakonec jsem to ustala s nahrnutyma slzama v ocich ![]()
Ahoja Maddison, tak to jsme na tom asi stejně, taky jsem měla poslední MS 19.9. a k doktorovi jdu v pondělí, jsem nedočkavá a zvědavá co mi řekne.
Já teda
ale občas mi taky něco prosmrádne
spíš mě trápí nafouklé prsa a mám pocit že trpím na zaražené větry a ráno místo
chodím jen na WC na velkou. Tak nevím jestli to má nějaké souvislosti, ale předtím jsem na to určitě netrpěla
![]()
Jee, tak to pak dej urcite vedet jak to dopadlo! Ja jsem se k dr jeste neobjednavala, par tydnu jeste pockam.. ted me uplne prepadl spatnej pocit, ze nezvracim ![]()
Já jsem právě taky v šoku že nezvracím…
v pondělí budu chytřejší snad to bude ok ![]()
Ahaa, ja jsem to pochopila, ze ty
tak dobry, trosku jsi me uklidnila ![]()
Drzim pesti, at je v pondeli vsechno v pohode!
Snad bude
a nevím, mluvila jsem s kamarádkou co má rodit cca za týden… a ta mi řeka že začala zvracet až v 9 týdnu, možná nás to teprve čeká
a koukám, že jsme měly MS naposledy stejně
![]()
Holky já vás uklidním
Já nezvracela od samého začátku do teď, tak je možné, že ani nezačnete. Já šla k doktorce až v 8tt, nějak jsem na to nechvátala. Teď jsem 12+1 a na další kontrolu jdu 4.11 takže to mám už za pár
V tom 8tt mi říkala, že na další kontrole budeme brát krev a zkoumat prstíky. A že mi možná řekne i pohlaví miminka
Ale nebudu tomu moc věřit. Přeci jen je brzy na to, aby to poznala. Nechci se radovat dopředu. I když já si vypočítala holčičku, tak snad tam bude ![]()
No já budu ráda jestli se dočkám 12 týdne… a pak budu klidně i dobrovolně ![]()
pajaja20 píše:
Holky já vás uklidnímJá nezvracela od samého začátku do teď, tak je možné, že ani nezačnete. Já šla k doktorce až v 8tt, nějak jsem na to nechvátala. Teď jsem 12+1 a na další kontrolu jdu 4.11 takže to mám už za pár
V tom 8tt mi říkala, že na další kontrole budeme brát krev a zkoumat prstíky. A že mi možná řekne i pohlaví miminka
Ale nebudu tomu moc věřit. Přeci jen je brzy na to, aby to poznala. Nechci se radovat dopředu. I když já si vypočítala holčičku, tak snad tam bude
Jak sis vypočítala holčičku? Jinak ze začátku sem taky měla jen nutkání na zvracení,a pak to přišlo naplno ![]()
Aniska888 píše:pajaja20 píše:Jak sis vypočítala holčičku? Jinak ze začátku sem taky měla jen nutkání na zvracení,a pak to přišlo naplno
Holky já vás uklidnímJá nezvracela od samého začátku do teď, tak je možné, že ani nezačnete. Já šla k doktorce až v 8tt, nějak jsem na to nechvátala. Teď jsem 12+1 a na další kontrolu jdu 4.11 takže to mám už za pár
Ale nebudu tomu moc věřit. Přeci jen je brzy na to, aby to poznala. Nechci se radovat dopředu. I když já si vypočítala holčičku, tak snad tam bude
Musíš vědět přibližně, kdy jsi otěhotněla (který den), když je to do plodných dnů a nebo ještě 48 hodin v plodných dnech, tak by to měla být holčička. Zkusím to přesně najít jak to je. A nebo se to dá poznat podle tohoto: Jestli máš kulaté bříško, je to holka, a jestli je špičaté, bude to kluk.? Nebo: ?Jestli se ti během těhotenství už tak nechce do milování, je to kluk! A jestli naopak, je to holka.? Existují ještě další předpovědi: ?Jestli máš na břiše krátkou hnědou čáru, je to kluk! Jestli je dlouhá, je to holka!? ?Míváš špatnou náladu a jsi těžší na levé straně? Bude to kluk! Jsi veselá a jsi těžší na pravé straně? Je to holka!?
pajaja20 píše:Aniska888 píše:Musíš vědět přibližně, kdy jsi otěhotněla (který den), když je to do plodných dnů a nebo ještě 48 hodin v plodných dnech, tak by to měla být holčička. Zkusím to přesně najít jak to je. A nebo se to dá poznat podle tohoto: Jestli máš kulaté bříško, je to holka, a jestli je špičaté, bude to kluk.? Nebo: ?Jestli se ti během těhotenství už tak nechce do milování, je to kluk! A jestli naopak, je to holka.? Existují ještě další předpovědi: ?Jestli máš na břiše krátkou hnědou čáru, je to kluk! Jestli je dlouhá, je to holka!? ?Míváš špatnou náladu a jsi těžší na levé straně? Bude to kluk! Jsi veselá a jsi těžší na pravé straně? Je to holka!?pajaja20 píše:Jak sis vypočítala holčičku? Jinak ze začátku sem taky měla jen nutkání na zvracení,a pak to přišlo naplno
Sakra,až takhle jo
No a nebo si taky počkat na červen ![]()
Aniska888 píše:pajaja20 píše:Sakra,až takhle joAniska888 píše:Musíš vědět přibližně, kdy jsi otěhotněla (který den), když je to do plodných dnů a nebo ještě 48 hodin v plodných dnech, tak by to měla být holčička. Zkusím to přesně najít jak to je. A nebo se to dá poznat podle tohoto: Jestli máš kulaté bříško, je to holka, a jestli je špičaté, bude to kluk.? Nebo: ?Jestli se ti během těhotenství už tak nechce do milování, je to kluk! A jestli naopak, je to holka.? Existují ještě další předpovědi: ?Jestli máš na břiše krátkou hnědou čáru, je to kluk! Jestli je dlouhá, je to holka!? ?Míváš špatnou náladu a jsi těžší na levé straně? Bude to kluk! Jsi veselá a jsi těžší na pravé straně? Je to holka!?pajaja20 píše:Jak sis vypočítala holčičku? Jinak ze začátku sem taky měla jen nutkání na zvracení,a pak to přišlo naplno
No a nebo si taky počkat na červen
Ale jako nedívala jsem se na to tak. Až když jsem věděla, že mi vyšel test, tak jsem to zkoumala
Jinak bych musela podle krve čekat až do příštího roku a otěhotnět červen-srpen. Takže podle krve bych měla mít kluka
Su z toho jelen, ale to je fuk. Hlavně ať je to zdravý
pajaja20 píše:Aniska888 píše:Ale jako nedívala jsem se na to tak. Až když jsem věděla, že mi vyšel test, tak jsem to zkoumalapajaja20 píše:Sakra,až takhle joAniska888 píše:Musíš vědět přibližně, kdy jsi otěhotněla (který den), když je to do plodných dnů a nebo ještě 48 hodin v plodných dnech, tak by to měla být holčička. Zkusím to přesně najít jak to je. A nebo se to dá poznat podle tohoto: Jestli máš kulaté bříško, je to holka, a jestli je špičaté, bude to kluk.? Nebo: ?Jestli se ti během těhotenství už tak nechce do milování, je to kluk! A jestli naopak, je to holka.? Existují ještě další předpovědi: ?Jestli máš na břiše krátkou hnědou čáru, je to kluk! Jestli je dlouhá, je to holka!? ?Míváš špatnou náladu a jsi těžší na levé straně? Bude to kluk! Jsi veselá a jsi těžší na pravé straně? Je to holka!?pajaja20 píše:Jak sis vypočítala holčičku? Jinak ze začátku sem taky měla jen nutkání na zvracení,a pak to přišlo naplno
No a nebo si taky počkat na červen
Jinak bych musela podle krve čekat až do příštího roku a otěhotnět červen-srpen. Takže podle krve bych měla mít kluka
Su z toho jelen, ale to je fuk. Hlavně ať je to zdravý
Taky to říkám,hlavně ať je to zdravé.Mě je totiž naprosto jedno co to bude,ale přítel už má chlapečka a teď by chtěl holčičku…Teď už nám stejně nezbývá nic jiného než čekat ![]()
My bychom chtěli taky holčičku, ale celá rodina od přítele jsou jen chlapi… jeho otec má asi 7 sourozenců, všichni jsou to chlapi a ti mají taky jen kluky…takže nemusím ani nic počítat, věřím, že to bude kluk
![]()
Radmika píše:
My bychom chtěli taky holčičku, ale celá rodina od přítele jsou jen chlapi… jeho otec má asi 7 sourozenců, všichni jsou to chlapi a ti mají taky jen kluky…takže nemusím ani nic počítat, věřím, že to bude kluk![]()
Tak třeba to prolomíte ![]()