Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
27.10.11 03:27

Dobrej :-) Muzu se vam sem tak trosku priprdelkovat? Sice jsem // objevila az v rijnu, posledni MS jsem mela 19.9, ale snad to neva :-)
U doktorky jsem jeste nebyla, chtela bych az tak v 8.tydnu, pokud do te doby nebudu mit nejaky problemy.
Mely jste holky v 5.-6. tydnu uz nevolnosti a :poblion: ?? Ja teda zatim nezvracim, ani mne neni moc nejak spatne, ale uz dvakrat jsem mela namale, poprve kdyz mne pritel uvaril brokolici a ta smrdela uplne stejne jak nejsmradlavejsi ryba ze vsech vod, ktery jsou na Zemi :mrgreen: samozrejme tak smrdela jen me, tak ji pritel zfutroval a ja se na nej znechucene koukala a podruhe to bylo rajce v toustu, to uz jsem si aji dobehla pro jistotu na zachod, protoze jsem si byla jista, ze pude! Ale neslo, nakonec jsem to ustala s nahrnutyma slzama v ocich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
27.10.11 09:38

Ahoja Maddison, tak to jsme na tom asi stejně, taky jsem měla poslední MS 19.9. a k doktorovi jdu v pondělí, jsem nedočkavá a zvědavá co mi řekne.
Já teda :poblion: ale občas mi taky něco prosmrádne :D spíš mě trápí nafouklé prsa a mám pocit že trpím na zaražené větry a ráno místo :poblion: chodím jen na WC na velkou. Tak nevím jestli to má nějaké souvislosti, ale předtím jsem na to určitě netrpěla :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.10.11 09:51

Jee, tak to pak dej urcite vedet jak to dopadlo! Ja jsem se k dr jeste neobjednavala, par tydnu jeste pockam.. ted me uplne prepadl spatnej pocit, ze nezvracim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
27.10.11 10:12

Já jsem právě taky v šoku že nezvracím… :( v pondělí budu chytřejší snad to bude ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.10.11 10:41

Ahaa, ja jsem to pochopila, ze ty :poblion: tak dobry, trosku jsi me uklidnila :mrgreen:
Drzim pesti, at je v pondeli vsechno v pohode!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
27.10.11 11:42

Snad bude :palec: a nevím, mluvila jsem s kamarádkou co má rodit cca za týden… a ta mi řeka že začala zvracet až v 9 týdnu, možná nás to teprve čeká :D :D :D a koukám, že jsme měly MS naposledy stejně :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
27.10.11 12:45

Holky já vás uklidním :-) Já nezvracela od samého začátku do teď, tak je možné, že ani nezačnete. Já šla k doktorce až v 8tt, nějak jsem na to nechvátala. Teď jsem 12+1 a na další kontrolu jdu 4.11 takže to mám už za pár :-) V tom 8tt mi říkala, že na další kontrole budeme brát krev a zkoumat prstíky. A že mi možná řekne i pohlaví miminka :) Ale nebudu tomu moc věřit. Přeci jen je brzy na to, aby to poznala. Nechci se radovat dopředu. I když já si vypočítala holčičku, tak snad tam bude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
27.10.11 13:32

No já budu ráda jestli se dočkám 12 týdne… a pak budu klidně i dobrovolně :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
27.10.11 13:36
pajaja20 píše:
Holky já vás uklidním :-) Já nezvracela od samého začátku do teď, tak je možné, že ani nezačnete. Já šla k doktorce až v 8tt, nějak jsem na to nechvátala. Teď jsem 12+1 a na další kontrolu jdu 4.11 takže to mám už za pár :-) V tom 8tt mi říkala, že na další kontrole budeme brát krev a zkoumat prstíky. A že mi možná řekne i pohlaví miminka :) Ale nebudu tomu moc věřit. Přeci jen je brzy na to, aby to poznala. Nechci se radovat dopředu. I když já si vypočítala holčičku, tak snad tam bude :roll:

Jak sis vypočítala holčičku? Jinak ze začátku sem taky měla jen nutkání na zvracení,a pak to přišlo naplno :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
27.10.11 14:57
Aniska888 píše:
pajaja20 píše:
Holky já vás uklidním :-) Já nezvracela od samého začátku do teď, tak je možné, že ani nezačnete. Já šla k doktorce až v 8tt, nějak jsem na to nechvátala. Teď jsem 12+1 a na další kontrolu jdu 4.11 takže to mám už za pár :-) V tom 8tt mi říkala, že na další kontrole budeme brát krev a zkoumat prstíky. A že mi možná řekne i pohlaví miminka :) Ale nebudu tomu moc věřit. Přeci jen je brzy na to, aby to poznala. Nechci se radovat dopředu. I když já si vypočítala holčičku, tak snad tam bude :roll:
Jak sis vypočítala holčičku? Jinak ze začátku sem taky měla jen nutkání na zvracení,a pak to přišlo naplno :poblion:

Musíš vědět přibližně, kdy jsi otěhotněla (který den), když je to do plodných dnů a nebo ještě 48 hodin v plodných dnech, tak by to měla být holčička. Zkusím to přesně najít jak to je. A nebo se to dá poznat podle tohoto: Jestli máš kulaté bříško, je to holka, a jestli je špičaté, bude to kluk.? Nebo: ?Jestli se ti během těhotenství už tak nechce do milování, je to kluk! A jestli naopak, je to holka.? Existují ještě další předpovědi: ?Jestli máš na břiše krátkou hnědou čáru, je to kluk! Jestli je dlouhá, je to holka!? ?Míváš špatnou náladu a jsi těžší na levé straně? Bude to kluk! Jsi veselá a jsi těžší na pravé straně? Je to holka!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
27.10.11 15:06
pajaja20 píše:
Aniska888 píše:
pajaja20 píše:
Jak sis vypočítala holčičku? Jinak ze začátku sem taky měla jen nutkání na zvracení,a pak to přišlo naplno :poblion:
Musíš vědět přibližně, kdy jsi otěhotněla (který den), když je to do plodných dnů a nebo ještě 48 hodin v plodných dnech, tak by to měla být holčička. Zkusím to přesně najít jak to je. A nebo se to dá poznat podle tohoto: Jestli máš kulaté bříško, je to holka, a jestli je špičaté, bude to kluk.? Nebo: ?Jestli se ti během těhotenství už tak nechce do milování, je to kluk! A jestli naopak, je to holka.? Existují ještě další předpovědi: ?Jestli máš na břiše krátkou hnědou čáru, je to kluk! Jestli je dlouhá, je to holka!? ?Míváš špatnou náladu a jsi těžší na levé straně? Bude to kluk! Jsi veselá a jsi těžší na pravé straně? Je to holka!?

Sakra,až takhle jo :-D No a nebo si taky počkat na červen ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
27.10.11 15:17
Aniska888 píše:
pajaja20 píše:
Aniska888 píše:
pajaja20 píše:
Sakra,až takhle jo :-D No a nebo si taky počkat na červen ;-)

Ale jako nedívala jsem se na to tak. Až když jsem věděla, že mi vyšel test, tak jsem to zkoumala :-) Jinak bych musela podle krve čekat až do příštího roku a otěhotnět červen-srpen. Takže podle krve bych měla mít kluka :lol: Su z toho jelen, ale to je fuk. Hlavně ať je to zdravý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
27.10.11 15:21
pajaja20 píše:
Aniska888 píše:
pajaja20 píše:
Aniska888 píše:
pajaja20 píše:
Sakra,až takhle jo :-D No a nebo si taky počkat na červen ;-)
Ale jako nedívala jsem se na to tak. Až když jsem věděla, že mi vyšel test, tak jsem to zkoumala :-) Jinak bych musela podle krve čekat až do příštího roku a otěhotnět červen-srpen. Takže podle krve bych měla mít kluka :lol: Su z toho jelen, ale to je fuk. Hlavně ať je to zdravý

Taky to říkám,hlavně ať je to zdravé.Mě je totiž naprosto jedno co to bude,ale přítel už má chlapečka a teď by chtěl holčičku…Teď už nám stejně nezbývá nic jiného než čekat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
27.10.11 15:27

My bychom chtěli taky holčičku, ale celá rodina od přítele jsou jen chlapi… jeho otec má asi 7 sourozenců, všichni jsou to chlapi a ti mají taky jen kluky…takže nemusím ani nic počítat, věřím, že to bude kluk :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
27.10.11 15:36
Radmika píše:
My bychom chtěli taky holčičku, ale celá rodina od přítele jsou jen chlapi… jeho otec má asi 7 sourozenců, všichni jsou to chlapi a ti mají taky jen kluky…takže nemusím ani nic počítat, věřím, že to bude kluk :D :D

Tak třeba to prolomíte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky