Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám teda vycházky od 9-11 a odpoledne od 14-18. Ale přijde mi to celkem blbé. Nemůžu nikam na víkend nic.
pajaja20 píše:
Já mám teda vycházky od 9-11 a odpoledne od 14-18. Ale přijde mi to celkem blbé. Nemůžu nikam na víkend nic.
Ale i tak se dá od 2do6 něco stihnout,co stihneš od 2 do 4…?:-(
Aniska888
Tak to bych nestihla opravdu nic.
Já teď řeším problém s bydlištěm. To co mám na neschopence napsáno už nejsem, takže dnes jdu za doktorkou a musím se zeptat, jestli má cenu na týden psát jiný pobyt, když se budem stěhovat. Čekáme jen na opravu topení abychom mohli do svého. Takže budu mít asi 3 neschopenky a každou s jiným bydlištěm
Nevíte jestli jde na neschopenku napsat dvě bydliště? Někde jsem slyšela, že ano.
pajaja20 píše:
Aniska888Tak to bych nestihla opravdu nic.
Já teď řeším problém s bydlištěm. To co mám na neschopence napsáno už nejsem, takže dnes jdu za doktorkou a musím se zeptat, jestli má cenu na týden psát jiný pobyt, když se budem stěhovat. Čekáme jen na opravu topení abychom mohli do svého. Takže budu mít asi 3 neschopenky a každou s jiným bydlištěmNevíte jestli jde na neschopenku napsat dvě bydliště? Někde jsem slyšela, že ano.
Já si myslím že by to neměl být problém,radši měj tři než pak zůstat bez peněz…
Holky s teme neschopenkama.. pro prvnim tehu jsem ji taky mela, mela jsem taky pitomy vychazky, od 10-12 a 14-16… no hnus. Po pravde receno, ze jsem ty vychazky vubec nedodrovala… Zkuste se domluvit s doktorem, ze kdyby vam prisla kontrola, aby vam pak potvrdil, ze jste byli u nej. ( zubar, obvodak, kozni, kdokoli
) Me teda kontrola neprisla nikdy. Byla jsem na neschopence kvuli povolani, ne kvuli problemum v tehu.
Jinak, zrovna nedavno jsem cetla, ze neschopenku a tudiz i vychazky vystavuje pouze doktor na svem vlastnim uvazeni!!! Takze zadne urady apod. nemohou rict, jak muzou byt vychazky napsane… Podle me doktori kecaj, kdyz rikaj, ze to napsat nemuzou.. Kolikrat mi holky rikaly, ze meli vychazky neomezene! Tak proc to nekde jde a nekde ne? Me to taky neproslo
ale jak rikam, ja to nedodrzovala, spolehala jsem na doktora, ze mi to napise ![]()
jinak neni problem kdyz mate neschopenku vystavenou na svou adresu a treba na tyden jedete pryc.. staci to jen nahlasit ![]()
Ahoj holky, já objevila // na začátku září. Teď jsem 9+2tt. Těhu průkazku už mám. Ale mám hrozný nervy ze screeningu. Jdu na krev 11.11 a pak okolo 20.11 na ultrazvuk. Mám z toho hrozný strach, protože jsem rok od revize - měla jsem rozštěpovou vadu (podle genetičky to byla náhoda, že to potkalo zrovna mě - jsem jinak prý v pořádku). Ale stejně mám teď nervy, aby vše bylo ok. ![]()
AnnaP píše:
Ahoj holky, já objevila // na začátku září. Teď jsem 9+2tt. Těhu průkazku už mám. Ale mám hrozný nervy ze screeningu. Jdu na krev 11.11 a pak okolo 20.11 na ultrazvuk. Mám z toho hrozný strach, protože jsem rok od revize - měla jsem rozštěpovou vadu (podle genetičky to byla náhoda, že to potkalo zrovna mě - jsem jinak prý v pořádku). Ale stejně mám teď nervy, aby vše bylo ok.
Gratuluji!
Všichni ti tu budeme držet pěsti aby všechno v pořádku bylo ![]()
AnnaP : taky moc drzime palecky
to ti dali prukajdu celkem rychle,co?
![]()
Průkazku jsem dostala v 6tt. Každá doktorka to asi dělá jinak. Moje jí dává takhle brzo… ![]()
Jinak ty nevolnosti mě taky pěkně trápí. Mám to teď fakt šílený. Poprvé bylo vše pohoda-ale dopadlo to špatně. Teď zvracím, pořád se mi zvedá žaludek, mám často zvýšenou teplotu do 37,3, krvácím z nosu, pořád chodím čůrat a často mě bolí hrozně hlava- je to fakt šílený, ale zase si říkám, že to třeba konečně dobře dopadne… ![]()
lísteček píše:
AnnaP : taky moc drzime palecky![]()
![]()
No mě dal průkazku už v 5tt a to mě ani neviděl…Ten doktor je opravdu zvláštní a proto se poohlížím po jiném.Snad nejdu někoho normálního…
Aniska888 píše:lísteček píše:No mě dal průkazku už v 5tt a to mě ani neviděl…Ten doktor je opravdu zvláštní a proto se poohlížím po jiném.Snad nejdu někoho normálního…
![]()
No já jsem s doktorkou moc spokojená je super, ale zase jsem tam byla v 6tt a teď jdu až na screening ve 13tt. Tak se mi to zdá hrozně dlouhá doba. Mám teď hrozný nervy co bude…
AnnaP píše:Aniska888 píše:No já jsem s doktorkou moc spokojená je super, ale zase jsem tam byla v 6tt a teď jdu až na screening ve 13tt. Tak se mi to zdá hrozně dlouhá doba. Mám teď hrozný nervy co bude…lísteček píše:No mě dal průkazku už v 5tt a to mě ani neviděl…Ten doktor je opravdu zvláštní a proto se poohlížím po jiném.Snad nejdu někoho normálního…
![]()
Bude to v pořádku,hlavně se nestresuj ![]()
Me doktor da prukazku a to budu 9+2 podle utz. Podle ms to je 10+2… Na kontrolu chodim po trech tydnech… vzdycky mi ty tri tydny prijdou nekonecne dlouhy!!!
Mam taky porad strach, pred malym jsem mela zamlkle tehotenstvi, takze jsem taky porad ve strachu… ale rikam si, ze dvakrat se nic spatneho opakovat nebude
Jinak me je teda SILENE SPATNE!!!!!!
![]()