Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3528
22.10.11 21:18

Ahoj všetkým :) ja som objavila // 16.10.11 zcela nečakane 8-o hned v nasled. den som isla k MUDr. a ten sa smial ze som tak rychla?! Tak som si tam pripadala ako idiot.. Tehu mi potvrdil prehliadkou+ultrazvukom a 1.11. idem 1× do tehuporadny( :nevim: ). Neviem čo ma caka, a je mi stale pekne :poblion: teraz hladam info co mozem, nemam, nesmiem,… MUDr. mi toho nejako moc nepovedal, z coho som bola dost sklamana… takze tehu knizku (ak sa nic nestane) budem mat v listopadu… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.11 23:55

Ahoj holky, mohu se k vám přidat? :wink:
Já vytoužené // našla přesně 12.září a to dva dny před termínem MS. Jsem po jednom květnovém zamlklém potraru a teď jako náhradu za to všecko budeme mít vytoužený milovaný květňátko :dance: Pro průkajdu si jdu 1.11. a už se moc těším až mimíska uvidím na UZ :srdce: Teď na poslední KO vypadal jako sněhuláček a měl 2,16cm a :srdce: nádherně tlouklo :hug: :andel:
Od 19.10. mám neschopenku, jelikož mám celodenní nevolnosti :poblion: snad to brzy přejde, neboť je to záhul :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
23.10.11 18:48

ahojky, tak ja mam taky CELODENNI :poblion: :poblion: :poblion: HRUZA, DES… cokoliv snim, jde ven, pak mi je spatne hlady, najim se, jde to zase ven a takhle to je porad dokola!!! :nevim: uz aby to preslo… :think: s prvnim jsem to mela do pateho mesice, tak doufam, ze TOHLE sko :-D nci driv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
23.10.11 18:50

dana.kova :
oni tu prukajdu ted vystavujou pozdeji,no :-( ja si pro ni jdu dokonce az 10.11. ( pokud bude vse o.k) ja to mam jednoduchy co smim a co ne :-) jde ven uplne vsechno, takze ja asi nesmim vubec nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
24.10.11 10:39

Mne už tak zle :poblion: nebýva… zato sa snažím jesť skoro stále ale máličko… (pre istotu) hodne mi pomáhajú banány. Prvý týždeň, ako sa objavili // tak ma desne bolela hlava a bolo mi neuveriteľne :poblion: som migrenička. Neviem ako to robia ostatné, ale trpela som ako kôň :think: ale vydržala som to a dokonca bez akých koľvek tabliet (čo som čítala že vlastne v tehotenstve je najlepšie sa vyhnúť všetkým liekom)… som asi hrozná, ale neviem čo mám čakať od tej 1. ozajstnej návštevy na gyn :roll: ale už sa neviem dočkať :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
24.10.11 13:05

Ahoj holky, já zjistila // 6.9, k doktorce jsem se dostala až 4.10 dřív na to nebyl čas a nebo jsem měla smůlu a ona tam nebyla. Teď na další jdu 4.11 a rovnou si vezvednu i průkazku :) Už se moc těším, co tam zase uvdíme :) Jinak ze začátku mi bylo trochu špatně, ale NE :poblion: Teď už je to dobrý. Jinak vám všem moc gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.10.11 13:12

Všem nově příchozím nastavajícím maminkám moc gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
24.10.11 13:17

Chtěla bych se ještě zeptat, vím, že je zde několik stránek, kde se to řeší, ale nikde mi nechcou odpovědět :cry: Nevíte někdo jak je to s tím, když mi poslední den tohoto měsíce končí pracovní smlouva? Nastupovala jsem 25.10.2010 tudíž to znamená, že nebudu mít odpracovaný ani rok. Pokud se do toho nepočítá nemocenská. Nastupovala jsem na ni od 4.10. A nevím, zda mi musí po celou dobu těhotenství zaměstnavatel platit nemocenskou. Někde jsem četla, že je to myslím 160 dní, ale musí být splněné nějaké podmínky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.10.11 14:39
Medvídek Pú píše:
Já vytoužené // našla přesně 12.září a to dva dny před termínem MS. Jsem po jednom květnovém zamlklém potraru a teď jako náhradu za to všecko budeme mít vytoužený milovaný květňátko :dance: Pro průkajdu si jdu 1.11. a už se moc těším až mimíska uvidím na UZ :srdce: Teď na poslední KO vypadal jako sněhuláček a měl 2,16cm a :srdce: nádherně tlouklo :hug: :andel:
Od 19.10. mám neschopenku, jelikož mám celodenní nevolnosti :poblion: snad to brzy přejde, neboť je to záhul :wink:

A jak si dostala vycházky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.11 14:52
Aniska888 píše:
Medvídek Pú píše:
Od 19.10. mám neschopenku, jelikož mám celodenní nevolnosti :poblion: snad to brzy přejde, neboť je to záhul :wink:

Ahoj :mavam:
vycházky zatím nemám žádný, jedná se u mě o rizikový těhu, ale pokud na další KO, kterou mám 1.11. bude vše ok, tak mi nějaký vycházky dá…zatím musím ležet. Stejně je mi pořád zle, tak mi to ani nevadí :wink: A ty máš nějaké vycházky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.10.11 15:06
Medvídek Pú píše:
Aniska888 píše:
Medvídek Pú píše:
Ahoj :mavam:
vycházky zatím nemám žádný, jedná se u mě o rizikový těhu, ale pokud na další KO, kterou mám 1.11. bude vše ok, tak mi nějaký vycházky dá…zatím musím ležet. Stejně je mi pořád zle, tak mi to ani nevadí :wink: A ty máš nějaké vycházky?

No mě dal vycházky od 10 do 12 a pak od 2 do 4,přitom mi třeba švagrová říkala že se těhotným vycházky neurčují,proto sem se ptala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.11 15:12

No já mám kámošku, která měla vycházky úplně stejně jako ty a moje sestra, která je u stejného Dr. jako já, tak měla celodenní…asi záleží i na Dr. Ale logicky nechápu, proč to omezují, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.10.11 15:19
Medvídek Pú píše:
No já mám kámošku, která měla vycházky úplně stejně jako ty a moje sestra, která je u stejného Dr. jako já, tak měla celodenní…asi záleží i na Dr. Ale logicky nechápu, proč to omezují, že?

No mě právě bývá zle,uleví se mi až odpoledne,takže se ven vlastně nedostanu…Tak nechápu proč to omezují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.11 15:35
Aniska888 píše:
Medvídek Pú píše:
No já mám kámošku, která měla vycházky úplně stejně jako ty a moje sestra, která je u stejného Dr. jako já, tak měla celodenní…asi záleží i na Dr. Ale logicky nechápu, proč to omezují, že?
No mě právě bývá zle,uleví se mi až odpoledne,takže se ven vlastně nedostanu…Tak nechápu proč to omezují…

A zkoušela jsi se s Dr. domluvit, že by ti dal jen odpol. např od 13h do 19h…nebo tak nějak? Myslím, že by s tím neměl mít problém, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.10.11 15:37
Medvídek Pú píše:
Aniska888 píše:
Medvídek Pú píše:
A zkoušela jsi se s Dr. domluvit, že by ti dal jen odpol. např od 13h do 19h…nebo tak nějak? Myslím, že by s tím neměl mít problém, ne?

Jo ,zkoušela,ale řekl mi že takhle je to prý nařízené pro všechny…Tak já fakt nevím.Stejně přemýšlím že změním doktora,tenhle je takový zvlaštní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí